Garnier Fructis Banana Hair Food

Tässä on loistava hiustenhoitoaine/hiusnaamio kaikille banaanintuoksuisesta kosmetiikasta tykkääville! Yllättäen näin purkin marketin hyllyllä aiemmin keväällä ja piti kotiuttaa samantien. Sarjaan kuuluu kaksi muutakin hoitoainetta, papaija ja macadamia. Ehkä kokeilen niitäkin, ellen sitten päädy samantien ostamaan uutta banaania, niin hyvää se on ollut.


Tuote on monikäyttoinen, toimii normaalina hoitoaineena, hiusnaamiona sekä myös jätettävänä hoitoaineena. Itse olen käyttänyt hoitoaineena sekä naamiona eli sama asia hieman pidemmällä vaikutusajalla. Tuote levittyy hyvin ja myös huuhtoutuu hyvin pois hiuksista. Jätettävänä hoitona en ole vielä kokeillut. Epäilen, että voisi latistaa hentoa hiusta, toki täytyy vielä testata, onko näin.

Parasta, että tämä on silikoniton ja pitkälti luonnollisia ainesosia sisältävä. Silikonittomuudesta huolimatta hiusten kosteutus- ja selvitysteho on loistava. Aina en edes muista käyttää jätettävää hoitoainetta pesun jälkeen, mikä on ollut itsestäänselvyys tähän saakka.


Fructis Hair Food on jopa parempi kuin Organic Shopin hiusnaamiot, jotka ovat olleet suosikkejani tähän saakka. Hinnaltaan Fructis on hieman halvempi tuotteen koko huomioiden. Tuoksu on hennosti banaaninen, ei voimakkaan esanssinen ollenkaan. Banaaniksi tunnistaa, hyvällä tavalla. Lähentelee The Body Shopin banaanihoitoaineen tuoksua. 


Ehdottomasti jatkoon ja täydet suositukset tälle hoitoaineelle. Garnierilta on viimeaikoina tullutkin paljon hyvää, mm. uusi luonnonkosmetiikkasarja. Garnier on viimeaikoina selkeästi nostanut profiiliaan ainakin minun silmissäni.

Kommentit

Suositut tekstit