Smashbox The Cali Contour

Smashboxin kasvopaletti saavutti heti ilmestyessään suuren suosion ja luin itsekin siitä useita postauksia kauneusbloggareilta. Suomessa tätä myy Kicks ja sieltäpä itsekin paletin tilasin nyt reilu vuosi alkuhypen jälkeen.


Mikä sai minut hankkimaan tämän nyt..? Ehkä se, että paletti on jäänyt mielen päälle pyörimään eikä ole ns. jättänyt rauhaan, vaikka olen toistuvasti torjunut ostoajatuksen sillä, että omistan muutenkin tarpeeksi aurinkopuutereita, poskipunia ja korostuspuutereita. Kyseessä on kuitenkin aika uniikki ja yllättävän monipuolinen, ennenkaikkea laadukas kokonaisuus. Tässä alkukesästä törmäsin jälleen  postaukseen paletista, jossa kirjoittaja toi esille paletin monipuolisuutta tavalla, jota en olisi osannut itse heti edes ajatella. Siitä inspiroituneena ajatus paletin hankkimisesta heräsi uudelleen eloon. 

Googlailin aikani ja huomasin, että Kicksille rekisteröitymällä saa ensimmäisestä ostoksesta -20 % alennuksen ja muutapa ei sitten tarvittukaan. 


Tämä paletti on aivan erityisen kätevä matkapalettina sekä nopean arkimeikin teossa mikä tahansa aamu. Ostos ei kaduta yhtään, vaikka teinkin uudenvuodenlupauksen olematta ostamatta meikkejä muuhun kuin todelliseen tarpeeseen. Uudenvuodenlupaus laittoi kuitenkin harkitsemaan hyvin tarkkaan meikkiostoksia ja nyt olen kyllä harkinnut, jo vuodenpäivät. 

En nyt oikeasti osaa ajatella uv-lupauksia sitovina, vakavina tjs., enempi ne ovat sellaista elämän suunnan ja kulutustottumusten pohdintaa, joka on ajoittain tarpeellista. Vuodenvaihde tuntuu useimmilla olevan looginen ajankohta pohdintaan, ellei sitten tule jotain muuta käännekohtaa tai pysäyttävää tekijää elämässä vastaan.


Parasta tässä on laatu. Pigmentti on hyvä, tasalaatuinen ja levittyy moitteetta. Kerrostamalla saa intensiivisyyttä, mutta pelleposkia ja ruskeita raitoja tällä ei herkästi saa kasvoille aikaiseksi eli yhdellä siveltimenvedolla pigmettiä ei irtoa liikaa pannuista. Väriä pystyy siis työstämään kasvoille hyvin.

The Cali Contour sisältää vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas seuraavat pannut: contour, vaalea shimmerinen korostuspuuteri, aurinkopuuteri, korostuspuuteri ilman shimmeriä, shimmerinen aurinkopuuteri, matta poskipuna. 


Tähän kuvaan olen kirjoittanut, miten minä käytän paletin värejä eli tällä saa todellakin tehtyä koko kasvo- ja silmämeikin. Vähiten käytännöllinen itselleni on suhteellisen suuri contournappi eli varjostukseen tarkoitettu viileäpohjainen sävy, jota siis käytän luomivarjostuksiin eli melko pienelle alueelle. En ole ikinä oppinut contoureja tekemään kun se ei ole koskaan itseäni kiinnostanut. Muotoilen kasvoja mielummin kevyesti aurinkopuuterilla, joka on hieman vaaleampi ja lämpimämpi ruskea sävy tässä paletissa, eikä sekään kovin lämmin lopulta vaan juuri sopiva mielestäni.

Shimmerisissä napeissa on hyvin pigmenttiä, joten toimivat liikkuvalla luomella todella hyvin. Vaaleampaa shimmeriä käytön myös korostukseen highlighterinä, tummempi toimisi hohtavana aurinkopuuterina, jollaista taas en ole koskaan oppinut käyttämään. 

Poskipunan sävy on useammalle ihonsävylle sopiva hieman viileä roosa. Pidän hyvin paljon tästä sävystä. 

Isoin mysteeri tässä paletissa on vasemmalla alhaalla oleva korostuspuuteri, jossa on vain hyvin kevyesti hohdetta. Tätä voisi jopa käyttää meikin kiinnittämisessä, sillä olen nähnyt hohtavampiakin tuotteita myytävän siihen tarkoitukseen. Vähintäänkin meikkivoiteen kiinnittämisessä silmän alle voisi kokeilla itsekin jatkossa. Nyt olen käyttänyt tätä luomivärin pohjustamisessa eli tasaisen pinnan luomisessa ennen värin levittämistä. Tässä tarkoituksessa toimii oikein hyvin. Kirkastaa myös mukavasti katsetta kun sipaisee kulmakarvojen alle.

Swatch kuvissa ensimmäisessä molemmat rivit järjestyksessä ja alimmaisessa alarivi pelkästään.



Jos tarvitset kasvopalettia, mikä on enemmän kuin kasvopaletti eli käytännössä monitoimipalettia, lämpimät suositukseni The Cali Contourille.  Sävyt ovat klassiset, useimmille sopivat ja blendautuvuutta ei voi kehua liikaa. Sävyjen pysyvyys iholla on myös hyvää luokkaa. 

Kommentit

  1. Kiitos tästä postauksesta, minulla nimittäin on juuri hakusessa monipuolinen paletti missä olisi juuri viileän sävyinen contour-nappi. :D Tämä kuulostaisi juuri täydelliseltä minulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Kiva kuulla, että postauksesta oli apua.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit