Beauty Bay -tilaus: Z Palette, Makeup Geek, The Ordinary, pai

Otsikko sisältääkin kaiken oleellisen. Tein tilauksen pääsiäisviikolla eli 10.4. Beauty Bay -verkkokauppaan, sillä tarve oli kasvovoiteille ja myös pienelle Z Palettelle, sillä jo omistamaani large -kokoiseen on päätynyt isoja nappeja eli aurinkopuutereita, higlighter ja poskipunia. Luomivärit tarvitsivat siis oman palettinsa tilanpuutteen vuoksi. Ostin lisäksi yhden uuden, jotta luomiväri Z Palette olisi nyt sitten täysi.

Meinasin kyllä hieman hermostua toimituksen suhteen. Beauty Bay lupaa sivullaan toimittaa tuotteet 3-5 arkipäivässä ja mun tilaus tuli perille vasta 26.4. eli eilen. Pääsiäisen pyhät ehkä ovat vaikuttaneet toimitusaikoihin. Silti herkästi tulee mietittyä, että onkohan paketti kuitenkin hukkunut matkalle. BB:n tilauksissa ei ole ilmaista tracking eli tilausseurantapalvelua alle 110 euron tilauksille. Toisaalta toimitus on ilmainen yli 17e tilauksille. Tilaukseni arvo oli noin 67 euroa.

Tässä tuotteet:


Pai Echium & Argan silmänympärysvoide, The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% -voide, The Ordinary Matrixyl 10% + HA, Makeup Geek duochrome eyeshadow pan (sävy Rockstar), Morphe meikkikynäteroitin, Z Palette Betty Boop mini.


Z Palette on todella söpö, mukana käyttö- ja käsittelyohjeet sekä magneettitarroja.

Tämä Z Palette on yhtä hieno kuin aiempikin Betty Boop -palettini :) Tähän mahtuu 9 pannua ja nyt onkin sitten paletti heti täysi kun ostin yhden pannun lisää. Sävyn valinta oli vaikea. Päädyin lopulta tähän duochromeen, jossa on vaalean beigen lisäksi persikkainen sävy (undertone, mitä ei kuvaan kyllä saa vangittua). Luomella näyttää kauniilta sopien sekä liikkuvalle luomelle että sisänurkan korostukseen meikistä riippuen.


Makeup Geekin duochrome sävy Rockstar. Tämän valmistus ilmeisesi on lopetettu jo tai lopetetaan tänä vuonna. 


Valmis Z Palette. Sävyt ovat 3 eri merkiltä. Ylimmällä rivillä tumma violetti on Freedom Makeupin nappi, kaksi muuta Makeup Geekin Blackvelvet ja Rockstar (molemmat duochromeja). Keskirivin kaikki 3 pannua on Freedom Makeupin. Alarivin pannut puolestaan ovat kaikki Colourpopilta sävyt nimeltään Cut outs, Wait for it ja Sauvage.


Paletti on osittain harkittu kokonaisuus, osittain spontaani. Spontaaniutta tähän toi nuo Colourpopin persikkaiset sävyt. Alunperin tarkoituksena oli koostaa täydellinen violetti paletti. Into ei kuitenkaan lopulta niin pitkälle riittänyt. Tämä on ihan hauska kokonaisuus mielestäni. Ruskeita ja beigeä/harmaata pystyy yhdistämään sekä persikkaiseen että lilaan meikkiin. Samoin vaaleanpunainen sopii yhteen ruskeiden tai lilojen kanssa, ehkä jopa persikan sävyjen myös. Sauvage on myös sävy, joka on oranssin ja vaaleanpunaisen välimaastossa. Yllättävän mielenkiintoinen kokonaisuus.

Lopuksi ihonhoitotuotteet:


Pain tuotteista olen lukenut blogeista, mutta aiempaa kosketusta merkkiin ei ole. Kyseessä on luonnonkosmetiikan brändi. Päädyin tähän valintaan siksi, että tämä tuote oli mielestäni paras valinta Beauty Bayn valikoimasta kun suhteutetaan hinta ainesosaluetteloon. 

The Ordinarysta luin ensimmäistä kertaa myös blogien kautta ja kiinnostus merkkiin heräsi. Kyseessä on siis tutkittuja vaikuttavia ainesosia sisältävä laadukas, mutta edullinen brändi. Pelkistetyn ulkonäön tjs. avulla hintaa ilmeisesti saatu alas tuotteissa. (Ja ehkä myös muita kikkoja, kuten markkinointi yms. jossa voi säästää..? En tiedä, mutta arvelen, koska kosmetiikkatuotteiden hintahan koostuu yleensä suurimmaksi osaksi kaikista muista kuluista kuin itse raaka-aineista...).

Sain täysikokoisen The Ordinaryn hyaluronivoiteen Lookfantastic boksista helmikuussa, jolloin pääsin kosketuksiin sarjan kanssa. Vakuutuin hyvästä laadusta. Nyt tilaukseen lähti C-vitamiini emulsio ja aminohappoja sisältävä seerumi. 


The Ordinary Matrixyl 10% + HA -seerumi. Vaikuttavina aineina ihoa ruokkivat peptidit ja kosteuttava hyaluronihappo.

Olen testannut tätä jo pari kertaa. Imeytyy hyvin ja kosteuttaa, vaikuttaa lupaavalta. Kosmeettisesti miellyttävä väritön seerumi, jossa ei ole hajusteita. Ei jätä tuotetuntua. Ajan kanssa saa nähdä, tuleeko näkyviä tuloksia. 


The Ordinary Vitamin C suspension 23% + HA Spheres 2%. Tehoaineina kollageenisynteesiä stimuloiva C-vitamiini ja kosteuttava hyaluronihappo.

En ole tätä ehtinyt vielä kokeilla, mutta mielenkiinnolla odotan sitä. C-vitamiinia voi nauttia sisäisesti sekä myös imeyttää ihon kautta ihon käyttöön, jolloin saadaan paikallisesti suurempia pitoisuuksia kohteeseen. C-vitamiini sekä p.o. että iholle ovat kuuluneet jo pitkään ihonhoitorutiineihini. Iholle olen lisännyt C-vitamiinijauhetta sekoitettuna seerumiin, sillä harvassa valmiissa seerumissa on sitä tarpeeksi suuri määrä. Tässä näyttää olevan reilusti.


Pai Echium & Argan Gentle eye cream.

Sy-voide sisältää useita kasviöljyjä. Kertaalleen olen kokeillut tätä ja vaikuttaa hyvältä. Koostumus on voidemainen, ei mitenkään paksu todellakaan. Imeytyy hyvin ihoon ja pitää sy-ihon kosteutettuna. Päivän mittaan en kuivumista huomannut. 

Tilauksen kanssa kaikki meni lopulta hyvin, turhaan pelkäsin sen matkalle jäämistä. Aion tilata edelleen Beauty Baylta tuotteita, sillä valikoima on melkoisen laaja ja hinnat myös kohtuulliset. Seuraavana listassa ostoslistalla kuumottelee Jefferee Starin Androgyny -paletti...

Kommentit

Suositut tekstit