Colourpop Disney Designer: Belle Collection ja vähän muutakin

Tämä ostostapahtuma sattui Black Fridayn kieppeillä, olikohan jonkin verran sen jälkeen, kun Colourpop oli saanut täydennystä hyvin nopeasti julkaisun jälkeen isolta osin loppuun myytyyn Disneyn prinsessat -kokoelmaansa. Uutena lisänä oli nyt jokaisesta prinsessasta tehdyt kolmen tuotteen setit sisältäen huulipunan, huulikiillon ja Super Shock -luomivärin. Lisäksi tilaukselle oli luvassa ilmaiset postikulut ilman alarajaa. Eli oli aivan pakko tilata. Nyt sain lopulta käsiini Ariel-huulipunan, jonka loppuunmyynti jäi erityisesti harmittamaan edellisen Colourpop -tilauksen yhteydessä, jolloin siis tilasin kokoelman luomiväripaletin.

Mukaan päätyi Belle -setti kokonaisuuden vuoksi; huulipuna vaikutti sävyltään käyttökelpoiselta sekä myös setissä oleva huulikiilto. Harkitsin jonkin verran Cinderella-huulipunan tilaamista; tulisiko pinkkiä kuitenkaan käytettyä, mutta päädyin klikkaamaan ostoskoriin. Näitä tuotteita ei ole hinnalla pilattu, vaikka en nyt oikeasti pidä hyvänä tapana ostaa asioita vain halpuuden vuoksi.. mutta se kyllä toisaalta madaltaa huomattavasti "kokeilukynnystä". Itselläni ei käytännössä ole lähipiirissä ketään, jolle antaa sopimattomia meikkejä, joten täytyy siinäkin mielessä miettiä tarkkaan, mitä ostaa.

Onneksi Tuhkimo lähti mukaan, sillä olen tykännyt sävystä. Prinsessa-kokoelman vaaleanpunainen Super Shock highlighter lähti lisäksi mukaan. Pidän todella paljon pehmeästi sormilla levittyvistä Super Shock koostumuksen highlightereistä, joita omistin yhden kappaleen entuudestaan. 


Koko tilaus. Pakkaukset ovat niin hienoja, ettei niitä pois raaski heittää, vaikka uuden vuoden tavoitteena/lupauksena on ollut siirtyminen kohti minimalistisempaa elämäntyyliä eli mm. luopumista turhan tavaran säilyttämisestä . . .


Belle-setin sisältöä


Belle-kokoelman pinkki luomiväri Be Our Guest houkuttelee testaamaan, mutta olen malttanut mieleni ja harkitsen, että antaisin/myisin tämän pois. Toinen vastaava sävy löytyy jo kokoelmista ja epäilenpä, ettei tälle löydy käyttöä. Harvemmin shokkivärejä tulee lopulta käytettyä.


Tässä kaikkien huulituotteiden swatchit, vasemmalta oikealle: Belle-kokoelman huulikiilto Last Petal, joka on pinkkiin taittava metallinen sävy, jossa pohjalla on tummuutta, joka taittuu ruskeaan. Aika jännä sävy, mutta toisaalta käyttökelpoinen. Belle-huulipuna, klassinen tummempi mauve, räväkämmälle meikkaajalle päivämeikkiin (eli ei minulle), mutta myös iltaisiin menoihin sopiva.
Cinderella-huulipuna, kylmä pinkki sävy. Ariel huulipuna, oranssiin taittava nudesävy; täydellinen arkipuna.

Prinsessa-huulipunat ovat Lux Lipstickejä eli Colourpopin ns. perinteisiä huulipunia. Koostumus on kosteuttava ja kermainen, ei kuivata huulia. Pysyvyys on yllättävän hyvä tällaisen koostumuksen koostumuksen huulipunaksi. Lopputulos huulilla on puolimatta.


Tämä pehmeä Part Of Your World -highligter antaa täydellisen viimeistelyn poskipäille niin arkeen kuin juhlaan. En saanut swatchissa enkä kasvokuvassakaan tätä näyttämään siltä miltä se oikeasti näyttää, joten jätin kuvat julkaisematta, eivät tee oikeutta tuotteelle. Tykkään todella paljon. Ei tosiaan ole voidemainen, jollaisista en välitä ollenkaan, vaan kermainen koostumus, jossa ei ole märkyyttä. Hirveän vaikea kuvailla, mutta jokainen, jolle Super Shock -koostumus on tuttu esim. luomiväreissä, tietää, mistä puhun. Tämä on aavistuksen vielä pehmeämpää kuin luomivärien massa.


Huulipunahylsyt ovat kädessä painavan tuntuisia ja laadukkaita, kultaisia väriltään. Jokaisessa on prinsessan allekirjoitus. Näitä pitää mielellään esillä meikkipöydällä. Taustalla peilin heijastamana näkyy uuden asuntoni olohuonetta, joka hyvin pitkälti näyttää tuosta kulmasta samalta kuin aiempi, sillä sama verho ja rehu löytyvät ikkunaseinältä ˆ___^

Meikkiostoksiin liittyen täytyy nyt mainita tässä postauksessa, että olen tehnyt uudenvuodenlupauksen. Yleensä en harrasta tällaisia, mutta nyt oli melkein pakko. Yksi lähes uneton yö tuli muuttokuorman purkamisen keskellä vietettyä sekä runsaasti päiväaikaista pohdiskelua lisäksi meikkikokoelmani äärellä. Miten paljon meikkejä minulle onkaan kertynyt. . . Keräily ja kokoelman kartuttaminen on yksi lähestymistapa meikkeihin (monella kosmetiikkaharrastajalla on tällainen näkökulma), jolloin voi helposti oikeuttaa itselleen niiden omistamisen sellaisissa määrissä, mitä realistisesti ei ikinä pysty itse käyttämään. Olen itsekin pikkuhiljaa päätynyt keräilijäksi, mutta nyt keräilyajatus alkoi tökkimään vastaan jostain syystä ihan kunnolla. Jatkossa haluaisin omistaa kompaktimman kokoelman käyttömeikkejä, jotka voisin edes osittain joskus saada loppumaan.

Lupasin siis itselleni, että en osta uusia meikkejä tänä vuonna muutoin kuin "pakon" sanelemana, mikä käytännössä tulee tarkoittamaan ripsivärin, puuterin ja peitevoiteen ostamista. Meikkivoidettakaan en usko tarvitsevani vuoden aikana, ellei nyt käytössä olevat mene huonoksi, mikä on aivan mahdollinen ajatus. Eli ei missään nimessä uusia huulipunia, luomivärejä, poskipunia, aurinkopuutereita jne. Sivellinostoksillekin täytyy laittaa täysi stoppi. Huomasin niitä kertyneen myös aivan liikaa. Jos jokin aivan mahtava tarjous tulee vastaan, voin harkita ostamista, mutta tällöin ajatuksena olisi myös luopua jostain toisesta tuotteesta vastaavasti. En halua heittää mitään toimivaa roskiin, vaan pyrin antamaan ja myymään tarpeettomat pois.


Onko Colourpopin prinsessa-kokoelma herättänyt kiinnostusta tai oletko hankkinut ks. tuotteita? Miten suhtaudut meikkiostoksiin; vain tarpeeseen vai keräilyn kannalta?

Kommentit

Suositut tekstit