Helmikuun 2017 loppuneet

Helmikuussa loppui taas iso kasa hiustuotteita ja pikkuruinen määrä kosmetiikkatuotteita. Nämä postaukset on hyvä tapa käydä läpi kaikki mitä on tullut kokeiltua ja käytettyä kun läheskään kaikista edes hyvistä tuotteista ei tule tehtyä omaa postaustaan. Tässäpä tämänkertainen kasa:



Ensimmäisenä esittelyyn tuo kuvassa näkyvä L'Oreal Colorista Washout suoraväri, jonka ostin hetken mielijohteesta sen oltua alennuksessa Tokmannilla (noin 8e, normaalisti 10 euron luokkaa). Todella hintava tuote siihen nähden, että tuosta tuubista riitti pitkiin hiuksiini vain yhden käyttökerran verran. Tulos kesti blondatuissa hiusteni osioissa hädin tuskin kolmea pesua, kaksi pesua ok kuntoisena. En tule ostamaan uudestaan, juurikin tuon kalleuden vuoksi, vaikka sävy minkä tästä hiuksiin sai, oli uskomattoman kaunis. 



Illan hämärässä, keinovalossa, vaaleanpunainen sävy ei ehkä aivan täydellisenä toistunut näissä kuvissa, joita ei edes blogia varten ollut tarkoitettu alunperin.. 

Sitten tylsempiin päivittäisiin hiustuotteisiin:


Schwarzkopf essence Ultime kirkastava hoitoaine, Revlon 45 days total color care hopeashampoo, Erittäin hieno suomalainen tehohoito.

Peruskauraa. Ensimmäisen ostin hinnan vuoksi, toinen lähti kokeiluun lähes vuoden takaisen eleven -tilauksen myötä ja viimeisin oli kokeilu, että olisiko tällaisesta halvasta tehohoidosta mulle edes normi hoitoaineeksi. 

Mun hiukset on todella kuivassa kunnossa vaalennusten jäljiltä ja nyt olenkin kasvattamassa pois vaaleita hiuksia ja palaamaan omaan väriin. Laittelen niihin hiusosioihin suoravärejä (nytkin on pinkkivioletti sävy päällä) peittämään kulahtanut kellertävä vaaleus. Jatkossa voisin luonnonkosmetiikan värejä käyttää kun tämä projekti on loppuun viety tai jotain muuta, mikä ei vaurioita hiusta. Olen täysin kyllästynyt selvittelemään näitä takkuisia latvoja. Minun hiusteni tarpeisiin ei mikään edellä mainituista tuotteista ollut hyvä. Hoitoaineet aivan liian tehottomia, eivät pystyneet hiusta selvittämään. Shampoo taas puolestaan oli pigmentiltään heikko eikä keltaisuutta taittanut riittävän hyvin silloin kun vielä pyrin pitämään vaaleaa lookkia. Hyväkuntoiselle hiukselle tuo Erittäin hieno suomalainen tehohoito voisi olla oikein mukava tuote. Koostumus oli kiva ja tuoksu mieto ja raikas. Ei sisällä silikoneja tai parabeeneja, ainesosa simppelin suora, mistä ajatuksena pidän (mutta hiukseni eivät).

Seuraavaksi vanhoja tuttuja tuotteita:


Elite model Konjac -sieni, Palmolive suihkusaippua.

Ostin aikoinaan 2 kpl näitä Palmoliven suihkusaippuoita. Edellinen loppui joulukuussa ja tässä nyt sitten toinen. Ei mitään ihmeempää sanottavaa, perus hyvää pesua ja kiva kookoksen tuoksu. Palmolive päätynee jossain vaiheessa varmasti uudelleen ostoskoriini.

Konjac -sieni on vakiinnuttanut asemansa ihonpuhdistusrutiinissani. Käytän tätä pelkästään puhdistusgeelin kanssa tai kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä osassa. Tuntuu, että tämän käyttämisellä olisi ehkä positiivinen vaikutus finnien vähenemiseen. Ihoa tukkiva lika poistuu tehokkaammin sienen kanssa kuin ilman sitä. Aiemmin käytin aina rakeisia puhdistustuotteita juurikin sen vuoksi, että kaipasin perusteellisempaa puhdistusta. Ne taas toisaalta herkisti ihoa ja kuivatti. Konjac-sieni on yhtä tehokas tai tehokkaampi, mutta hellävaraisempi tapa puhdistaa epäpuhtauksiin taipuvainen iho. En usko että luovun tästä.


Codage silmänympärysvoide, Gisele Denis hyaluroniampuli.


Codagen sy-voide tuli tilattua eleveniltä kesäkuussa 2016. Tuo on kestänyt aivan todella kauan, toki rinnalla olen käyttänyt myös muita voiteita. Tilasin samalla myös sarjan sy-seerumin, mutta se on tullut jo aiemmin käytettyä loppuun. Voide on tuhtia ja ravitsevaa, ihan hyvää tavaraa. Ei imeydy ihoon aivan täysin, jättää kalvon ihon pintaan. Toisaalta tuollainen kalvo myös suojaa sy aluetta, ei pelkästään siis huono asia. Kaikkia vain ei miellytä. Minulle melko yhdentekevä asia, enkä tee ostamattajättämispäätöstä tuollaisen tuotetunnun vuoksi. En kuitenkaan mitään aivan erityistä saanut tästä, joten tuskin ostan uudelleen. Hinta kuitenkin on yli 50 euroa. Mielummin kokeilen uusia voiteita vaikka tuolla samalla rahalla kuin ostan vähääkään epätyydyttävää tai mitäänsanomatonta uudelleen. Ehkä tämä Codage menee parhaiten kategoriaan mitäänsanomaton.

Gisele Denis ampullit ovat markettituotteita, joihin huomio kiinnittyi alkuvuodesta. Ostin kaksi ampullia ja toisen niistä arvostelinkin tammikuun loppuneissa. Kyseessä on essence -tyyppinen hyaluronitiiviste eli sellaista seerumia kevyempää, lähes vesimäistä tuotetta. Haju tässä oli kummallinen ja tuo ampulli todella epäkätevä. Sitä ei voi mitenkään sulkea ja kuitenkin käytössä kestää useamman päivän. Tässä halutaan imitoida jotain lääketieteellistä selvästikin, mutta mua ei kyllä vakuuta. Ainesosaluettelonkaan puolesta ei vakuuta. Tuote imeytyi kasvoille hyvin, mutta ei tehnyt mitään erityistä, kosteutti toki. Lumenen essence on ehdottomasti parempaa sekä myös käytössäni oleva Blithen essence. En usko ostavani uudelleen. 


Apobase Oily Creme, Yves Rocher huulipuna.

Nämä on todella wanhoja :D Voidetuubi on pyörinyt laukun pohjalla iät ajat ja toiminut huulirasvana, sy-voiteena, kynsinauhavoiteena jne jne., sellainen yleisvoide. Rasvaistahan tämä on ja siten melko monikäyttöistä. Uusi vastaava pyörii jo laukussa, tällaisia pikkutuubeja tarttuu aina mukaan erilaisten tilaisuuksien ständeiltä. On tämäkin tuubi pelastanut monet rutikuivat huulet aikojen saatossa :) 

YR:n huulipuna on myös vuosia vanha ja sitä onkin käytetty ahkerasti ihan viimeaikoihin saakka siveltimen avulla (toki välillä taukoja, ei muuten olisi näin pitkään mennyt..). Pidin pienimuotoisen pannuprojektin tämän kanssa, sillä halusin saada jo loppumaan. Hylsykin jo halkeillut. En sitten jaksanut aivan loppuun käyttää, sillä huulipunia on niin paljon jemmoissa odottelemassa käyttöä. Ihan perushyvä puna, pysyvyys tosin melko kehno. Hyvä puoli tässä oli, että neutraalin roosan sävynsä vuoksi tätä pystyi laittamaan huulille jopa ilman peiliä ja olikin pitkään vakiovaruste takkien ja housujenkin taskuissa. Tykkäsin todella paljon tästä sävystä, toisin aivan viimeaikoina jo kyllästyin. Siksi pannuprojekti jäikin kesken.. YR punat on ihan kivoja ja varmasti jatkossa jossain vaiheessa tulee tilattua sellainen uudelleen.

Kommentit

Suositut tekstit