Lookfantastic Beauty Box 2019 - viimeinen boksini

Kaksi vuotta vierähti boksin parissa, mutta nyt on aika jäädä tauolle. Boksi on palvellut hyvin uusiin tuotteisiin tutustumisessa, mutta toisaalta myös alkanut 2 vuoden aikana osittain toistamaan itseään. Paras puoli tässä on ollut ihonhoitopainotteisuus, sillä niitä kuluu eniten vrt. meikit. Kuitenkin kiva piristys boksissa on ollut joka kerta yksi meikkituote, joskus harvoin jopa kaksi. Boksi ei voi miellyttää koskaan kaikkien tarpeita, joten aina jää tuotteita käyttöä vaille. Osan olen antanut lahjaksi tai muuten eteenpäin. Osan puoliväkisin yrittänyt itse käyttää. Tälläkin hetkellä nurkissa pyörii ikuisuustuotteita LF boksista, jotka yritän taistella loppuun vielä joku päivä.


Mikäli boksi kiinnostaa, vuoden tilaus on aika edullinen per boksi. Otin vuoden tilauksen kaksi kertaa, joten olen maksanut boksista 15,50 euroa per kappale. Joka kerta tuotteiden arvo on reilusti ylittänyt tämän maksetun summan.

Tässäpä viimeinen boksi.


Yllättävän kiva ja monipuolinen viimeinen boksi. Löytyy upea puuteri, kangasnaamio, jotain hiuksille sekä monitoimituote.


Taas primer. Ehkä vähiten innostava tuote koko boksissa. Edellisessä tuli Illamasquan primer, joka sekin vielä kokeilematta. Toki tämä on enemmän kosteusvoiteena toimiva, joten siinä mielessä parempi kuin pelkkä primer. Meikkipussissani on kuitenkin lähes vastaava tuote Thisworksilta myös LF boksista tullut noin puoli vuotta sitten. Monta käyttökertaa en ole sille vielä saanut. Tässä mm. esimerkki, miksi boksien tilaukseen väsyy aina välillä...


Dr. PawPaw Original monitoimivoide on aiemmasta LF boksista tuttu. Kyseinen tuote on tälläkin hetkellä yöpöydälläni huulirasvana ja tulee kestämään siinä ominaisuudessaan vielä pitkään. Tuntuma voiteessa on melkein kuin tavallisessa marketeissa myytävässä keltaisen purkin vaseliinissa, vaikka tuotteen mainostetaankin sisältävän hoitavaa papaijauutetta. Ihan toimivaa tavaraa ja nyt sain sitten kooltaan moninkertaisen tuubin "läksiäislahjaksi" LF:lta. Tällaista monitoimirasvaa tarvitsee aina, mutta eihän tämä erityisemmin mieltä ylennä tai innosta...


Boksien jätettävät hiustenhoitotuotteet ovat olleet lähes poikkeuksetta hyviä, joten odotukset tätä tuotetta kohtaan ovat myös korkealla. Hiukseni tarvitsevat jätettäviä hoitoaineita ihan säännöllisesti joka pesun jälkeen, joten ihan mielelläni olen ottanut näitä tuotteita boksista vastaan.


Pompulat yleensä jakavat mielipiteitä kovasti. Osa tykkää, osa taas aivan päinvastoin. Mitä pompulat kosmetiikkaboksissa tekevät? Sitäpä saa miettiä. Itse otin nämäkin ihan mielelläni vastaan, parempi kuin jokin random kulmakynä tai rajaustussi, joita ei kertakaikkiaan tule käytettyä. Pompuloita hukkaan säännöllisesti, joten uusillekin on tarvetta melko tiheään. Pitäisi skarpata tässä. Nyt muuton jälkeen ne viimeisetkin tuntuvat kadonneen jonnekin..


Kangasnaamioita on aina kiva saada bokseista. Useamminkin olisi saanut näitä tulla.  Tämä naamio oli kasvoillani postausta kirjoittaessani ja sai miettimään, että olisipa kiva käyttää useamminkin kangasnaamioita, jotka tuntuvat rentouttavammilta kuin voidenaamiot. Pidän myös siitä, että naamion seerumi imeytetään ihoon eikä voidenaamioiden tapaan pestä pois kasvoilta tai pyyhitä vanulapulla paksua kuivettunutta voidemassaa kasvoilta pois. Ohjeena oli käyttää naamiota noin 20 min, minkä jälkeen kaikki seerumi olikin lähes imeytynyt iholle tai ainakin hävinnyt jonnekin :D Alkuun naamio oli ihan tippuvan märkä. Tästä sai osansa myös kaula ja kädet. 

Lopputulemana sain pehmeän ja hyvin kosteutetun ihon ja tälle pohjalle on hyvä laittaa yöksi vielä öljy tai balmi. Ei niin kiva juttu tässä olivat kultahippuset, joita kirjaimellisesti jäi ihon pintaan kiiltelemään. Täytyypä nuo poistaa vielä ennen muita hoitotuotteita... Turha markkinointitemppu, joka ei ainakaan minuun tehoa. Päin vastoin ne olisivat kaupassa ostopäätöstä tehdessä saaneet minut tarttumaan johonkin toiseen tuotteeseen.


Boksin paras tuote tällä kertaa oli BellaPierren banaanipuuteri. Tämä irtopuuteri kirkastaa punoittavaa ja siihen taipuvaista ihoa ja tuntuu kasvoilla höyhenenkevyeltä. Kuin ei mitään olisikaan iholla. Levittyy tasaisesti puuterisiveltimellä. Tällä saa kiinnitettyä meikkivoiteen tai vain poistamaan pahimman kiillon iholta. Itse olen käyttänyt tätä ilman meikkivoidetta tasoittamaan ihon sävyä ja poistamaan kiiltoa. Toimii loistavasti ja tulos kestää tunteja. Annostelureiät ovat juuri sopivan kokoiset; tuotetta ei tarvitse hakkaamalla naputella ulos purkista eikä sitä toisaalta holahda ulos holtittomasti. Jo pelkästään tämän vuoksi boksista voisi maksaa sen 15,50 euroa. Tämän puuterin kaltaiset kokemukset saavat aina harkitsemaan boksitilausta uudelleen.. 

Nyt kuitenkin, mikäli tilaan vielä boksin, haluaisin kokeilla jotain uutta. Jolie boksi voisi kiinnostaa seuraavaksi.

Kommentit

Suositut tekstit