Dermalogica skin renewal booster ja concealing spot treatment

Dermalogican tuotteet ovat kohtuu hintavia, mutta toistaiseksi kaikki kokemukseni ovat olleet positiivisia. Sain LivBoxista viime vuonna skin renewal boosterin ja tykästyin siihen todella paljon. Kyseessä oli 10 ml kokeilupullo muistaakseni. Ajatuksena oli jossain vaiheessa ostaa täysikokoinen tuote ja niin lopulta tein, kun huomasin sen olevan tarjouksessa Cocopandalla viime vuoden lopulla. Hinnaksi jäi 57 euroa eli alennusta noin 20 euron verran.

Samaan tilaukseen lähti mukaan myös Dermalogican aknenäppyjä hoitava peitevoide. Alennuksessa myös, hinnaksi jäi 22 euroa. Tämän tyyppinen tuote oli ollut minulla hakusessa jo pidempään, sillä näpyn tullessa haluan mielellään koittaa hävittää sitä samalla kuin peittää. Joskus näppyjä puskee kesken päivänkin iholle, jolloin tätä tuotetta on hyvä taputella päälle ensiavuksi.


Molempiin tuotteisiin olen erittäin tyytyväinen. Booster toimii siis seerumin tavoin sopien normaali/sekaihoiselle meikin alle sellaisenaan BB-voiteen kanssa ja kosteusvoiteen alle käytettessä vähemmän kosteuttavaa meikkipohjaa. Booster imeytyy ihoon nopeasti ja jättää sen samettisen pehmeäksi. Ei jätä merkittävää tuotetuntua. Incl on laadukkaan oloinen sisältäen maitohappoa ja monenlaisia kasvisuutteita.


Bosterin lupaukset on suuret. Maitohappo ja salisyylihappo kuorivat ihoa kuten myös hibiskusuute paljastaen uuden sileämmän ihon. Ihon ärsytyksestä varoitellaan, mutta minulla ei ole sellaista ilmennyt.


Skin renewal boosterin ainesosaluettelo. Maitohappo melko ylhäällä, toisaalta salisyylihappo taas ihan pohjalla. Mukavasti kosteuttavia kasviuutteita (extract) ainesosaluettlossa.

Peitevoiteen tehoaineena on rikkiyhdiste, minkä tuoksusta jossain määrin huomaa. Tuoksu on lääkemäinen, mutta ei häiritsevä, sillä tuotetta käytetään pieniä määriä. Sävy peiteaineessa on kaikille sopiva, ehkä ei kuitenkaan aivan vaaleaihoisimmille. Koostumus on voidemainen. Alussa ihmettelin, että miten tämän saa asettumaan näpyn päälle kun tuote tuntui häivytyksen yhteydessä jäävän sormiin ja liukenevan itse kohteen päältä. Tekniikka tässä onkin se, että taputtaa näpyn päälle tuotetta ja antaa hetkisen kuivua ennen levittämistä. Tällöin tuote pysyy oikealla paikallaan. Tämä vinkki luki pakkauksessa, mitä en heti lukenut vaan sattumalta vasta myöhemmin. Joskus ohjeiden lukemisesta voisi olla hyötyäkin ;) Tuote peittää ja hoitaa, näpyt eivät pääse meikin alla riehaantumaan tätä käytettäessä ja näppy kuivettuu myös nopeammin.


Peitevoiteen lupaukset :)

Kommentit

Suositut tekstit