Unicorn Lashes - The Original Unicorn Brushes

Ostin jo parisen kuukautta sitten Unicorn Lashes -merkkiset siveltimet kyseisen merkin omasta verkkokaupasta, osoite https://www.unicornlashes.co.uk/. Nyt vihdoin viimein, viimeisen tentin jälkeen, mulla on aikaa kirjoitella näistä siveltimistä. Onpahan tullut testattua jo tovin, joten tiedän, mistä puhun näin omasta puolestani.

Ihastuin siveltimiin lukiessani niistä jutun Ostoslakossa -blogista ja ilmoittauduin samantien jonotuslistalle, sillä ne olivat tuolloin loppu. Melko pian, parin viikon kuluttua, sain tiedon, että silveltimet olisi ostettavissa. Postituksessa meni melko pitkästi aikaa sitten, sillä postitukset aloitettiin huomattavan paljon myöhemmin kuin tuote tuli maksettavakseni. Odotus palkittiin upeimmalla paketilla, minkä olen koskaan saanut:


You've Got Unicorn Mail... 


Sisällä upea kortti, jonka toisella puolella esittely siveltimistä.


Itse siveltimet ovat upeassa timantin muotoisessa pakkauksessa. 


Siveltimet on esitelty samassa järjestyksessä kuin ne ovat pakkauksessaan vasemmalta oikealle.




Upeat viimeistellyt yksityiskohdat. Karvat ovat synteettistä teklonia.

Upeita nämä kiistatta ovat, mutta miten on laatu ja toimivuus? Sekin on upea, olen hyvin tyytyväinen tähän ostokseen, johon postikuluineen meni rahaa noin 50 euroa. Nyt näitä on myynnissä myös Beauty Baylla, josta tilaamalla pääsee halvemmalla, sillä postikuluja ei tarvitse maksaa yli 17 euron tilauksille.

Ihan jokaista sivellintä en ole testannut, mutta silmämeikkisiveltimet ovat olleet ahkerassa käytössä, samoin viisto poskipunasivellin ja fan brush. Sävyt levittyvät pehmeästi ja vaivattomasti näillä. Sivellinten koko on todella hyvä. Olen huomannut, että tuollainen hieman sirompi poskipunasvellin on itseasiassa parempi kuin iso pörröinen, jollaisella on helppo saada poskipunaöverit.


Innostutko yksisarvisista ja aiotko hankkia yksisarvissiveltimet vai oletko jo hankkinut? Miltä merkiltä? 

Tarten yksisarviskokoelma kiinnostaisi kovasti, lähtee ehkä pian tilaukseen ^___^

Kommentit

Suositut tekstit