Cocopanda -tilaus: Shelas säilytysratkaisut, Real Techniques, suklaaluomiväripaletti ja paljon muuta

Sorruin shoppailemaan Cocopandan tammikuun alessa. Mukaan lähti enemmän tai vähemmän alennuksessa olleita tuotteita vaihdellen -60 - -20% välillä. Sain ostettua paljon tarpeellista, mutta pakko myöntää, että osittain ostelu lähti myös lapasesta: mm. luomiväripaletteja tuli ostettua vähän liikaa ;D Paheensa kullakin..

Parasta antia oli Shelasin hyvässä alennuksessa olleet meikkitelineet ja seinälle ripustettava säilytysratkaisu koruille. Lisäksi ostin setin reilunkokoisia meikki/korulippaita hyvin edullisesti (eivät ole kuvissa kun kuvaushetkellä olivat vielä paketissa) sekä myös reilun kokoisen hauskan käsilaukun ja meikkipussin myös tosi tarpeeseen. Shelasin tuotteet kannattaa kyllä tsekata Cocopandalta.


Tämä on aivan paras keksintö korujen säilytykseen. Pääsee kauniit korut esille ja helppo löytää etsimänsä nopeasti. Ripustin telineen meikkipöytäni viereen.



Lokerikko tuomaan lisää järjestelytilaa pikkutavaralle, sijoitettuna meikkipöydän alatasolle syvennykseen, kuvassa vedetty esille.


Kylppärin hyllyn päälle kotiutui myös uusi teline :)


Kuvassa näkyy myös muita ostoksia samasta tilauksesta eli Nyxin Strobe of Genius -korostuspaletti ja theBalmin Bahama Mama -aurinkopuuteri. Molemmat ovat loistavia tuotteita. Strobing paletti on aivan must-tuote. Käytän yleensä noin 2-3 eri sävyä meikissäni kerrallaan, tuo mukavasti vaihtelua korostuksiin. Paletti sisältää 7 sävyä. Bahama mama ja Strobe of Genius ovat saatavilla myös eleveniltä.

Lopuksi vielä luomiväripalettien ja siveltimien esittelyä:



Vasemmalta oikealle: Makeup Revolution round blending eye -varjostus/häivytyssivellin, Real Techniques Expert Face Brush, kabuki brush ja shading brush, Nicka K New York eyeshadow round brush. I <3 Makeup Death by Chokolate -luomiväripaletti, 2 kpl Nicka K New York -luomiväripalettia; pastellinsävyinen Perfect nine ja värikäs Perfect Ten. Absolute New York huulivoide duo.


Meikkisiveltimet olen melkein testannut...


...mutta luomivärejä en valitettavasti vielä. Niistä erikseen postaukset myöhemmin. 



Real Techniques ei petä koskaan, ostamani siveltimet ovat sitä mitä odotinkin. Expert Face Brush on ollut mielessä tilata jo pitkään ja nyt erikoistarjouksella noin 7 euron hintaan sain tämän ostettua, olihan se pakko klikata koriin! Aiemmin levitin BB-voiteen siis RT:n leveällä perinteiselle meikkisiveltimellä ja nyt olen siirtynyt tähän. Sivellin on pehmeä, mutta riittävän jämäkkä ja jälki tasaisempaa kuin perinteisellä siveltimellä. Tykkään kovasti. Tällä voisi levittää hyvin myös puuteriset tuotteet. Hyvin saman tyyppinen kuin Core Collectionin buffer brush, jota käytän mineraalipohjan levittämiseen, tosin Expert Face on ehkä hieman jämäkämpi. On kätevää, että puuteriselle ja nestemäiselle meikkipohjalle on käytössä omat siveltimensä, siksi en buffer brushia edes kokeillut nestemäisille tuotteille.

RT shading brush on näppärä melko pienikokoinen sivellin, jolla voi levittää luomivärin liikkuvalle luomelle ja onnistuu myös tarkka ulkonurkan muotoilu. Myös varjostus onnistuu. Tämä on hieman suurempi kuin accending brush, jota ei valitettavasti myydä erikseen vaan se tulee mukana Starter Set -kokoelmassa (jonka hiljattain tilasin hyvällä alennuksella iHerbistä, on vasta matkalla).

RT kabuki brush on monikäyttöinen sivellin, joka sopii varjostusten, korostusten ja poskipunan levittämiseen. En ole kokeillut tätä vielä, sivellin on päätynyt meikkipussiini. Samoin Nicka K:n sivellin on meikkipussissani, joten en ole sitäkään testaillut vielä.

Real Techniquesia myy myös Nordicfeel -verkkokauppa.

Ehkä jopa paras kaikista siveltimistäni tai ainakin parhaimmistoon kuuluva on seuraava ylläri:


Eli kyseessä on Makeup Revolutionin ovaali varjostussivellin. Olen käyttänyt tätä lähes yksinomaan luomivaon varjostuksiin viimeaikoina, vaikka omistan useita muitakin varjostussiveltimiä. Tämä on pehmeä ja juuri oikean kokoinen ja täydellisesti muotoiltu luomivärin levittämiseksi luomivakoon ja sen häivytykseen. Nyt tekisi mieli tilata kokonainen setti näitä ovaalisiveltimiä, jotka muutenkin tuntuvat olevan kovasti pinnalla kosmetiikkamaailmassa. Nordicfeelilla on myös myynnissä tämä Pro Precision brush, hintaa vain 3.95 euroa, myös muita ovaalisiveltimiä löytyy.

Seuraava tuote ei varmaankaan ilahduta Too Faced -faneja. Itsekin omistaisin mieluiten aidon suklaapaletin, mutta koska kyseisen merkin tuotteita on niin vaikea saada Suomeen tilattua (ilman suuria postikuluja siis), lankesin ostamaan alennuksesta tämän suklaisen kopion. Tuoksu on todella kiva kun paletin avaa, kuten ilmeisesti alkuperäisessäkin. Cocopandalla on myynnissä vain tätä yhdenlaista, mutta kun katsoin valmistajan nettisivuja, on tarjolla myös valkosuklaa, tumma suklaa, persikkakokoelma... kuten Too Facedilla ja paljon muuta, hyvin edullisesti. Suomi-lisä tuplaa paletin hinnan, mutta alennuksen vuoksi ei onneksi tarvinnut 24 euroa tästä maksaa, sain 16 eurolla.


Erittäin herkullinen ulkonäkö ^__^


Sävyjen nimet on kirjoitettu kalvolle. Alkuperäisessä Too Facedissa ne on palettiin kirjoitettu, mikä tietenkin kätevämpää, sillä kalvoa ei välttämättä tule säilytettyä.



Monipuolisesti suklaisia nudesävyjä, shimmeriä ja mattaa. Piristyksenä myös violetti ja pinkki. Sävymaailmaltaan erittäin onnistunut kokonaisuus :) 


Mitä pidit tuotteista, omistatko itse näitä vai alkoiko jokin tuote kiinnostamaan?



*postaus sisältää affliate -linkkejä

Kommentit

Suositut tekstit