Onko kosmetik4less.de sinulle tuttu?

Kyseessä on saksalainen nettikauppa, joka myy halpoja merkkejä, kuten essencea ja Makeup Revolutionia, Catricea, W7:aa ym. Lisäksi myös kalliimpia merkkejä on tarjolla, kuten theBalm ja Sigma, kuitenkin kohtuullisen edulliseen hintaan. Kauppa on tunnettu myös irtoripsivalikoimastaan. Itse luonnollisesti törmäsin tähän blogien kautta ja olen nyt kaksi tilausta tehnyt ks. putiikkiin. Olen tyytyväinen toimitusnopeuteen ja tilauksen seurantapalveluun DHL:n kautta. Suomen päässä Posti hoitaa toimituksen, postikulut kohtuullista tasoa, 8,90 euroa Suomeen. Ei tunnu pahalta, mikäli tilaa hieman suuremman erän tavaraa kerrallaan.

Innostuin alunperin tilaamaan kosmetik4less:lta etsiessäni kauppaa, mistä ostaa I heart Makeup -merkin 1<3 Chocolate and Peaches -luomiväripaletin, joka on dupe Too Facedin Sweet Peach -paletista. Juuri sillä hetkellä ks. paletti tuntui olevan joka paikasta loppu, mm. tambeauty.com:sta eli merkin omilta nettisivuilta. Too Faced olisi ollut ihana, mutta hinta postikuluineen Suomeen olisi ollut liikaa budjetilleni. Päädyin I Heart Makeupin tuotteeseen aiemman hyvän kokemukseni perusteella, mikä minulla on merkin Death by Chocolate -paletista. Luomivärit ovat todella laadukkaita, kermaisia ja pigmenttisiä. YouTubestakin löytyy runsaasti videoita, joissa nämä luomiväripaletit ovat saaneet kehuja.

Sittemmin olen päätynyt hamstraamaan useampiakin suklaapaletteja. Ensimmäinen eli Death by Chocolate löytyi Cocopandalta, I<3 Chocolate and Peaches kosmetik4less:lta, kuten myös kolmas eli Pink Fizz. Neljäs paletti kokoelmaani on tulossa tambeauty.com nettikaupasta. Kyseessä on Too Faced dupe Chocolate bon bon -paletista nimeltään Chocolate Love. Tietääkseni Pink Fizz ja Death by Chokolate eivät ole dupeja mistään tunnetuista paleteista. Voi olla, että hamstraamiseni ei jää vielä tähän, sillä on nämä niin upeita ja hyvälaatuisia! Hintaa per paletti on molemmin puolin 10 euroa ostopaikasta riippuen. (Tosin Cocopandalla maksoin ensimmäisestä paletistani noin 16 euroa. Tuolloin en tiennyt koko merkistä yhtään mitään enkä hoksannut vertailla hintoja muualla..)

Mennään takaisin kosmetik4less.de -kauppaan. Tässä ensimmäinen tilaukseni:


Z Paletteen sopivia luomivärejä, poskipuna ja baking -puuteri Freedom Makeup London -merkiltä, joka on myös Tambeautyn brändi. Luomivärit maksoivat 2,65 euroa kappaleelta ja laatu on hyvää.


Mukaan lähti myös essencen meikkisienipaketti, Makeup Revolutionin siveltimenpesuväline, huulipunakynä w7:lta, Uma ja Catrice huultenrajauskynät.


Uman pinkki kynä, Catricen vanhan roosan värinen (joka enemmän näyttää ruskealta) ja w7 Lip Wizard.

Tuotteisiin olen pääasiallisesti ollut tyytyväinen. Catricen kynä tuotti pettymyksen siinä mielessä, että kynä on mielestäni liian kova. Hyvän huultenrajauskynän tulee liukua huulilla tarkan jäljen saamiseksi. Jos kynää joutuu hinkkaamaan ja painamaan iholle, niin symmetria ja jäljen tarkkuus väkisinkin kärsivät. W7 Lip Wizard oli outo tapaus puolestaan. Aluksi kynä antoi vaalean pinkin sävyn, kuten swatchissa näkyy. Sävy kuitenkin tummeni räikeäksi pinkiksi melko pian ja jämähti niin tiukasti iholle, ettei sitä meinannut saada millään pois. Ei tullut minulla käyttöön sävynsä puolesta enkä myöskään pidä siitä, että meikinpoistoaineellakaan ei meikkiä saa pois.

Sokerina pohjalla tilauksessa tietenkin Chocolate and Peach -luomiväripaletti:



Paletti on ulkonäöltään superherkullinen :)


Sävyillä on nimet muovikalvolle kirjoitettuna.


Sisältö tuoksuu suklaiselle, ei persikalle, kuten Too Facedin alkuperäinen tuote. Sävyt ovat hyvin lähellä toisiaan näissä kahdessa You Tuben vertailuvideoiden perusteella.

Toinen tilaukseni kosmetik4less.de -kauppaan oli huomattavasti pienempi sisältäen vain kaksi essencen sivellintä ja Pink Fizz -luomiväripaletin. Päädyin tekemään tilauksen pitkälti sen vuoksi, että Pink Fizz sattui olemaan alennuksessa maksaen vain 5.99 euroa 9.99 sijaan. Hyviä häivytyssiveltimiä tarvitsee aina ja essencesta olin kehuja lukenut, joten ne päätyivät mukaan. Halusin pitää budjetin pienenä, joten nämä saivat nyt riittää.


Kaupanpäällisenä tuli Makeup Revolutionin keltainen huulipuna...


Pink Fizz sisältää kolme matta- ja 13 shimmersävyä. 

Luomiväreissä on hyvä pigmentti ja pysyvyys. Olen tähän ostokseeni erittäin tyytyväinen :) 


Pink Fizz pikkusiskonsa eli Tambeautysta tilaamani poskipuna-higligher -duon kanssa. 

Esittelen suklaapaletit kokonaisuudessaan vielä omassa postauksessaan kunhan Chocolate Love saapuu Tambeautylta.


Tässä vielä essencen siveltimet. Kuvassa mukana aiemmin Pretty.fi:sta tilaamani litteäpäiset siveltimet. Molemmat ovat erittäin toimivia. Varjostussivellin uppoaa luomivakoon täydellisesti ja litteä on juuri oikean kokoinen ja sopivan jämäkkä luomivärin levittämiseen liikkuvalle luomelle.

Oletteko tilanneet kosmetik4less.de -kaupasta jotain tai heräsikö kiinnostus tehdä tilaus? 

Kommentit

  1. Mulla on itellä kahta lukuunottamatta kaikki noista luomiväripaleteista. Nyt koukuttaa tuo poskipuna/highlighter ja saattaa lähteä sen kaveriksi se kullanvärinen luomiväripaletti. Yleensä kun Kosmetik4lessiltä tilaa niin tulee aina aika iso tilaus. Aikaisemmin kun asuin Kokkolassa niin tilauksissa meni monesti lähes kuukausi mutta Kuopioon tulee onneks n. viikossa paketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo poskipuna/higlighter on tosi kiva kyllä ja samoin toinen "mini suklaapatukka" eli aurinkopuuteri/higlighter, suosittelen! Molemmat tilasin Tambeautylta, jossa postarit hieman pienemmät, 6,19e, mutta itse tuotteiden hinta pikkuisen suurempi. Tuolloin ei ollut muistaakseni em. tuotteita ollut saatavilla kosmetik4lessiltä. Nyt on näemmä :)

      Jep, taitaa olla se Suomen postin hitaus tuossakin kyseessä kun kesti toimitus kuukauden :S Seurannassa omien tilausten kanssa olen huomannut, että nopeaa ne Saksasta Suomeen kuitenkin tulevat. Tänne Ouluunkin toimitusaika kokonaisuudessaan on noin viikon luokkaa.

      Poista
  2. Varmaankin tyhmä kysymys mutta kun en ole paljoa ulkomailta tilaillut niin pitääkö maksaa tullia jos tilaus maksaa yli 25 euroa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tilaa EU-alueelta, ei tule tullimaksuja. Jenkeistä tilatessa tulli pitää maksaa yli 25 euron ylittävistä tilauksista 24 % arvonlisäveron verran. Ei siis koko summasta, vain sen mikä menee yli 25 e, siitä osuudesta tulee maksu.

      Pääasiassa tilaan asioita EU:sta, mutta toisinaan kuitenkin myös iHerbistä jenkeistä, josta saa melko halvalla tavaraa ilman postimaksuja, eikä tulli lopulta tunnu kovin pahalta hinnalta maksaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit