YA Naturae Silmänympärysvoide ja Kasvovesi

Ostin ennen joulua ensimmäiset YA Naturae -tuotteet kokeiluun. Ostopäätös syntyi lopulta Katja Kokon blogikirjoituksen hyvien arvioiden perusteella. Sarja on ollut mielessäni jo aiemmin, mutta usein tarvitsee jonkin sysäyksen ostaa jokin tietty tuote tai tuotteita jatkuvasti laajenevan valikoiman joukosta. Katja blogissaan kehui kovasti YA Naturae tuotteiden ainesosaluetteloa ja hinta-laatu-suhdetta.


Silmänympärysvoiteella ja kasvovedellä ei ole erityistä nimeä. Tuotteet ovat hyvin pelkistetyissä pakkauksissa. Sain mukaan näytteenä myös kaksi pussia seeruminäytteitä. Voiteet ovat tarkoitettu kaikille ihotyypeille.

Seerumi muistuttaa paljon Dermosilin Kanervaseerumia. Tuoksu on toki erilainen tässä, mutta mieto. Seerumi imeytyi nopeasti ihoon ja kosteutti hyvin. Koostumus on ehkä aavistuksen ohuempaa kuin Dermosilin seerumi. Hintaa tällä on enemmän. Pidin kovasti tästä seerumista. Tehoaineina mm. pellava ja hyaluronihappo.


Kasvovesi on miedon tuoksuinen ja mukavasti kosteuttava. Tämä on edullinen tuote, kympin luokkaa, joten en ole tätä taputellut iholle, vaikka sekin olisi hyvin mahdollista. Olen ihan perinteisesti pyyhkinyt kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulapulla, jolloin myös mahdollinen lika lähtee mukaan. Iltapuhdistuksessa kasvovesi on ollut rutiinina. Tässäkin on jotain hyvin samaa, pullo nyt vähintään, Dermosilin luonnonkosmetiikkasarjan kasvoveden kanssa, josta pidin myös todella paljon. Tästä pidän vielä hieman enemmän. Uskon, että edullisena, laadukkaana perustuotteena tämä tulee pysymään rutiineissani vaihdellen jonkin toisen vastaavan kasvoveden kanssa.

Silmänympärysvoide on koostumukseltaan melko ohutta, mutta yllättävän ravitsevaa ja imeytyy myös nopeasti sy-iholle.  Oikein hyvä voide, olen tarttunut tähän paljon useammin kuin käytössä myös oleviin Kiehlsin ja Verson sy-voiteisiin. Incl vaikuttaa hyvältä. Pidän tästä enemmän kuin Dermosilin luonnonkosmetiikkasarjan sy-voiteesta. Hinta on 10 euron kieppeillä. Hyvin todennäköistä, että ostan vielä uudelleen.



Onko YA Naturae -sarja teille tuttu, mitä olette tykänneet?

Kommentit

  1. Mä tykkään kovasti YA naturaen tuotteista ja nämäkin ovat "vanhoja tuttuja".En ole tosin vähään aikaan käyttänyt merkin sy-voidetta, mutta nyt taas tuli hyvä muistutus, että sitä pitääkin ostaa taas. YA naturaen kasvovoiteet on myös hyviä, itse tykkään kaura-manteli yövoiteesta paljon. Se sopii mun kuivalle iholle kivasti.
    Ainoa mistä en niin hirveästi riemastunut on kasvojen kuorintavoide. Kuorivat hippuset ovat mun makuun liian tuntuvia ja santapaperimaisia, mutta ehkä mun ihotyyppi ei oikein mätsännyt sen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet tykännyt :) Täytyypä itselläkin kokeilla kasvovoiteita. Kuorinta ei kyllä kuulosta houkuttelevalta, en oikein usko, että tuollainen sopisi minunkaan iholleni.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit