Kesäisiä ostoksia

... ja samalla voisi varmaan sanoa, että esittelyssä kesäkuun -18 markettikosmetiikkaostokset ;) Mutta on tässä muutakin kuin vain kosmetiikkaa; kannattaa ainakin selailla alaspäin, sillä kerron myös kesän parhaista kengistä tässä postauksessa ^___^

Puolentosta viikon kesäloman toisiksi viimeinen päivä ja nyt tuntuu, että jaksan päivittää blogiakin.



Herbinan shampoo on ennalta tuttu, mutta muut näistä ovat uusia tuttavuuksia.


L'Orealin uutuussarja onnistui aiempia pitkien hiusten sarjoja paremmin tehtävässään. Olen tästä aika innoissani. Tunnetusti hiukseni ovat todella huonokuntoiset ja nyt kerrankin on löytynyt markettihoitoaineet, jotka toimivat hiusten selvittäjinä. Ostin siis Dream Length -sarjan hoitoaineen ja naamion ja luonnollisesti naamio on tehokkaampi hiusten pehmentäjä, kosteuttaja ja selvittäjä, mutta ei tuo tavallinen hoitoainekaan huono ole. Molemmat ovat olleet ahkerassa käytössä, kuten ylemmästä pullosta jo näkeekin. 

Voisin ostaa nämä vielä uudelleen sen sijasta että siirtyisin testailemaan uusia tulokkaita. Tai, voinhan testailla edelleen, mutta näihin on hyvä palata aina uudelleen ja käyttää rinnalla. Erityisen hyvä on tuo naamio, muistuttaa vaikutukseltaan jonkin verran niitä silottavia ja hoitavia hoitoaineita, joita on aina hiusväripakkausten mukana.


Herbinan Gloss&Shine -shampoo on tuttu Bette boksista. Nyt ostin tämän herkullisen tuoksuisen shampoon itse, sillä se sopii kesään ja mökille täydellisesti. Tästä tuli mun suosikki, toivottavasti valmistamista ei lopeteta pitkiin aikoihin. Pesee hellävaraisesti hiukset, tuoksu saa minut hyvälle mielelle ja rentouttaa siten.

Hellä Mietonen on suomalaista designiä pakkausta myöten kuten mökkishampookin, mikä tästä tulee mieleen. Itse shampoo on vielä mulle arvoitus, pulloa ei ole korkattu vielä. Oletus on, että shampoo muistuttaa mökkishampoota, mutta saapa nähdä... Olettaisin myös, että tässä ei ole kovin voimakasta tuoksua. Pullo on tosi söpö ja oli 1 euron tarjouksessa, joten oli pakko kotiuttaa tämä. Normaalihinta on melko "korkea" itseasiassa, 3 euron kieppeillä tai enempi? 


Garnierilta tulee jatkuvasti uutta sekä hiusten että ihonhoitoon. Nyt tuli tarve ostaa Lacto Linen pian loppuvan vaahtoputsarin tilalle kevyt puhdistusaine, jota voi käyttää sellaisenaan tai kaksoispuhdistuksessa riippuen onko meikannut vai ei. Edellinen käyttämäni Garnierin putsari oli geelimäinen misellipuhdistusaine, joka tuoksui aivan kamalalle, melkein kuin jollekin liimalle. Nyt raikkaan pullon perusteella odotan jotain parempaa. Aloe Vera -tuotteita on paljon eri markettisarjoilla nyt kaupan, sekä hiuksille että iholle. Odotan raikasta tuoksua ja kosteutusta iholle. Katsotaan miten käy...

Vielä lopuksi ne täydelliset kesäkengät.  Jo viime kesänä halusin kovasti tällaisia, mutta en sitten ehtinyt ajoissa hankkimaan. Kun kylmyys loppukesästä tuli, piti suunnata rahavarat syyskenkiin ja sandaalit sitten jäivät tulevaisuuteen.


Moheda toffeln Grace

Nettikauppojen kautta tilaamisessa on aina oma säätönsä, erityisesti koon suhteen, mikä hidasti myös tilaamista; piti tilata samat kengät kahta kokoa kun ei tiedä, millainen on istuvuus, lesti yms. Ehdoton vaatimus on, että tilausta ei tarvitse maksaa ennakkoon. En jaksaisi rahojen eestaas siirtämistä ja odottelua jos kengät eivät sopisikaan, pahimmassa tapauksessa kumpikaan tilatusta parista. 

Tilasin nämä Brandokselta, sillä oli aivan huikea tarjous; nämä maksoivat vain 39,90 euroa eli alle puoleen hintaan lähti ^___^. Normaalihinta vaihtelee tosiaan melko paljon kaupasta riippuen, Brandoksella se on tälle mallille 85 euroa. Muita kauppoja, joista voi tilata ilman ennakkomaksua ja joissa myydään Mohedaa, ovat mm. Zalando, Sportamore ja Footway. Ostohetkellä paras tarjous juuri tästä mallista oli tuolla Brandoksella.



Korkoa Grace -puukengässä on 8,5 cm, mutta 2,5 cm platformin vuoksi todellisuudessa noin 6 cm. Ei voi uskoakaan, ennen kuin itse kokeilee, että miten mukava näillä on kävellä, vaikka on pohja on tosiaankin kovaa puuta. Nahka on pehmeää, mutta tukevaa. Todella laadukkaan oloiset kengät ja lisäksi vielä upean näköiset päällä. Ostin mustat, jotka sopivat iltamenoihin vielä syksynkin puolella ja ennenkaikkea nyt heti käytettäviksi kesäkengiksi. 

Toinen tosi kiva malli Mohedalla on suosittu Betty, jota on saatavilla useissa väreissä. Innostuin näistä kengistä siinä määrin, että klikkasin tilauksen vielä Zalandolle ja kotiutan Bettytkin itselleni. Bettyissä on hieman matalampi korko, 6 cm, sekä myös platform 2,5 cm, joten sopivat ehkä Gracejakin paremmin arkiseen menoon.


Onko nämä mun kesätuotteet sinulle tuttuja/heräsiko kiinnostus? 

Kommentit

  1. Hellä Mietonen -shampoo on tehnyt uuden tulemisen:) Sitä oli myynnissä joskus ammoisina aikoina, kun olin nuori tyttö (eli vuosikymmeniä sitten), heh. Muistaakseni se ei ollut mitenkään erityisen ihmeellistä, joten en ole sitä nyt ostanut, mutta pullo on omaperäisen ulkomuotonsa vuoksi mukava:) Kirsti Paakkasen suunnittelema!
    Kengät on tosikivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, enpäs tiennytkään kyseisen shampoon historiaa :D
      Kengät on kyllä ihan lempparit ja toivon niille pitkää käyttöikää :)
      Hyvää kesää sinulle, Sari!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit