Lookfantastic Beauty Box December 2018

Jouluinen boksi saapui keskelle muuttoa, joka tapahtui vuoden vaihteessa ja päätyi sellaisenaan muttokuorman mukana uuteen koviin ja tuli avatuksi vasta kun tärkeämmät asiat oli purettu pakkauksistaan. Sähköposti-ilmoituksen perusteella tammikuun boksi olisi vielä minulle tulossa ja se olisi sitten viimeinen. Tällä erää ei tule ikävä LF boksia. Se tuli perusteellisesti nähtyä, tilasin sitä 2 vuoden ajan. Viimeaikoina on ollut merkkejä siitä, että boksi on alkanut toistamaan itseään, mutta ei onneksi kovin pahasti.

Jo monta kertaa blogeissa nähty sisältö olisi tässä:


Aiemman toistona pomppaa heti esille thisworksin unta parantava ja rentouttava tyynysuihke.


Illamasquan primer on saanut paljon kehuja ja tulee kokeiluun, vaikka en nyt erityisen innostunut tuotteesta ole. En ole tavannut käyttää primereitä. Meikkivoiteiksi on valikoitunut sellaisia tuotteita, jotka toimivat hyvin ilman pohjustustakin. Ihon tukkeutumisen ja finnien muodostumisen välttäminen on ollut taustalla tässä ehkä eniten. Toisaalta myös ajansäästö kun meikkaus on muutenkin melko pitkä prosessi tehtynä ns. pohjia myöten.



LF meikkisieni ei herätä myöskään erityisiä riemunkiljahduksia. Viime aikoina sientä on tullut käytettyä melko vähän ja tartuttua enempi siveltimeen meikkivoiteen osalta. Sormet ovat myös olleet sientä enempi käytössä, vaikka aiemmin lähes vannoin meikkisienen nimeen. Meikkisienessä ei ole mitään vikaa vaan enempi sen pesussa, joka on käsien ja siveltenkin pesua työläämpää. Käyttöön tulee kuitenkin aikanaan.


Grow Corgeous -merkiltä tuli ennen shampoopesua hiuspohjaan laitettava puhdistava detox-hoito. Ihan mielenkiintoinen tuote, mutta ikävä kyllä tämä meni mulla hukkaan :( Olen yrittänyt etsiä joka paikasta, mutta tavaroita järjestellessä uuteen asuntoon, tämä on tainnut nyt livahtaa täysin väärään paikkaan, enkä saa sitä enää silmiini. Ehkä vielä joskus.


Tässä kuvassa ovat suorilta eteenpäin lähtevät tuotteet eli käyttööni liian tumma kulmakynä. Väri on syvä tummanruskea. Muutoin kynä vaikutti hyvältä.

Thisworksin mainitsinkin jo aiemmin. Tämä on yhteensä jo kolmas tyynysuihke, jonka olen saanut Lookfantasticilta eri yhteyksistä ja toinen boksin mukana tullut. Yhtäkään en ole saanut vielä käytettyä. Katsotaan, huolisiko joku tämän käyttöönsä.


Viimeisenä boksin paras tuote eli kirkastava öljymäinen silmänympärysseerumi Dr. Botanicalsilta. Merkki on vain nimenä tuttu aiemmin, joten kiva päästä kokeilemaan. Olen tykännyt seerumista todella paljon. Öljyisyyden vuoksi tämä on paras yökäyttöön, vaikka imeytyykin hyvin. Aamulla sy-iho on kimmoisa ja hyvin kosteutettu. Onnea oli kerrankin pakkauskoossa; boksin lempituote tuli täysikokoisena pakkauksena.

Kokonaisuudessaan en ollut erityisen tyytyväinen boksin sisältöön, mutta melko arvokas yksikin oikeasti itselle sopiva tuote pelastaa paljon, sillä maksoin tästä kokonaisuudesta vain 15,50 euroa vuositilaajana. Pienemmissä tilausjaksoissa boksin hinta on luonnollisestikin korkeampi.

Kommentit

Suositut tekstit