Ofra x Nikkietutorials Collection

Mietin pitkään, hankinko tämän. Nikkietutorials on yksi lempitubettajistani ja kokoelma upea; mietin silti tuleeko tälle käyttöä minulla. Huulipunien värit nimittäin ovat itselleni hieman epätyypillisiä. Olen katsonut esittely/arvosteluvideon toisensa perään yrittäessäni tehdä päätöstä. Lopulta tilanteen ratkaisi se, että tämä kokoelma oli Koreina -verkkokaupassa alennuksessa (noin 10e alennus, normaali hinta 79.90 e). Nyt jos koskaan siis. Lisäksi oli mukava tukea suomalaistakin verkkokauppaa välillä eikä aina tilata kaikkea ulkomailta. Ofraa on vaikea saada Euroopasta muutenkin ja jenkeistä taas tullit ja postikulut nostavat tuotteiden hinnat liian korkealle.

Olen kuullut Ofran nestemäisistä huulipunista todella paljon hyvää, senkin vuoksi niitä kiinnosti tilata. Samoin Ofran highlighterit on aivan omaa luokkaansa arvostelujen perusteella. Vain yksi aiempi kokemus on Ofrasta; huultenrajauskynä tuli Lip Monthlyn mukana aiemmin tänä vuonna. Se ei mitenkään erityisenä jäänyt mieleen, tavanomainen, ehkä turhankin kova koostumukseltaan.


Kokoelmalla on juhlava metallinhohtoinen pakkaus


... jonka sisällä tuotteet ovat aseteltu näyttävään telineeseen. Ihan kätevä säilytykseen, toki tilaa vievä.

Mulla tuotteet ovat toistaiseksi pyöydälläni tässä telineessä, se on niin hieno, ettei raaski laittaa pois ja olenhan toki fangirl myös ;)

En ole ehtinyt ottaa kokoelmaa kunnon käyttöön vielä. Korallia ja nudea huulipunaa olen käyttänyt kertaaleen kyllä. Ensimmäistä baarissa, toista töissä. Ruskeakin huulipuna on testattu, mutta highlightereihin en swatcheja enempää ole ehtinyt perehtyä vielä. Ne tosin puhuvat kyllä puolestaan..


Everglow highlighterin potentiaalin näkee jo katsomalla tätä kuvaa...


Swatcheissa on vain yksi kerros väriä sormella levitettynä. Intensiivinen pigmentti ja hohto. Yhtään liiottelematta laadullisesti paras korostustuote, mitä omistan! 

Sävyistä tuo vaalein on selkeästi mulle parhaiten sopiva tai vaaleaihoisille nyt ylipäänsä. Keskimmäinenkin toiminee korostuksissa. Kuparinen tummin sävy on tarkoitettu tummemmalle iholle. Näitä toisaalta voi käyttää myös luomivärinä ja siihen tarkoitukseen ajattelinkin kuparista sävyä testailla. Sillä voisi saada upean yhden sävyn silmämeikin aikaiseksi samaan tyyliin kuin Colourpopin hohtavilla kuparisilla Super Shock Shadow -luomivärinapeilla. Koostumus näissä on kermainen, mistä pidän puuterista koostumusta huomattavasti enemmän.


Swatcheissa vasemmalta oikealle metallinhohtoiset Spell ja Coven. Viimeisenä matta Nude Potion. 

Huulipunien koostumus on todella miellyttävä, esim Colourpopin nestemäisiin puniin verrattuna miellyttävämpi tuntuma ja parempi kesto myös. Itseasiassa nämä eivät tunnu huulilla juuri ollenkaan. Spell on pelottavan intensiivinen koralli, mutta yhdellä kerroksella lopputulos on raikas ja kaunis, ei mitenkään päälle hyökkäävä. Kahdella kerroksella sitten se on pelottavan intensiivinen :D Valmistajan mukaan Spell onkin kerrostettavissa oleva koostumus ja toimiikin käytännössä näin.

Coven on metallinen ruskea, sävyistä ainoa, joka sai minut miettimään, ostanko koko settiä, kun yksi huulipunista (eli tämä) jäisi todennäköisesti käyttämättä. Huulilla tämä on uskomattoman kaunis, yllätyin positiivisesti. Haluan löytää sopivan tilaisuuden päästä käyttämään tätä (esim jokin illanvietto.. ) ja myös uskalluksen käyttää! Eiköhän se vielä järjesty :) 

Nude Potion on hyvin maltillinen arkisävy, toimii työ/koulumaailmassa. Ei herätä liikaa huomiota, mutta antaa viimeistellyn lopputuloksen arkilookille. Sävy on kaunis mattainen melko vaalea nude, joka maltillisesti taittaa viileään pinkkiin. Talven myötä, kun vähäiset rusketuksen rippeet katoavat, tämä tulee enempi käyttöön. Päivetyksen kanssa itselleni ehkä hieman liian vaalea, kesään sopii ehdottomasti paremmin koralli Spell.

Katsoin äsken, että Koreinan sivuilla ei enää ole tätä settiä myynnissä, oli siis viimeisimpiä hetkiä ehkä hankkia ks. kokoelma sieltä. Voihan tietenkin olla, että tätä tulee vielä myyntiin lisää. Melko suosittu tuote ilmeisesti ollut, sillä aiemmin oli pitkään loppuunmyytynä. Nyt Koreinalla on myynnissä Nikkietutorialsin ja Ofran toinen yhteistyökokoelma, joka on ihan vastikään julkaistu. Siihen kuuluu 3 higlighteriä ja yksi nestemäinen huulipuna. Tuotteet ovat ostettavissa erikseen. 

Onko sinulla kokemusta Ofran tuotteista? Oletko hankkinut/kiinnostaisiko hankkia Nikkietutorialsin kokoelma, tämä tai uudempi?



Kommentit

  1. Itsellä ei ole vielä kokemusta Ofran tuotteista, ehkä vain siksi, että en tiennyt mistä niitä saisi Suomeen tilattua. Tuo kokoelma näyttää kyllä todella kauniilta :) Varsinkin tuo highlighter, jonka tummemmat sävyt näyttävät erittäin kauniilta luomilla näin vaalealle iholle. Nuo nestemäiset huulipunat eivät näytä itselle kovin houkuttelevilta vaikka kauniita sävyjä ovatkin!

    VastaaPoista
  2. Ofraan kannattaa ehdottomasti kyllä tutustua :) En tiedä myykö mikään muu kauppa kuin koreina.com merkkiä Suomessa ja aika vaikeasti sitä on Euroopastakin saatavilla. Tällainen brittiläistä osoitetta käyttävä kauppa ainakin myy Ofraa: http://houseofbeauty.co.uk/. Tuolta olisinkin kokoelman lopulta tilannut, jos se ei olisi enää tullut Koreinaan uudelleen myytäväksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit