Madaran 24h alen ostokset

Madaran -40 % alennukset olivat jälleen huhtikuun lopulla Madaran verkkokaupassa ja ensimmäistä kertaa tuli tehtyä ostoksia, sillä mukana oli muutama itseä kiinnostanut tuote. Tähän mennessä olen saanut suurimman osan testattua edes jossain määrin.


Mukaan lähti siis aurinkovoide, CityCC voide, tilaajalahjana yövoide, SOS-seerumi sekä Amino-Fill booster ampullit. Lisäksi sain tilauksen mukana lahjaksi myös Pihlaja Drops Glow Booster yksittäisen ampullin, joka ei nyt sitten tullut kuvaan mukaan. 


SPF 30 Plant Stem Cell aurinkovoide kasvoille sekä CityCC -voide julkaistiin jo viime kesäksi. Madaralta tuli tälle kesällekin uusia aurinkotuotteita, mm. sävyttämättömät kasvojen ja vartalon aurinkovoiteet. Ensin mainittu on siis suojakertoimen 30 sisältävä kevyesti sävytetty päivävoide, joka valmistajan mukaan sopii kaikille monelle ihon sävylle, jopa vaaleillekin. Monissa blogikirjoituksissa on tullut esille, että iholtaan vaaleat ovat kokeneet tämän liian tummaksi. Itsellänikin on melko vaalea iho, esim. puutereista ja meikkivoiteista valitsen aina vaaleimman tai 2. vaaleimman sävyn. Tämä voide on kuitenkin ollut sävyltään täysin sopiva iholleni ilman mitään päivetystä.

Alla kuvassa kämmenselällä pisara voidetta näyttää melko tummalta (vasemmalla). Sen alle olen levittänyt voidetta kerroksen, vaikka sitä ei tästä kuvasta huomaa. Ei huomannut todellisuudessakaan. Oikealla on CityCC:ta. Vaikka siis aurinkovoide näyttää melko tummalta, siinä ei ole kovin runsaasti pigmenttiä. Pigmentin suurin merkitys tässä voiteessa on taittaa valkoisuus pois, mikä on usein ongelmana fysikaalisen aurinkosuojan voiteissa.

Tykkään kovasti tästä SPF 30 aurinkovoiteesta. Suojakerroin on ihan hyvää tasoa ja pigmenttisyys tasoittaa myös kevyesti ihon sävyä. Iho jää hieman kiilteleväksi tämän jäljiltä, joten itse ainakin laitan t-alueelle kevyesti vielä irtopuuteria. Näppylöitä tämä ei peitä, joten peitevoiteen vielä tarvitsee kaverikseen. Muutoin meikkipohjaksi kesällä ei muuta tarvisikaan. Toki tämä varmasti sopisi myös meikkivoiteen alle.

CityCC voide on nimensä mukaisesti enemmän peittävä aurinkotuote. Suojakerroin tässä on melko matala, joten tämä olisi ehkä parempi keväälle/syksylle kuin ihan kesälle. Minulle tämä on ihan ok kuitenkin myös kesään, onhan tuo SPF 15 sentään tyhjää parempi :D Usein nimittäin jää koko aurinkosuoja laittamatta kasvoille meikkivoiteen kanssa erityisesti. Tässä olisi nyt kuitenkin 2 in 1. Pigmentti ei ole ikävä kyllä kovin hyvä tässä voiteessa. Tämä peittää jonkin verran paremmin kuin yllä mainittu aurinkovoide, mutta ei aivan merkittävästi. Jos vertaa esim. Mizonin BB-voiteeseen, jossa 30 SPF, ei voida puhua näistä samana päivänä. Mizonin peittävyys on meikkivoidetasoa ja vielä hyvällä suojakertoimella. Silti uskon, että keveyden vuoksi tulee nyt kesällä tartuttua Madaraan useammin. Hyvä olisi yrittää laittaa kerros aurinkosuojaa vielä CityCC:n alle. Voide jättää Madaran SPF 30 -voiteen tavoin hieman kiiltelevän pinnan, joten itse puuteroin kevyesti vähintään t-alueen tämän kanssa.

Minun voiteeni on sävyä Light eli 2 sävystä se vaaleampi. Iholla tämä ei näytä mielestäni vaaleammalta kuin SPF 30 aurinkovoide, vaikka tuossa alla käden selällä (oikealla) se näyttääkin vaaleammalta. CC-voideläiskän alle on levitetty ks. voidetta samaan tapaan kuin SPF 30 voidetäplän alle ja ei voi sanoa kyllä, että tuloksessa olisi mainittavaa sävyeroa. Osa käyttäjistä on kuitenkin kokenut, että SPF 30 aurinkovoide antaa tummemman tuloksen kuin CityCC Light. Omalla ihollani en siis eroa huomaa.



SOS-sarjan Hydra Repair Intensive Serum on paksua koostumukseltaan, enemmän voidemaista kuin seerumia mielestäni. Ajatus ostaa tämä lähti siitä, että kertaalleen testasin kivijalkamyymälässä tätä iholle ja vaikutti todella superkostetuttavalta. Tämä on ollut nyt käytössä parisen viikkoa. Näppärä kiireisen aamun tuote kun iho on saatava nopeasti hoidettua. Kasvoveden päälle tämä pelkästään voisi melkein riittää, mutta yleensä olen kuitenkin laittanut vielä päivävoiteen. En tiedä tulisiko tätä ostettua uudestaan, sillä paljon samantyylisiä tuotteita on tullut vastaan eli tässä ei ole mitään aivan erityistä. Esim. Whamisan Lotionit tuntuvat saman tyylisiltä iholla. Ehdottomasti siis kyseessä on hyvä kosteuttava tuote, plussaa siitä, että tuoksu on hyvin mieto.


Madara julkaisi aiemmin kolmenlaisia seerumeita, joista osa oli öljymäisiä, Amino Boost taas puolestaan on voidemainen. Pakkauksessa tulee mukana 10 kpl 3 ml ampulleja. Ihan ensiksi täytyy sanoa, että nuo ampullit ovat aika kamalia. Tuote on vaikea saada kokonaan puristettua ulos muovisista ampulleista. Ei myöskään ole kiva yrittää koputella tuotetta ulos melko terävästä katkaistusta ampullin päästä.

Itse tavara sisällä taas on voidemaista ja hyvin samantyyppistä ihotuntumaltaan kuin SOS-seerumi. Vajaan kuukauden käytössä vaikea sanoa, että onko tuote tehnyt mitään iholle. Kosteuttaa ainakin. Tuotteella pitäisi olla myös pikakiinteyttävä vaikutus, mutta en ole omalla ihollani sellaista huomannut, johtuu varmastikin siitä, että varsinaisesti mitään kohotettava ei ole vielä. 

Ihan mukava tuote meikin alle ja muiden hoitotuotteiden alle ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Pakkauksenkaan vuoksi en enää viitsisi uudelleen ostaa eikä itse tuote ole antanut sellaista elämystä, että kiinnostaisi jatkossa ostaa. Sekin vielä, kun jatkuvasti tulee uutta kokeiltavaa markkinoille.. kuluttajana päätyy herkästi olemaan aika kranttu. Madaran ampulleita enemmän minulla on odotuksia Laveran ampulleja kohtaan, jotka vastikään julkaistu. Tuli hankittua pakkaus House Of Organicsin alepäiviltä, joka odottaa vielä avaamistaan. 

Tämän tilauksen myötä Madara tuli aiempaa tutummaksi merkkinä. Edellisen kerran taisi olla Madaraa käytössä vuosia sitten, ehkä noin 5 vuotta (poislukien jokin näytekokoinen tuote LF boksista), jokin sy-voide ja seerumi. Muistan, että silloin luonnonkosmetiikka oli hyvin vierasta minulle ja tuotteet tuntuivat omituisilta. Tuo taisi olla myös samalla ensikosketus luonnonkosmetiikkaan, mikä ei tosiaan ensituntumalla ihastuttanut.

Kommentit

Suositut tekstit