Organic Shop hiusnaamiot

Hiusnaamiot, joista on tullut uusi suosikkini. Nyt on menossa 3. purkki ja jatkoa seuraa. Merkki on edullinen ja riittävän hoitava vaurioituneillekin hiuksille. Ja mikä parasta, se on luonnonkosmetiikkaa. Suunta, johon ihonhoitoni on kallistumassa kokoajan enemmän ja näköjään se on hiipinyt myös hiustenhoitoon sitä mukaa kun kohtuuhintaisia ja toimivia tuotteita on löytynyt.

Voi olla, että tulevaisuudessa 100 % ihonhoitotuotteistani on luonnonkosmetiikkaa, mutta en näe tätä samaa tapahtuvan hiustenhoidon ja hiustuotteiden tai varsinkaan meikkien osalta. Hiustenhoitotuotteissa nimenomaan toimiva ja kohtuuhintainen kuivashampoo (Batiste) ja hiusöljy (Garnier) ovat löytyneet synteettisen kosmetiikan puolelta. Puhtaita öljyjä, kuten argan, en ole ikinä saanut toimimaan hiuksissani.

Tässä 3 loistavaa Organic Shopin hiusnaamiota, joita olen käyttänyt siis ihan tavanomaisen hoitoaineen tapaan.  Kaksi näistä on esiteltynä tarkemmin aiemmissa kuukauden loppuneissa.



Makea, mutta tuoksultaan mieto viikuna & manteli hiusnaamio.



  Granaattiomena & patchouli hiusnaamio on melko voimakkaan mausteisen tuoksuinen.



Kosteuttava Marokon arganöljyä & amlaa sisältävä naamio on hyvin mieto tuoksultaan.

Mielestäni nämä kaikki kolme ovat teholtaan yhtä hyviä eli kosteuttavat ja selvittävät hiuksia yhtä hyvin. Suosittelen siis valitsemaan naamion tuoksun perusteella. Keskimmäistä en suosittelisi tuoksuherkille. Minulla on kaksijakoinen suhtautuminen tuoksuihin; hius- ja vartalotuotteissa voimakaskin tuoksu voi alkuun olla kiva, mutta kyllästyn yleensä tuoksuun nopeaa. Lopulta tuoksuttomampi versio on itselleni kestävämpi ratkaisu. En siis ehkä osta uudelleen enää Pomegranate & Patchouli -naamiota, mutta kaksi muuta voi menevät ehdottomasti jatkoon, tosin ensin täytyy testailla muut tarjolla olevat versiot The Organic Shopin hiusnaamioista.

Kommentit

Suositut tekstit