Lookfantastic Beauty Box june 2018

Kesäkuun boksi esittelyyn. Olen jo lähes 1,5 vuotta tilannut tätä boksia ja pääasiassa olen ollut tyytyväinen. Kuitenkin pientä puutumista on ollut ilmassa. Matkakokoisia tuotteita on ehkä turhan paljon, toki usein aika arvokkaitakin, joten kokonaisarvo ei koskaan ole ollut pettymys. Toivoisin, että olisi useammin täysikokoisia ihonhoitotuotteita. Olen valinnut vuositilauksen, jotta tämän saisi halvemmalla. Maksan boksista siis 15,50 e/kk. Ilman vuosisopimusta hinta nousee 20 euron pintaan (vai oliko peräti yli) per kk, riippuen tilauksen pituudesta. Kuukausittainen tilaus, jonka voi peruuttaa milloin vain, on kallein vaihtoehto.

En tiedä, miten käytäntö tulisi menemään, mutta arvelen, että joutuisin maksamaan jo saamistani bokseista lisää, mikäli keskeytän tilauksen nyt. Täytyy perehtyä asiaan. Vai osaako joku lukijoistani kertoa heti vastauksen tähän kysymykseen?


Boksi on väritykseltään hyvin suomalainen :)


Kesään sopien mukana on myös itseruskettava voide. Yksi meikkituotekin on mukana. Muutoin monipuolisesti tuotteita hiuksille, kasvoille ja vartalolle. 


Vartalovoide, joka sisältää perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaisia ainesosia. Mukavan kokoinen matkakoko, tuoksu mieto valkoinen lootus. Vartalovoiteita tarvitsee aina, joten käyttöön tulee pian. 


Vita Liberata itseruskettava voide. Kevyt ja kosteuttava koostumus antaa hienovaraisen värin lupauksensa mukaan joka vähitellen syvenee. Levitetään puhdistetulle kuoritulle iholle. Katsotaan innostunko käyttämään. Kylmä on sääkin ollut pohojosessa. Ei tällä hameissa tai shortseissa kuljeta :D Katsellaan miten käy, jos etelämmässä ehdin vielä pistäytyä. Ruskettuneisuus ei sinänsä ole mikään ihanteeni. Sellaisen ylläpito ja hankkiminen on yksinkertaisesti liian haastavaa, oli kyse purkki- tai oikeasta rusketuksesta. Oikeassa ongelmana on lisäksi terveyshaitat ja ihon ikääntymisen nopeutuminen. Kalpeus on ihan jees ;)


Elemis Superfood Facial Wash lupaa pestä kasvoilta lian ja epäpuhtaudet pois sekä antaa iholle ravintoaineita samalla. Kivan tuntuinen putsari, joka jättää ihon raikkaaksi, erinomainen kesätuote ja onneksi 30 ml tuubi on riittoisa.


Christopher Robinin puhdistava ja volyymia antava tahna on jotenkin tuttu aiemmasta. On todennäköisesti tullut LF boksista aiemminkin. Annoin muistaakseni eteenpäin lahjana, en sen vuoksi, etten itse olisi halunnut tätä käyttää vaan lahjalle oli yksinkertaisesti tarve :D Tuotetta otetaan ruokalusikallinen, lämmitetään kämmenissä ja hierotaan päänahkaan ja lopuksi huuhdellaan. Voidaan levittää myös muualle hiuksiin. Ehkä käytän tämän päänahan kosteuttavana ja puhdistavana hoitona, vaikuttaa oikein hyvältä. Vielä testaamatta siis.


Madaran SOS Hydra Moisture + Radiance Mask -naamio tulikin käytettyä pois mökkisaunassa. Lupaa yksinkertaisesti kosteuttaa ja siinä tämä toimi tosi hyvin. Tuli ajatus, että täytyypä kokeilla SOS-sarjan muitakin tuotteita.


Real Chemistry on merkkinä aiemmista bokseista tuttu. Tuotteet ovat olleet merkillä jopa erikoisia. Nyt on kuitenkin kyse aivan tavanomaiselta tuntuva kosteusvoide. Kyseessä on pieni näyte, jota ei ole esitelty tarkemmin boksin mukana tulleessa lehtisessä. Hyvän tuntuinen, neutraalin tuoksuinen, kosteuttava kasvovoide. 


Lopuksi vielä meikkituote Studio10:lta, nestemäinen luomiväri, jolle luvataan pysyvyyttä. Sävy on kaunis shampanjan vaalea ja kimaltelevan metallinen. Luomilla näyttää kivalta ja kevyeltä, ei mikään pressatun luomivärin intensiivisyys ole kyseessä, ennemminkin kevyt hohde. Kesätuote ehdottomasti.

Onneksi LF boksissa tosiaan tulee vain yksi meikkituote per boksi, ei sillä etten tykkäisi kokeilla uusia meikkejä! Olen huomannut vain, että meikkejä alkaa olla kertynyt jo tosi paljon. 

Kommentit

  1. Olen miettinyt tuota tosi pitkään, boxia, ja jotenkin vaan päätynyt siihen että ei vielä. Varmaan tutustuu uusiin tuotteisiin, mutta olen miettinyt juurikin tuota samaa...kuinka paljon niitä näytekokoja on. Ei tietty hintaan nähden voikkaan olla paljoa normikokoisia, mutta ehken silti... Kuitenkin nuo näyttävät kivoilta ja tuo SOS on kiinnostanut jo pitkään..hmm... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tilaamisen arvoinen tämä kyllä on. Varsinkin, mitä pidemmän pätkän tilaa, sitä halvemmalla saa. Vuoden jälkeen alkoi kyllästyminen hiipiä kun ainakin osittain samanlaisia tai samantyyppisiä tuotteita alkoi tulla. Lisäksi osa tuotteista on tosi outoja..semmosia, että ihan jännä kokeilla, mutta en oikeasti haluais tähän rahaa laittaa :D Ymmärtää tietenkin, että kaikki ei kaikesta innostu ja kun pitää miellyttää isoa tilaajakuntaa, se tarkoittaa kompromisseja... Hyvä puoli tässä on, että sisältää laatumerkkejä. Melkein boksi kuin boksi, tuntuu, että taukoa on hyvä pitää aina välillä ;)

      SOS ja Madara kyllä ihan huippuja, tuota merkkiä toivoisi enemmänkin ja muutenkin luonnonkosmetiikkaa lisää. Harmi, että SOS naamio oli melko pienikokoisena tässä, vain 12,5 ml..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit