Tammikuun 2017 loppuneet

Vuorossa olisi joka kuukautinen tilinpäätös. On kylläkin vaarana, että helmikuun loppuneista ei omaa postausta ole tulossa, sillä tähän mennessä on loppunut vain tylsä hoitoaine ja shampoo :P ...ja kuukausi kohta jo loppuu...

Tammikuussa loppui melko paljon tavaraa. Tässä yleiskatsaus:


Silmään pistää jopa 4 meikkituotetta, mikä on harvinaista.

Ensin hiustuotteet:


Pussinäyte Bad Hair Day Repair -hoitoaine, Four Reasons Silver mist, Garnier Nutrisse Anti-Yellow Conditioner. 

Pussihoitoaine Bad Hair Day Repair on mysteerituote, joka tuli terveyssidepaketin mukana ;-). En ole tuotetta nähnyt missään myytävän. Ihan perus hyvä hoitoaine, ei mitään erikoista mieleen jäänyt. Pikku lahjat tuotteissa on aina kivoja ja saattaa usein ohjata ostopäätöstä, mikä tottakai on tarkoituskin...

Four Reasons Silver mist on sukulaiselta saatu puteli. Ihan kiva suihke, joka kirkastaa (ehkä) hiusten sävyä, niin olin ajattelevinani silloin, kun käytin tätä siihen tarkoitukseen (eli viimeksi tuossa syksyn puolella, ehkä lokakuussa). Nyt minulla ei ole enää pitkään aikaan ollut intressejä pitää vaaleaa hiusta kirkkaana, sillä olen siirtymässä luonnolliseen ruskeaan väriin. Ei siten kuukausiin ole ollut motivaatiota käyttää tätä ja pullon pohjalla oli pitkään tilkkanen. Nyt lopulta päätin, että pistän pois tuon jämän. Suihke kyllä antaa rakennetta ja muotoilee kevyesti, mistä isot plussat. Miinuspuolena on suihkeen meneminen hengitysteihin (tämä ongelma on lähes kaikkien suihkeiden kanssa). En mielellään osta suihkeita tämän vuoksi. Ei jatkoon.

Garnieer Nutrisse Anti-Yellow Conditioner oli tarjouksesta ostettu hoitoaine (3 euroa). Eipä ihme että tarjouksessa myytiin, on nimittäin melko turha tuote. Pigmentti on erittäin haalea ja en huomannut mitään vaikutusta hiusten sävyyn. Ihan kohtuullisesti hoitava tuote kyseessä kuitenkin, ei mikään huippu blondatuille (= rääkätyille ja vaurioituneille) hiuksille. Ei jatkoon.

Puhdistustuotteet:


Mossa Youth Defence Cleansing Creme-Mousse, Yves Rocher Gentle Makeup Remover Sensitive Eye.

Mossan vaahtoava puhdistusemulsio oli todella hyvä tuote. Puhdistaa meikin ja silmämeikin hyvin. Voidemainen koostumus muuttuu vaahtomaiseksi iholle hierottaessa. Tuoksu mieto hedelmäinen, tykkäsin. Pumppupullosta annostelu kätevää. Käytin tätä Konjac -sienen kanssa. Sisältää AHA-hedelmähappoja, joten kuorivaa vaikutusta tulee sitä kautta (sienen lisäksi). Tulen ostamaan uudestaan. Hinta kohdallaan, noin 10 euroa. Koostumus ja pakkaus voisi viitata hyvinkin kalliimpaan tuotteeseen.

Yves Rocherin silmämeikinpoistoaine on lojunut kylppärissä iät ajat. Olen saanut vähin erin käytettyä tätä pois, mutta lopulta tuskastuin ja päätin heittää viimeiset pois. Tuote ärsyttää silmiä ja teho on huono. Ei jatkoon (eikä tätä ehkä enää edes myydä).

Sekalaisia ihonhoitotuotteita:


Tony Moly Peach Anti-Ageing Hand Cream, Dexpanthenol Ratiopharm, sosar Sacred Forest Peat Mask, Gisele Denis kollageeniampulli.

Tony Molyn käsivoide tuli Bearelin syksyn kauneusboksista. Ihanan persikkainen tuoksu ja kermainen koostumus kosteutti kädet hyvin kuivimmillakin talvipakkasilla. Ihana pakkaus, jota en raaski heittää pois, päätyy koristeeksi ikkunanlaudalle ;) Jatkoon!

Ratiopharmin dexpantenolivoide on se halvempi versio Bepanthenista, jokapaikan rasva, jota täytyy olla aina kotona. Hoitaa ihorikkeymät, kuivat huulet, halkeavat suupielet, kuivat nenän limakalvot... anything. Tämän loputtua ostin Bepanthenin, joka on voidepohjaltaan kuitenkin parempi. Ratiopharm on jotekin lirumpi.. Hintaero näiden kahden välillä on todella pieni, joten Bepanthenin hinta-laatusuhde on ehdottomasti parempi. Ei jatkoon.

sosar Sacred Peat Mask -turvenaamio tuli marraskuun LivBoxin mukana. Reilu näytekoko 30 ml kesti käytössä pitkään. Lähes viikottain käytin tätä saunassa. Koostumus on jotekin geelimäisen pehmeä ja levittyy kauniisti kasvoille. Tuoksu on mineraalinen, rauta tulee mieleen. Tuote herkästi kuivuu kasvoille ja kuivumista ei pitäisi antaa ohjeen mukaan tapahtua, joten kosteat löylyt on erinomainen paikka käyttää naamiota. Lämpö lisäksi tehostaa vaikutusta. Vaikutusajan jälkeen tuotetta pyöritellään kasvoille ja huuhdellaan pois. Täydellinen rentoutumisen hetki on löylyt tämän kanssa. Iho näyttää levänneeltä ja kosteutetulta käytön jälkeen ja tuntuu hyvältä myös. Aion ostaa lisää. Tämä on paras tuote, mitä LivBoxista on ikinä tullut sinä aikana kun olen sitä tilannut. Ilman boksia en olisi koskaan ehkä kuullut tästä. Tulisipa sosaria myös Betteen...

Gisele Denis kollageeniampulli oli heräteostos paikallisestia Cittarista. Tässä postauksessa kerron käyttökokemuksesta. Kertaluonteinen juttu siis. Ehkä ostan uudelleen.

Ihonhoidon pussinäytteet:


Cien Vital Anti-Age Mask, Lumene Bright Now heleyttävä ja ravitseva yövoide, Yves Rocher Anti-Age Global päivävoide.

Lidlin Cien kasvonaamio oli kahden pakkauksessa. Ei siis kyse varsinaisesti näytteestä vaan puolet täysikokoisesta tuotteesta. Toinen puoli loppui marraskuussa 2016 ja tässä postauksessa on siitä arvostelu. Ei jatkoon.

Lumene Bright Now -sarja on jo historiaa, joten siitä ei enempiä kannata edes puhua. Tuote ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen. Perus kasvorasvaa. En olisi ostanut purkkia kaupasta.

Yves Rocherin päivävoide oli ihan hyvän tuntuista, hyvin imeytyvää ja kosteuttavaa voidetta. Tuskin tulen ostamaan kuitenkaan, sillä niin paljon hyviä tuotteita on tarjolla kaupoissa, että voiteen pitää olla jotekin aivan erityinen, että siihen palaisi uudelleen/innostuisi ostamaan. 

Lopuksi vielä meikit:


essence Maximum Definition Volume Mascara, Lumene Arctic Glow Lip Oil sävy 100 Hohde, Natural Code Mineral Bronze & Blush, H&M poskipuna.

essencen ripsiväri oli todella hyvä, parempi kuin tämän hetkinen essenceni, joka on Lash Princess false lash effect. Tätä voin suositella, hinta-laatu-suhde enemmän kuin kohdallaan. Erottelee ja tuuheuttaa hyvin. Voisin ostaa uudelleen, mutta tuskin on enää kaupassa sitten kun tarvin, tuotekierto on niin nopea. Todennäköisesti jokin vastaava tuote kuitenkin löytyy. 

Lumenen huuliöljy oli loistava uutuus sen tullessa viime syksynä. Nyttemmin Lumenen koko meikkituotteet ovat niin paljon uudistuneet, että en tiedä, onko tuotetta enää tällaisenaan myynnissä edes? Luulisi, että koostumuksen haluavat pitää kuitenkin, sillä se on loistava. Kosteuttaa, antaa kiiltoa, ei tahmaa. Helppo levittää ilman peiliä, joten hyvä taskussa ja käsilaukussa. Tuubi kului melko nopeaa käytössäni, sillä lähes päivittäin sitä käytin. Onneksi minulla on olemassa vielä toinen kappale tätä varastossa. Jatkoon.

Natural Coden aurinkopuuteri-poskipuna -duo on todella vanha tuote jo. Tulin aikoinaan käyttäneeni loppuun poskipunaosuuden ja aurinkopuuteri jäi lähes käyttämättä. Ahkeroin sen kanssa viime vuonna ja loppu murtui ja lähti rasian pohjasta nyt tammikuussa, joten tuote käytännössä loppui. Enää en kyllä ostaisi tässä muodossa poskipunaa ja aurinkopuuteria, vaan haluan tuotteet erikseen siten, että ne eivät sotkeudu toisiinsa. Vaikeapa tällaista on oikeasti käyttää sekoittamatta sävyjä. Haluan vaihdella poskipunia usein, mutta varjostuksiin käyttämäni aurinkopuuteri pysyy samana (nyt theBalm Bahama Mama käytössä). Myös tämän vuoksi kombovalmiste on melko huono valinta. En siis suosittele ellei erityisesti tykkää käyttää poskipunaa ja aurinkopuuteria tässä muodossa. Koostumus ja sävy tuotteessa on kohdallaan, siitä ei valittamista.

H&M poskipuna, jonka nimeä en muista enää ja pakkauskin meni jo ulkoroskikseen kuvan ottamisen jälkeen, joten siihen on vaikea palata. Tämäkin on jo vanha ostos, pannun pohja ollut näkyvissä isosti jo pitkään. Sävy on vanha roosa, perus turvallinen. Koostumukseltaan hyvä tuote, ei valittamista. En enää ostaisi kuitenkaan uudelleen, sillä nykyisin suosin poskipunapaletteja niiden monipuolisuuden vuoksi. (Rrrrakastan meikkipaletteja yleensäkin <3 kauniit ja laadukkaat luomiväri- ja kasvopaletit saa kukkaronnyörit löystymään todella helposti xD) ja toisaalta olen myös tykästynyt luonnonkosmetiikan puniin, kuten Everyday Mineralsin tuotteisiin. Ulkonäkö tuotteella on tylsä ja sävykin nykyisiin mieltymyksiini nähden lame. Ei jatkoon.


Kommentit

Suositut tekstit