Colourpop Nectar spring collection

Colourpop julkaisi keväisen persikanvärisen monochrome -kokoelmansa maaliskuussa ja mun oli aivan pakko käydä tekemässä tilaus, sen verran mahtavia sävyjä oli tarjolla. YouTubessa nähtävä meikkitutoriaali oli viimeinen sinetti tälle, sen verran upean lookin meikkitaiteilija loi mallilleen persikkaisilla uutuussävyillä. Shoppailu ehkä hieman karkasi käsistä, sillä huomasin pian, että olin laittanut lähes koko kokoelman sinne ostoskoriin. Pari Nectar spring -kokoelman ulkopuolista tuotetta tuli mukaan lisäksi.

Nyt jo toisen Colourpop -tlauksen tehneenä täytyy sanoa, että tuo sävyjen valinta on hieman hakuammuntaa. Tälläkin kertaa niiden suhteen tuli pikkuisia pettymyksiä. Huomasin tilanneeni muutamia liian samansävyisiä tuotteita. Huulipunien sävyvalinnat onnistuivat nyt paremmin kuin edellisessä tilauksessani.


Esittelen tässä postauksessa koko tilauksen swatcheineen. Mukana siis Lippie Stix huulipunia, huultenrajauskyniä, poskipuna-higligher paletti, pressed powder luomiväripaletti ja yksittäisiä nappeja sekä myös yksi super shock shadow eli klassinen Colourpopin pehmeää väriä sisältävä luomivärinappi.


Tässäpä koko persikkainen tilaus :)


Huulituotteet: Lippie Stix Drop top ja saman sävyinen Lippie pencil, Primer kaupanpäällisenä, Saddle Up on Ultra Glossy Lip -huulikiilto, Lippie Stix Bound on viileän sävyinen roosa nude. Alimpana vielä Lippie Stix Oversized puna ja huultenrajauskynä. Näistä tuottesta Bound ja Saddle Up eivät kuuluneet Nectar Spring kokoelmaan.

Tässä vielä swatchit sävyistä:


Ultra Glossy Lip Saddle Up, Lippie Stix Bound (glossy), Lippie Stix Drop Top (creme), Lippie Pencil Drop Top, Lippie Stix Oversized (creme) ja Lippie Pencil Oversized.

Koostumukset ovat aivan upeita näissä kaikissa. Sävyt vastaavat hyvin pitkälle sitä mitä ajattelinkin niiden olevan. Oversized näyttää melko oranssilta huulilla, sen käyttö voi jäädä vähäisemmälle. Vaikea arvioida lopulta swatch kuvien perusteella miten omaan naamaan mikäkin väri sopii. Olen kuitenkin tyytyväinen kaikkiin näihin sävyihin. Ja tuo kermainen koostumus kynissäkin..aivan mahtava. Helppo sanoa, että Colourpopin huultenrajauskynät ovat parhaita, mitä ikinä olen käyttänyt. Ja oikeastaan voisin sanoa, että Lippie Stixit ovat parhaita käyttämiäni huulipunia. Ei nämä mitään super kestäviä ole huulilla, esim. syömistä ei kestä, mutta se ei minua haittaa. En erityisemmin pidä kestopunista. 

Seuraavaksi luomivärit: 


Blow me away -nelikko.


Paletti sisältää sävyt Take a break, Issues, Centerfold ja Slim fit.


Tässä swatchit samassa järjestyksessä. Take a break on shimmersävy, muut mattaisia.

Näillä saa upean persikkaisen silmämeikin. Laitoin Issues -sävyä liikkuvalle luomelle, Centerfoldia transition shade -tyyliin luomivakoon ja vielä syvensin sitä sitten tuolla Slim fitillä ulottaen sitä vielä liikkuvan luomen ulkonurkkaan. Lopuksi laitoin tuota Take a breakia keskelle liikkuvaa luomea. Sisänurkkaan laitoin vielä vaaleaa shimmeriä Colourpopin yksittäisestä super shock napista.

Koostumus näissä on melko kermainen ja hyvin pigmenttinen. Nämä eivät varise ja ovat helppoja blendata. Suosittelen todellakin näitä pressed powder -nappeja, paleteissa tai erikseen. Nämä ovat mielestäni vähintään yhtä hyvälaatuisia tai jopa parempilaatuisia kuin esim Makeup Geekin napit.

Seuraavaksi irtonapit, joita ostin 3 pressed powderia ja yhden super shock shadowin:


Vasemmalta ylhäältä alkaen: Cut outs, Wait for it, Flipper (super shock shadow) ja Sauvage.


Swatchit samassa järjestyksessä kuin yllä.

Upeita sävyjä, mutta kaksi ensimmäistä olisi voinut jättää ostamatta. Ovat nimittäin lähes saman sävyisiä kuin yllä olevan paletin kaksi tumminta sävyä. Jotenkin en tätä hoksannut tilatessani, sävyjen vertailu ei ole kovin helppoa netin välityksellä... 

Tässä vielä vertailukuva edellä mainituista sävyistä, hämmentävää...


Tuosta super shock -luomiväristä pidän todella paljon, ihana persikkainen shimmersävy. Samoin tuo Sauvage on upea shimmerinen pinkki. 

Viimeiseksi vielä upea poskipuna-higlighter -paletti:


The Knockout


Paletti sisältää persikkaisen poskipunan ja kullankimaltavan persikkaan taittavaan shimmerisen higlighterin.

Molemmat näistä sävyistä ovat todella kauniit kasvoilla. Aurinkopuuteria tai mitään varjostuksia ei näiden kanssa tarvitse mielestäni. Täydellisen keväinen ja hehkuva iho saadaan näillä kahdella pelkästään meikkipohjan päälle laitettuna ja täydellinen meikki yhdistettynä yllä oleviin luomiväreihin ja huulipuniin :) Suosittelen tutustumaan Colourpopiin, mikäli ei ole tuttu. Hinta on kohtuullinen; luomivärinapit ja huulituotteet maksavat vain 5e kappaleelta (toki huomioitava tullimaksut hinnan lisänä sekä postikulut, jos tilaa alle 50 eurolla).


Kommentit

Suositut tekstit