3 x Whamisa ja Okoko Sublime Balm

Viime vuoden ostoksia esittelyssä, tilaus Naturelle-verkkokaupasta. Ostokset taisivat ajoittua Black Fridayn kieppeille, ainakin jotain alennuksia oli käynnissä.

Whamisa on tuttu itselleni Toner-kasvovesistään, joista olen säännöllisesti käyttänyt Refreshia sekä Deep Richia. Refesh on tarkoitettu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle kun taas puolestaan Deep Rich kuivalle ja ikääntyvälle. Molempia piirteitä löytyy omasta ihostani, joten sekakäyttö on minun juttuni.

Päätin tutustua Whamisaan vielä lisää, sillä Tonerit ovat vakuuttaneet ihonhoidossa. Iho on saanut aivan uutta kosteutusta ja kirkkautta näiden tuotteiden kautta. Naturelle-verkkokaupasta lähti kokeiluun Foam Cleansing Cream, Original Lotion ja Peeling Finger Mitt.


Puhdistusvaahtoon en ollut törmännyt arvosteluissa tai missään aiemmin. Tarve oli uudelle kasvojenpuhdistusaineelle ja päätin kokeilla Whamisaa. Aiemmin on tullut todettua, että korealaiset valmistavat narskuvan puhtaaksi ja kuivaksi peseviä tuotteita. Odotin, että Whamisan putsari ei kuitenkaan olisi aivan Holika Holkan tasoa kuivattavuudessa eikä onneksi ollutkaan. Silti putsari on ehkä hieman liian kuivattava itselleni. En usko tähän enää palaavani, vaikka kasvot tulevat kieltämättä perusteellisen puhtaiksi. Tuote on todella riittävä. Pieni, noin 1 cm,  pätkä voidetta vaahtoaa runsaasti ja puhdistaa koko kasvot aivan kevyesti. Tällä lähtee myös meikki ilman edeltävää puhdistusöljyä.

Original Lotion täytti toiveeni täysin. Kyseessä on tehokkaasti kosteuttava ohuen koostumuksen omaava kasvovoide toimivassa pumppupullossa. Voide on ohutta, mutta ei aivan seerumimaista. Imeytyy täydellisen hyvin iholle ja kosteuttaa pitkäaikaisesti. Ei rullaudu meikkivoiteen tai ihoöljyjen alla. Tarkoitettu normaali-ihoiselle, mutta mielestäni sopii useimmille ihotyypeille kevyen kosteuttavan koostumuksensa vuoksi. Ei aiheuta minkäänlaista ihon tukkeutumista. Ehdottomasti jatkoon. Plussaa riittoisasta pakkauskoosta ja hintakin on maltillinen, useimmissa myyntipaikoissa alle 40 e.


Whamisan Peeling Finger Mitt -kuorintalaput ovat ollet blogeissa usein esillä. Kyseessä on entsymaattisesti kuoriva tuote. Sormet pujotetaan lapun sisään ja sillä pyyhitään kasvot. Tarkoitus olisi noin 20 min päästä pestä tuote iholta pois haalealla vedellä. Itse en ole koskaan pessyt tätä pois vaan olen laittanut päälle hoitotuotteet. Käytetään siis kasvojen puhdistuksen jälkeen. Kuorinta on niin hellävarainen, ettei se mitenkään ärsytä ihoa, vaikka olisi "päällä" koko päivän. Kosteuttaa tehokkaasti sekä kirkastaa ihoa. 

Laput ovat niin suuria, että olen leikannut ne puoliksi. Sittenkin tuntuu, että tuotetta jää käyttämättä. Alla kuva kuorintalapuista ja päällimmäisenä on puoliksi leikattu lappu.



Okoko Sublime Multipurpose radiance balm oli todellinen heräteostos. Kyseessä on luksusluokan artesaanisarja, jonka tuotteet valmistetaan käsin ja hintakin sen mukainen (noin 65 e luokkaa, tällä hetkellä loppuun myyty Naturellesta). Kiinnostus balmiin heräsi Katja Kokon tehtyä siitä blogipostauksen.

Balmin keskeisenä ideana on monipuolisuus; sitä voi käyttää kosteuttamiseen (kasvojen iho ja myös sy-iho), ihon uudistamiseen/korjaamiseen ja hehkun luomiseen sekä lisäksi naamiona ja puhdistusbalmina jne. Balmi lupaa rauhoittaa ihoa ja korjata epäpuhtauksia. Toimii myös after sun -voiteena.

Puhdistamiseen en missään nimessä tätä haaskaa itse. Olen käyttänyt tuotetta koko kasvojen yövoiteena öljyn sijasta seerumin päälle, myös sy-voiteena. Päivisin olen käyttänyt tätä kuiville lisähoitoa ja kosteutusta kaipaaville alueille kasvoissa. Parhaiten tämä toimii yövoiteena. Aamulla iho on mahtavan pehmeä ja kosteutettu. Plussaa suurimpaan osaan öljyistä verrattuna siitä, että tämä ei jää lillumaan kasvoille ja imeydy tyynyliinaan ainakaan suurissa määrin. Toki tämäkin jättää suojaavan pinnan iholle levittämisen jälkeen, joka aamusta on jo imeytynyt toivon mukaan ainakin suurimmaksi osaksi ihoon. Balmi ei tuki ihoa millään tavalla.

Tuoksu on mieto ja makea. Väri tuo mieleen porkkanan ja sävy myös kirkastaa ihoa päiväaikaan käytettynä. Mikäli on aikaa odotella imeytymistä jonkin aikaa, toimii myös meikin alla kuivina pakkaspäivinä loistavasti. Koostumus on yllättävän kovaa ja siten hyvin riittoisaa, vaikka tilavuus on vain 30 ml. Tuotetta irtoaa kuitenkin hieromalla sormiin helposti riittävä määrä ja se sulaa kasvoille moitteettomasti sormien lämmöstä. Täysin eri tyyppinen koostumus kuin esim. Bybi Babe Beauty Balmissa, josta pidän myös todella paljon. Sen koostumus on voidemaisen pehmeää vrt. Okoko on vahamaisen kovaa.

Kommentit

Suositut tekstit