Lokakuun 2017 loppuneet

Sainpas tänään kuvattua loppuneet putelit, laatu tosin on mitä on näin iltahämärässä. Tähän aikaan luonnonvaloakaan ei paljon saa paksun pilvipeitteen vuoksi. Heikot ovat olosuhteet.. Mutta näillä mennään.


Hiustuotteita on loppunut taas suuri määrä, samoin kasvovesiä/kasvosuihkeita. Yhteensä 9 täysikokoista loppunutta tuotetta, 6 matkakokoista ja kaksi näytettä. 

Ensimmäisenä esittelyvuorossa hiustuotteet:


Schwartzkopf Gliss Fiber Therapy -hiussuihke, batiste kuivashampoo, Pantene hiusöljy, System Professional hiusöljy, shu uemura hoitoainenäyte.

Hiussuihkeet ovat päivittäin käytössä, sillä latvat takkuuntuvat joka välissä. Gliss Fiber Therapy suihke lupailee olaplex-tyyppistä rakennepaikkausta hiuksiin, mutta ei mun hiukset ole tällä parantuneet. Kosteuttavana ja selvittävänä suihkeena toimii kyllä hyvin. Voisin ostaa uudelleenkin, sillä ei markettivalikoimat tällaisille suihkeille ole kovin laajat. Samat pyörivät käytössä.

Batiste kuivashampoo on kuivashamppoiden parhaimmistoa. Tässä on kiva tuoksu ja toimii loistavasti. Laatuerot todella huomaa, esim. Cutrinin kuivashampoo, joka tulee olemaan marraskuun loppuneiden joukossa, oli heikkotehoinen tähän verrattuna, mikä näkyi siinä, että hiukset näyttivät rasvaiselta päivän mittaan ja klimppiytyivät yhteen vs. tämä Batiste pitää ne kuohkeina ja puhtaan näköisenä koko päivän. Batiste menee jatkoon, ostan vain sitä silloin kun itse ostan kuivashampoota. Kovin usein sitä tosin ei pääse ostamaan, sillä kauneusboksien mukana tuntuu tulevan säännöllisesti.. Tämän nyt loppuneen sain kaupanpäällisenä Cocopanda-tilaukseni mukana alkuvuodesta. 

Panthene Dry Oil hiuksiin jätettävä hoitoöljy on halvimmasta päästä hoitoöljyjä, mitä marketeista löytyy, joten nappasin mukaan. Öljy kuuluu hiustenpesun jälkeiseen rutiiniin, latvat vaativat sitä. Panthene on hyvin silikonipitoinen ja olen huomannut, että silikonilla ei saa parasta tulosta hiuksiini, vaikka se on yleisesti tunnettu selvittävistä ja silottavista ominaisuuksistaan. Mulle toimii oikea öljy paremmin, kuten Moroccanoil hiusöljy, jossa ei ole silikoneja lainkaan. Tuntui, että tätä joutui läträämään hiuksiin paljon, että sai sen auki kampaamista helpottavan vaikutuksen. Kääntöpuolena oli sitten se, että hiukset näyttivät rasvaisilta. Ei mene mulla jatkoon.

System Professional -hiusöljy on tullut LF boksin mukana. Ihan ok tuote, Panthenea parempi, muttei yllä Moroccanoilin tasolle, joten ei mene jatkoon. Moroccanoilin vaihdan vain parempaan. Tässäkin ensimmäisinä ainesosina on silikoniyhdisteet. Tuoksu oli kyllä hyvä.

Shu uemura -hoitoainetesteri tuli Lookfantastic -tilaukseni mukana. Pussukasta riitti hoitoa hiuksille yhden pesun verran. En mielikuvaa, millaista tämä oli. Täysin tuntematon merkki itselleni.

Kasvovedet ja -suihkeet:


Omorovicza essence (näyte), Gatineau kasvovesi, Mario Badescu -kasvosuihke, Farmacy Skin Dew -kasvosuihke, Nivea Sensitive Micellar Water.

Omorovicza (mikä nimi, Unkarista kotoisin) essence tuli jonkin tilauksen mukana, olikohan Cult Beauty. Merkki henkii luksusta ja hinnat myös. Omoroviczan puhdistusvoide tuli LF boksin mukana tänä vuonna aiemmin ja tykkäsin kovasti sen pesutehosta ja kosteuttavasta tunteesta, mitä kasvoille jätti. Tuoksu oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Tässä essencessa muistaakseni oli samantyyppinen tuoksu. Mielikuva jäi, että tuote oli todella hyvän tuntuinen iholle. Voisin ostaa, mikäli tarjouksesta saisi. Normaalihinnat tälle merkille ovat pääasiassa mun budjettirajojen ulkopuolella, mitä tulee kasvojenhoitotuotteisiin. Seerumeista ja sy-voiteista olen valmis maksamaan suurempiakin summia, mikäli oikein vakuutun tehosta, mutta en essencesta maksaisi esim. 50 euroa. Omoroessence maksaa tätäkin enemmän, 100 ml puteli on 75 punnan hintainen Cult Beautyssa.

Gatineau kasvovesi tuli LF boksin mukana myös. Alkuun hieman puistatti, sillä on todella voimakkasti hajustettu tuote. Totuin siihen kuitenkin ja ajoi asiansa. Mitään uutta tai erityistä tämä ei tuonut mukanaan ja tuoksukin on liian voimakas, joten en ostaisi itse jatkossa.

Mario Badescu -kasvosuihke tuli Beauty Bay -tilauksen kylkiäisenä aiemmin tänä vuonna. Mieto tuoksu, raikas ja kosteuttava. Yksinkertainen ja toimiva tuote, tehoaineina ruusuvesi, aloe vera ja yrttejä. Tämä teki hyvän vaikutuksen ja voisin ostaa uudelleen. Merkki on edullinen, hinta-laatusuhde on kunnossa tässä tuotteessa.

Farmacy Skin Dew tuli kaupanpäällisenä Cult Beauty -tilauksesta vastikään. Tässä postauksessa esittelen tilaamani Farmacy-tuotteet, myös tämän Skin Dew -suihkeen. Lyhyesti sanottuna toimiva tuote, vertautuu Mario Badescuun, mutta sisältää enempi tehoaineita. Toisaalta on myös kalliimpaa reippaasti. Voisin ostaa uudelleenkin.

Nivean herkän ihon misellivesi oli toimiva tuote, puhdistaa meikin tehokkaasti. Ei siis moitittavaa. En usko kuitenkaan ostavani tätä uudelleen, sillä valitsen jatkossa mielummin miselliviesiä, jossa on enemmän hoitavia ominaisuuksia kuin tässä, kuten esim. nyt käytössä oleva Mossan misellivesi. 

Vartalon pesutuotteet:


Dove Invigorating Ritual Body Wash suihkusaippua, Mario Badescu Body Soap

Dove suihkusaippua tuli Bette boksin mukana ja olen tykännyt kovasti. Kosteuttava ja hyvän tuoksuinen. Ei olisi tullut itse ostettua tätä, oli kiva saada kokeilla boksin kautta. Mikäpä ettei jatkoon.

Mario Badescu suihkusaippua ei herättänyt ihmeellisempiä tunteita. Matkakoko tuli kylkiäisenä Beauty Bay -tilauksen mukana. Vaikka Mario Badescu on edullinen merkki, ei saippuat kuitenkaan yllä markettihintojen tasolle halpuudessa, joten tuskin tulen ostamaan.

Seuraavaksi sekalaisten osastolle:


Mizon all in one snail repair cream, Decubal original clinic cream, The Body Shop tea tree kasvopaperi? apua, black out, mitä nämä nyt ovatkaan nimeltään? kasvoilta kiillon poistavia papereita siis.

Tilasin Mizonin voiteen iHerbistä joskus alkuvuodesta muistaakseni tai aiemminkin. Ollut todella pitkään kylppärin peilitasolla, kunnes nyt viimein sain tämän loppumaan. Käytön hitaus ei johtunut siitä, että tuote ei olisi ollut hyvä vaan ennemminkin siitä, että käytössä on ollut jatkuvasti niin monta eri purkkia/tuubia päivävoiteita. Tämä voide sisältää todella reippaasti vaikuttavaa ainetta eli etanaseerumia. Se on incl listalla ensimmäinen ainesosa ja 92% tuotteesta on tätä seerumia. Todella kosteuttava, kevyt voide. Kosteuttava teho on pitkäaikainen. Täydellinen päivävoide meikin alle tai ilman. Tosi edullinen myös, voisin ehdottomasti ostaa uudelleen. Mizonia on ollut vaikea saada Suomeen aiemmin. En tiedä, mikä tilanne on nyt, mutta tuolloin kotimaisista verkkokaupoista ei tätä löytynyt. Merkillä on muitakin laadukkaita edullisia tuotteita, mm. loistava BB-voide vaalealle iholle.

Decubal perusvoide on peräisin muistaakseni lääkäripäiviltä, joilta näitä perusrasvoja tulee hamstrattua melko reippaasti eli sen mitä kehtaa ;D Käsivoiteena taisi kulua tämä, toimii tarkoitukseensa. Keskirasvaista voidetta, sopii kuivalle ja atooppiselle iholle sekä toistuvien käsien pesun kuivattamille käsille. 

The Body Shopin kasvopaperit on ihan älyttömän kauan sitten ostettu tuote. En valehtele, jos sanon että yli 10 v sitten. Olisivat joutaneet pois jokatapauksessa, sillä jos jotain ei käytä 10 vuodessa niin ei kyllä sitten ollenkaan. Käytin nämä kuitenkin loppuun ns. off label -käytössä eli sormien suojana finnejä/mustapäitä puristellessa. Varsinaisessa tarkoituksessaan rasvaisuuden poistajana iholta päivän mittaan eivät mielestäni ole riittävän tehokkaita. Nenäliina toimi paremmin tai jokin muu paperi, esim. käsipyyhe. Päälle tarvitsee usein myös puuteria paikkaamaan pois liuennut meikkipohja. Yleensä pelkkä puuteri riittää lievään rasvoittuvuuteen.

Lopuksi vielä meikit, joita tuttuun tapaan kuluu hitaasti ja vähän:


Maybelline Push up angel ripsiväri, Flow cosmetics mineraalimeikkivoide

Ostin Maybellinen ripsivärin sen kampamaisen ja tarkan harjan vuoksi. En pidä suurista harjoista, jotka aina sotkevat yläluomen. Mielestäni harja on lähes täydellinen muodoltaan, parempaan en ole toistaiseksi törmännyt. Ei sotkenut kertaakaan yläluomia ja alkuun ei varissut myöskään levittämisen yhteydessä tai jälkeen. Pikkuhiljaa massan kuivuessa sitäkin alkoi tapahtumaan, kuten myös muilla ripsiväreillä käy. Käytän näitä aina pidempään kuin pitäisi, siinä se vika. Yksi parhaimmista ja jos jatkuvasti ei tulisi uusia kokeiltavia, ostaisin tämän uudelleen. Ja ehkä joka tapauksessa ostan, mikäli pysyy markkinoilla. 

Flow mineraalimeikkivoide on ollut pitkään käytössä. Alkuun ostamisen jälkeen en oikein innostunut tästä, mutta vähitellen, yhä enempi viimeaikoina ennen tuotteen loppumista tykästyin yhä enemmän. Ylipäänsä mineraalipohjan helppous ja kauneus alkoi avautumaan. Flow mineraalipohja on aika tuhti ja ei ehkä ihan niin hienojakoinen, mitä toivoisin. Levittäessä saa olla tarkka, ettei tuotetta paakkuunnu niihin kohtiin, mihin siveltimellä ensimmäisenä ihoa koskee. Everyday mineralsin koostumukset ovat hienojakoisempia, mutta kerrostaen peittävämpikin lopputulos onnistuu. Seuraava mineraalipohjani tulee olemaan tältä merkiltä. Ei Flow huono ollut missään nimessä, tulos oli pitkäkestoinen ja se kului kasvoilta kauniisti (toisinkuin tavanomaiset meikkivoiteet, joiden kanssa naama on lähes poikkeuksetta väsähtäneen näköinen pitkän päivän jälkeen). Voisin ostaa uudelleenkin jossain välissä, plussaa kotimaisuudesta. Mineraalipohjan ehdottomasti paras puoli on se, ettei se tuki ihoa eikä aiheuta näppylöitä. 

Huh olipa urakka kirjoitella, mutta kiva sellainen. Urakka on ollut myös lukea, mikäli tänne asti pääsit, kiitos siitä!

Onko näissä tuotteissa sinun suosikkejasi?

Kommentit

  1. Olen Gatineaun kasvovedestä samaa mieltä; tuoksu todella voimakas, huh. Sama juttu merkin puhdistusmaidon kanssa:(
    Mizonin etanavoide on ollut mun to-do -listalla jo pitkään, mutta aina pääsee jotenkin unohtumaan. Ehkä jos tulee jostain nyt vastaan, saatan muistaa...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannatta kokeilla Mizonin voidetta, iHerbissä on tällä hetkellä reilu 13 euroa, mutta Cult Beautyssä 30 puntaa. Melko kova hintojen vaihtelu.. Eleveninkin valikoimissa ks. merkki on nykyisin, mutta tätä voidetta ei nyt ole harmi kyllä. Purkki on mukavan iso, 75 ml, joten ei paha jos saa 13 eurolla :)

      Poista
  2. Mullakin kesti aikoinaan totuttautua tuohon Flow'n mineraalimeikkipohjaan. Nykyään se on yksi lemppareista, vaikka enemmän suosinkin voidemaisia meikkipohjia :) Everyday Mineralsin pohjasta tykkään myös, mutta sitä käytän enemmän ns. "hyvinä ihopäivinä", kun ei ole paljoa peitettävää. Flow'n pohja on todellakin peittävämpi, vaikka Everyday Mineralsiakin saa toki kerrostettua. Mutta itse en ainakaan siitä Semi-Mattesta saa yhtä peittävää kuin Flow'sta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tämän kokemuksen jakamisesta :) Semi-Matte oli ajatuksena ostaa EDM:lta, saapa nähdä miten vertautuu tähän. Hyvin paljon mahdollista, että palaan vielä Flow:hun, sillä peittävyydelle on aika ajoin tarvetta. Ehdottomasti yksi parhaista puolista tässä Flow:ssa oli se, ettei kuivattanut ihoa vaikka sitä sutikin pari kerrosta kasvoille.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit