Bette Box huhtikuu 2018

Nyt erityisen paljon mielipiteitä jakanut Bette saapui postiin eilen. Ajattelin pikaisesti kirjoitella boksista. Harmittaa kyllä, etten ole mitään muuta kuin näitä "rutiinipostauksia" ehtinyt tehdä viime kuukausina ja maaliskuun loppuneidenkin postaus vielä tekemättä. Kevät on ollut opiskelun ja työntäyteinen ja samaa tahtia jatkuu edelleen. Lastentautien lopputentin jälkeen kuitenkin parin viikon päästä odotettavissa pientä aikataulun helpottamista ja tuolloin lupaan päivitellä blogiakin ahkerammin.


Mutta itse asiaan. Tällä kertaa tilaajat on jaoteltu raakasti kahteen kategoriaan: pitkäaikaistilaajat ja muut. Tämä jako näkyi nyt useammassa tuotteessa. Aiemmin pitkäaikaistilaajia on silloin tällöin muistettu bonustuotteella. Nyt koko boksi oli siis koottu erilailla riippuen kumpaan porukkaan kuuluu. Itse saavutin vastikään pitkäaikaistilaajan statuksen ja nyt sain sitten sen paremman boksin. Saa nähdä, jatkuuko tällainen systeemi tulevaisuudessakin. Veikkaan, että Bette tiimi on saanut/tulee saamaan melko paljon negatiivistakin palautetta tästä jakosysteemistä. Vaikea kuvitella, että tällä metodilla saataisi niitä pitkäaikaistilaajia; kuka jaksaa vuotta odottaa boksin tason paranemista ja ottaa vastaan parin euron markettivoiteita samalla kun toiset saavat laadukkaampia tuotteita..


Teemana Huhtikuun juhlahumua


Täysikokoisia tuotteita 3 kpl (en nyt tuota meikkisivellinsettiä laskisi varsinaisesti sellaiseksi), kertakokeiluun silmänympärysnaamio sekä näyte Oscar de la Rentan tuoksusta

Gliss hoitosuihke on entuudestaan tuttu hyväksi havaittu hiusten selvittäjä ja kosteuttaja. Juuri tämä sama suihke on itselläni loppumassa nyt. Ehdin kuitenkin ostaa tilalle jo Four Reasonsin suihkeen, joten tämä jää odottelemaan vuoroaan. Ei tullut tarpeeseen juuri nyt ja muutenkin tuttu tuote, joten oli hieman tylsä minulle. Tietysti plussaa siitä, että oikeastikin tulee tarpeeseen aikanaan.


Boksin varmasti hehkutetuin tuote oli tämä Mossan Vitamin oil coctail, joka oli siis varattu pitkäaikaistilaajille. Muut saivat Himalaya -kosteusvoiteen, jonka hinta marketeissa on alle 3 euron luokkaa. Tämä varmasti aiheutti eniten pettymyksiä. 

Mossan öljy on itselleni todella tuttu. Käytössä on yksi pullo, täysinäisenä odottamassa lahjaksi saatu toinen pullo ja nyt tämä kolmas. Erittäin hyvä tuote, imeytyy iholle tosi hyvin verrattuna moneen muuhun öljyyn. Keveän tuntuinen, kosteuttaa ja ravitsee pitkäaikaisesti. Ihana tuoksu. Mutta jo 3. peräkkäin.. ehkä tämä on jo liikaa. Harkitsen yhden kappaleen antamista lahjaksi. Tämä nimittäin on tosi riittoisa myös. Nyt avattu pulloni kestää jopa vuoden vielä.


Lumenen peitekyniä oli jaossa kolmea erilaista sävyä. Kirkastava lila, vihreä ja persikka peiteväri ilmeisesti. Sain itse lilan, mikä oli pettymys. En usko että itselläni tulee käytettyä tällaista tuotetta, joka tulisi olemaan yksi ylimääräinen kerros meikkivoiteen alla. En pidä paksuista pakkeleista tai meikkipohjan kerrostamisesta. En usko, että tuotteella on mitään lisää tarjottavaa meikkiini, sillä käyttämäni meikkipohjat kirkastavat aivan riittävästi itsessäänkin ihon sävyä. Tämä menee eteenpäin mulla, turha lähteä testailemaan jo pelkästään hygieniasyistä uutta omistajaa ajatellen. Ehkä sille persikansävyiselle olisi tullut käyttöä, mieluiten olisin ottanut vastaan kuitenkin aivan tavanomaisen peitetuotteen.


Iberon matkasivellinsetti oli kohdennettu myös pitkäaikaistilaajille. Vastaavasti muut saivat vaahtomuoviapplikaattorisetin, jonka melko moni on kokenut täysin turhaksi. Samaa mieltä olen. Tällä sentään voisi tehdäkin jotain. Itselläni on kuitenkin nyt 3 matkasivellinsettiä käytössä, mikä on tarpeeksi. Lisäksi ovat tätä laadukkaampia. Tämäkin lähtee nyt sitten avaamattomana eteenpäin. Iberon ja/tai Betten mielestä setillä saa kauniin meikin aikaiseksi niin arkeen kuin juhlaan.. rohkenen monen muun lailla olla eri mieltä. Miksi edelleen näihin setteihin laitetaan muovisia ripsikampoja ja vaahtomuoviapplikaattoreita? En kyllä ymmärrä. Kaksi siveltimistä siis voisi olla teoriassa käyttökelpoisia eli tuo iso sivellin ja lättänäpää luomivärisivellin. Kauniin meikin aikaan saamiseksi tästä puuttuu ainakin luomivärin häivytyssivellin ja korostuspuuterisivellin (jos nyt tuo isompi tuossa voisi toimia vaikkapa poskipunalle). 


Bio2You on tuore tapaus Betten valikoimissa. Merkki teki lähtemättömän positiivisen vaikutuksen kasvovoiteellaan, joka tuli täysikokoisena helmikuun boksissa. Aivan loistava voide. Odotan innolla silmänympärysnaamion testausta. Muutenkaan en ole aiemmin kokeillut tämän tyyppisiä tuotteita, eikä ilman boksia välttämättä olisi tullut kokeiltuakaan.


Bonustuotteena tuli Oscar de la Rentan Bella Bianca tuoksunäyte. Nämä näytteet ovat todella riittoisia, ei mikään turha tuote siis ollenkaan. Kyseessä on hyvin vuodenaikaan sopiva raikkaan keväinen kukkatuoksu, tykkään kovasti.

Kokonaisuudessaan boksista jäi hieman ristiriitaiset fiilikset. Mikäli Mossa ei olisi kaapeissani näin runsaasti edustettuna, mitä se nyt on päätynyt olemaan  ja Gliss suihke turhankin tuttu, olisin todennäköisesti innoissani antamassa tälle boksille vuoden -18 parhaan boksin titteliä jo etukäteen. Nyt kuitenkin kun edellä mainittujen tuotteiden suhteen tilanne on mikä on ja lisäksi mukana tuli sivellinsetti ja peitekynä, jotka eivät päädy omaan käyttööni, en ole kovin innoissani. Ihan ok fiilikset, hyvä yritys tosiaan, mutta näinhän se on, että kaikkia ei voi aina miellyttää. Ei edes sillä tarjolla olevalla paremmalla paketilla.

Kahtiajakoiset fiilikset pitkäaikaistilaajien palkitsemisesta. Toisaalta hyvä että pitkäaikaisia muistetaan ja ehdottomasti jatkossakin odotan sitä. Ei kuitenkaan tunnu oikeudenmukaiselta se, että muut tilaajat vastaavasti saavat selkeästi huonomman boksin. 

Mitä ajatuksia huhtikuun Bette herätti teissä? 

Kommentit

Suositut tekstit