tarte make believe in yourself - unicorn collection

Ensimmäine tarten verkkokauppaan tekemäni tilaus saapui ihan vasta! Melko kauan siinä kestikin tulleineen, mutta hyvää kannattaa odottaa. Mikä inspiroi tilaamaan? Tietenkin yksisarvissiveltimet ja koko kokoelma, minkä pohjalta tehtyjä tutoriaaleja katselin edeltävästi YouTubesta sekä myös blogeista. Päätin toimia nopeaa, sillä ajatus oli, että tämä limited-edition -kokoelma saatetaan milloin vain myydä loppuun ja uusia ei välttämättä enää tule. Tällä hetkellä siveltimiä ei enää olekaan saatavilla tarten verkkokaupasta, eli onneksi ehdin tilata, ovat todella upeat..


Ihanaan yksisarvispaperiin oli kääritty seuraavat tuotteet: magic wands brush set, spellbound glow rainbow highlighter, tarteist quick dry matte lip paint sävyssä festival (nude mauve) ja make believe in yourself eye & cheek palette.

Aloitetaan sivellinsetistä. En vielä ole ehtinyt kokeilemaan näitä, mutta jos suinkin aikaa, niin huomenna aamusta työmeikin voisi näillä tekaista :) Meikkipöytääni nämä ovat pari päivää jo kaunistaneet.


Vasemmalta oikealle: pinkki puuteri/poskipunasivellin, violetti meikkivoidesivellin voidemaisille ja nestemäisille meikkivoiteille, magneta contour/strobe/highlight sivellin, vihreä häivytyssivellin silmämeikille, sininen luomivärisivellin liikkuvalle luomelle.


Laatua ja äärimmäistä kauneutta samassa paketissa, tämä on niin mun juttu :)

Siveltimet todellakin tuntuvat käteen laadukkailta, niin varren osalta kuin harjaksistakin. Odotan todellakin, että pääsen testailemaan. Sitä ei halua tehdä kiireessä...

Seuraavaksi esittelen luomiväripaletin. Kokonaisuus on upea. Paletti painavan tuntuinen kädessä ja arvokkaan ja laadukkaan oloinen kaikin puolin. Tämä on metallia toisin kuin useat paletit nykyisin ovat kovaa pahvia. Yllättävän iso on kooltaan, kuvien perusteella olisin ajatellut tämän olevan pienempi. Keskellä luomivärejä on highlighter-nappi. Yksi luomiväreistä on matta häivytyssävy, muut metallisia sävyjä.


Vaatimattomampi highlighter paletti spellbound glow rainbow highlighter sekä upean juhlava make believe in yourself. Minä ihmettelen, että miten samaan kokoelmaan kuuluu kaksi ulkonäöltään aivan erilaista tuotetta.. tuo highlighter ei oikein vaikuta kuuluvan joukkoon ;)


Sävyjen nimet on kirjoitettu keskiosaan. Pigmentti näissä metallisissa sävyissä on huippuintensiivinen...


Swatchasin osan sävyistä malliksi. Vasemmalta oikealle keskiosan higlighter, matta häivytyssävy myth, metalliset pixie, fairy ja crystal.

Seuraavaksi highlighter. Ulkoisesti vaatimaton tuote on laadukas ja pigmenttinen. Tätä tarttuu siveltimeen hyvin ja intensiivisen hehkun saa melko kevyellä hipaisulla.


Ja vielä sormiswatchit:


Sävyt vasemmalta oikealle vastaa ylemmän kuvan sävyjä ylhäältä alas. Pigmenttiä riittää!

Lopuksi vielä huulipuna. Käyttökokemus on todella miellyttävä. Tämä pysyy koko päivän huulilla, myös ruokailun ajan (tosin hienoisesti haalistuu, mutta kauniisti). Mulla ei työpäivän aikana ole oikeasti aikaa tai muistamista lisäillä punaa, joten tämä on mun tarpeisiin täydellinen. Ei kuivata huulia kuten useimmat kokeilemani vastaavat tuotteet (kuten mm. Colourpopin ultra matte lip). Applikaattori on kapea ja tarkka, tuotetta on helppo levittää ja tämä myös kuivuu nopeaa. Täytyy ostaa tarten punia jatkossa useampiakin, olen todella vaikuttunut. Vaikka pidän Colourpopista ja heidän nestemäisten huulipunien laadusta, on tämä vieläkin laadukkaampi. Toki hintakin on 3-4 kertainen Colourpopiin nähden.


Kokoelmaan kuuluu tämän nude mauven sävyn lisäksi myös vaalea mintunsävyinen shokkiväri, joka luonnollisesti jäi pois ostoskorista, sillä moiselle sävylle ei minulla olisi käyttöä muuhun kuin meikkikuviin tai naamiaisiin...niin herkullinen sävy kuin onkin kyseessä.

Swatcissa on vierekkäin tämä tarten puna sekä Colourpopin ultra satin lip. Hämmentävän samansävyiset olen osannut valita 😮. Huomasin asian vasta kun testailin tätä tartea huulille.

Vasemmalla tarte tarteist quick dry matte lip paint sävyssä festival, oikealla Colourpop Ultra Satin Lip sävyssä Alyssa. 

Käytännössä ainut ero näiden välillä on se, että ensin mainittu pysyy paremmin. Sävy on upea ja ei harmita yhtään omistaa kahta tällaista. Alla vielä sävy huulilla, nopeasti räpsästy huono kuva, mutta toivottavasti siitä jonkin käsityksen saa.



Omistatko tarten yksisarviskokoelman tuotteita? Mitä olet tykännyt?

Kommentit

Suositut tekstit