Lookfantastic Box November 2018

Pikavilkaisu Marraskuun LF boksiin ennen kuin haen (tai toivottavasti haen) joulukuun boksia postista. Yritin lappuseni kanssa mennä sitä hakemaan tänään, mutta postin työntekijä luovutti kaaoksen keskellä ja aikoi etsiä paketin minulle myöhemmin. Jos se nyt löytyy edes, katsotaan. Ei käy kateeksi postin työntekijöitä kun sitä menoa katsoi.


Tässäpä boksin kokonaisuus, ihan toimiva, ihan ok, tosin perinteinen jokavuotinen kylpypommi jää turhaksi kun ei ole kylpyammetta (ja kuin monella nykyisin enää on...). Briteissä taitaa olla yleisempi.
 

Boksissa tuli nyt juhlakauden kunniaksi aiempaa enemmän meikkituotteita.


Elemis Papaya Enzyme Peel on mukavan pehmeän tuntuinen kuorintavoide, joka jättää ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi. Tykkäsin kovasti tästä. 

Ren Evercalm päivävoide on vielä testaamatta. Voide sopii herkälle iholle ja suojaamaan ihoa ilmansaasteilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä, rauhoittaa ja kosteuttaa. Incl yllätti positiivisesti, mielenkiinnolla otan testiin kunhan avattujen purnukoiden määrää saa hieman vähennettyä.


Contour Cosmetics Matte Liquid Lipstick sävyssä Juju on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Kyseessä on kevyen tuntuinen mattapuna, joka ei tunnu huulilla kuivalta, mutta en lähtisi kuivahuuliselle suosittelemaan kuitenkaan. Hyvä kosteutus alla tämän kanssa pärjää. Kesto on kohtuullisen hyvä, ei tosin syömistä kestä (en ole vielä nähnyt huulipunaa, joka kestäisi). Sävy on vanhaan roosaan taittava my lips but better -sävy eli ihan mun vakiosävyvalikoimaan kuuluva. Käyttöön tulee, kiva tuote.



Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator sävyssä Glided Honey oli kiva yllätys boksista. Laura Gellerin highlighterit ovat aivan huippuja, omistan itse kolmen paletin näitä Gelato -highlightereitä ja paletissa on myös kultaan vivahtava sävy. Saattaa olla sama kuin tämä, en lähde enää tarkistelemaan kun on paletti jo pakattu muuttoa varten. Nämä highlighterit ovat kermasia ja kauniisti hohtavia, lämpimät suosittelut Gellerin korostuspuutereille, ellei ole aiemmin tuttuja. Tämä pieni matkakokoinen nappi pääsee meikkipussiin eli ei harmita nyt vaikka olisi tuplakappale itselleni.


Mellow tussieyeliner taitaa päätyä jonkun joulupakettiin. En vain saa käytettyä eyelinereitä, vaikka välillä yritystäkin on. Yksi avattu ja yksi avaamaton kuuluvat kokoelmiini ja niillä pärjätään kauan. Todennäköisesti se avattu on jo kuivunut..

Saapa nyt nähdä, jääkö tämä viimeiseksi boksikseni Lookfantasticilta. Tilaus ei jatku enää vuodenvaihteen jälkeen kuitenkaan, mutta jännityksellä odotellaan, saanko vielä joulukuun boksin käsiini...

Kommentit

Suositut tekstit