Lookfantastic Beauty Box july 2017

Esittelyssä siis heinäkuun Lookfantastic box. Pidemmittä puheitta asiaan:


Teemana kesäinen Pretty in paradise



Boksi sisältää ilmeisesti kaksi täysikokoista, jotka ovat Hot Makeup aurinkopuuteri ja Jelly Pong Pong -korostuskynä. Reiluja matkakokoja ovat Moroccanoil kostetuttava muotoiluvoide, Cowshed kasvovesi, Mimitika aurinkovoide ja Regenerate -hammastahna. Lisäksi kertashotti Imdeen kollageeniravintolisää tuli boksin mukana.

Tässä vielä boksin sisältö esiteltynä:


Hyvä kokonaisuus taas kerran Lookfantasticilta. Hammastahna hieman hymyilytti mua, sillä miten sattuikin että Bette boksistakin sellainen tuli juuri samoihin aikoihin...

Ensimmäisenä esittelyyn Mimitika ja Imedeen:


Mimitika on siis ranskalainen brändi ja tämä aurinkotuote on suunniteltu toimimaan päivävoiteena. Tämän ei pitäisi tuntua tahmealta. Spf on huikeat 50. Vaikuttaa oikein hyvältä tuotteelta. En ole vielä testannut, sillä useampi aurinkotuote on nyt avattu ja tiedän jo, että kaikkia en ehdi käyttää edes tämän kesän aikana. 

Imedeen kollagenijuoma oli ihan ok makuista. Tällaiset valmisshotit ovat niin kalliita, että en usko ostavani jatkossa. Tutustumistuotteena tällainen pikkunäyte on ihan kiva, mutta toki hyödyllisempää olisi ollut saada jokin kosmetiikkanäyte.


Moroccanoil muotoiluvoide on ihan mielenkiintoinen tuttavuus. Merkki on nimeltään tuttu, mutta en sen korkean hinnan vuoksi ole itse tuotteita ostanut. LivBoxin mukana viime syksynä tuli Moroccanolin hiusöljy, joka oli kyllä loistava tuote. Tätä muotoiluvoidetta voi siis käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin antamaan kevyttä pitoa ja kiiltoa. Vielä en ole ehtinyt tätä kokeilla. Kokeilemalla näkee, toimiiko itselläni paremmin kuivaan vai kosteaan hiukseen. Luulisin, että kuiviin tätä olisi helpompi käyttää, sillä pesun jälkeen joudun laittamaan muutenkin jätettäviä tuotteita hiuksiin. Voi olla että tulisi liikaa tavaraa päähän kerrallaan, jos vielä hoitoöljyn päälle kosteaan hiukseen levittäisi tätä.

Regenerate hammastahna lupaa korjata hammaskiillettä sekä säilyttää valkoisuuden hampaissa. Olen tätä käyttänyt nyt muutaman päivän ja hyvältä tuotteelta tuntuu. 


Kamomillaa sisältävä kasvovesi lupaa rauhoittaa ihoa kesäkuukausien aikana. En ole tätä vielä kokeillut juurikin samasta syystä mistä monia muitakaan tuotteita; edellinen kasvovesipullo on vasta alussa käytön suhteen. Tämä taitaa lähteä vkl reissuun mukaan, siihen 50 ml koko on sopiva.

Lopuksi vielä meikkituotteet, joita 2 kpl täysikokoisina:


Hot makeup on merkkinä mulle täysin uusi. Jelly Pong Pong taas on tuttu Lip Monthlysta. Esittelytekstin mukaan kyseessä on siis 4 in 1 korostuskynä, jota voi käyttää kasvojen korostuksen lisäksi vesirajassa alaluomilla, näppyjen peitossa sekä tummien silmänalusten peittämisessä. Sävyltään kynä on hieman vaaleanpunaiseen taittava.

Kokeilin tätä kertaalleen ja en oikein vakuuttunut. Käytin vesirajaan, mutta jälki oli hieman paakkuista. En muutoinkaan koe kovin usein sille alueelle tarvitsevani mitään tuotetta. Vaarana on lisäksi se, että silmiä alkaa kutittaman, kuten nytkin kävi. IsaDoran vesirajalla käyttämäni kynä (joka tuli LivBoxin bloggaajaboksin mukana, oli muuten loistava boksi) ei silmiä kirvele tai kutita. Siinä taidan tämän alueen osalta pitäytyä. Vaikea sanoa, miten tämä toimisi näppyjen kanssa, pitää ehkä kokeilla meikkipohjan kanssa. Silmien alle tuote on aivan varmasti liian paksua ja korostuksiin myös. Pidän ehdottomasti eniten puuterimaisesta highlighteristä, joten en näe tällä paikkaa korostustuotteena. En oikeastaan tiedä, mihin tätä voisi edes käyttää. Menee ehkä kiertoon. Boksin turhin tuote. Ainahan joka boksiin jokin huti sopii, kaikki ei voi itseä miellyttää. Tämä tuote ei missään nimessä boksin kokonaisuutta heikennä.



Hot Makeup aurinkopuuteri vaikuttaa lupaavalta, sävy on kaunis. Tämä on mulla vielä korkkaamatta. Näin kesäaikaan aurinkopuuteria ei tule juurikaan käytettyä.. johtuu ehkä siitä että töissä menee suurin osa ajasta ja aamumeikkiin ei yksinkertaisesti kerkeä ottaa mukaan kaikkea mahdollista. Meikkipohjasta, poskipunasta ja highlighterista en tingi, myöskin ripsiväri ja huulipuna kuuluu jokaiseen päivään. Aurinkopuuteri ja luomiväri ovat sellaiset, jotka kiireessä ensimmäisenä jäävät pois. 

Mitä tykkäsitte heinäkuun boksista? Minä jaksan joka kuukausi olla näistä innoissaan :) Niin nytkin. Uudet brändit ja pääasiassa käyttökelpoiset tuotteet ovat tämän boksin paras puoli. Jonkin verran hutituotteita on tullut mukana tämän puolen vuoden tilausjakson aikana, mm. itseruskettavat yms. ovat mulla jääneet käyttämättä. Ikinä kuitenkaan itselle epämieluisat tuotteet eivät ole pilannut fiilistä boksista vaan kokonaisvaikutelma on aina ollut reilusti plussan puolella. Laadun tasaisuus on myös se joka tässä on erityisen hyvä juttu; pettymystä ei tarvitse pelätä. Ei ole sitä kaksijakoista fiilistä, mikä on monesti on Bette boxia avatessa eli odottaa hyvää settiä, mutta kuitenkin tietää samalla, että pettymyskin voi aivan yhtä hyvin olla tulollaan...

Kommentit

  1. En itse tilaa mitään boxia tai bagia, mutta niistä on erittäin kiva lukea muiden blogeista. Minusta LF boxi on todella mukava ja Mimitikan voide ja Cowshed (hyvä nimi, heh;)) kasvovesi vaikuttavat kiinnostavimmilta.
    Aurnkoista sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin minunkin mielestä on kiva lukea bokseista muiden blogeista :) LF on tosiaan sellainen varma valinta, jos johonkin haluaa satsata. Muutamia kivoja näyttäisi olevan jenkkibokseissakin.. Toistaiseksi olen kokenut Shipiton tjs. melko vaikeaksi niiden suhteen, mutta tuskin se on, pitäisi vain jaksaa perehtyä.

      Aurinkoista sunnuntaita sinullekin Sari :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit