Colourpop: Disney Designer, Lux Lipstick ja uudet kulmatuotteet

Disney Designer -kokoelman julkaisu sai monet prinsessasatujen ja -leikkien kera varttuneet klikkailemaan tuotteita ostoskoriin. Sellainen tarve tuli itsellenikin heti kun huomasin tämän julkaisun. Äkkiä ostamaan ennen kuin tuotteet loppuvat. Ikävä kyllä ne melkeinpä loppuivatkin, ennen kuin ehdin toimia. Mukaan lähti tässä tilauksessa vain luomiväripaletti. Tarjolla olisi lisäksi ollut Super Shock -luomivärejä ja huulikiiltoja. Huulipunissa oli pari nättiä sävyä, mutta lähes koko huulipunakokoelma oli tuolla erää loppuunmyyty. Samoin kävi highlightereille. Onnekseni sain 2. seuraavassa tilauksessa paikattua tätä vajetta. Black Friday -tilauksessa Disney -kokoelma täydentyi highlighterillä ja vuodenvaihteen jälkeen on tulossa myös pari huulipunaa sekä huulikiilto ja Super Shock -luomiväri, mutta niistä sitten myöhemmin. Onneksi sain nämä 2 täydentävää pientä tilausta postikuluitta ilman minimitilausrajaa.

Lux Lipstickejä oli pakko samalla kokeilla, sillä olen lukenut niistä paljon kehuja. Sävyjen valinta oli yllättävän vaikeaa ja valitettavasti sävyvalinnat eivät mielestäni menneet kaikilta osin ihan putkeen..


Koko tilaus piti sisällään luomiväripaletin, 4 Lux Lipstickiä, kulmageelin ja kynän, banaanipuuterin sekä kolme silmämeikkisivellintä.

Luomiväripaletti houkutteli tekemään tilauksen, ilman sitä tuskin olisin juuri tällä kertaa mitään tilannut, joten aloitetaan siitä.


Kultainen pahvipakkaus on viimeistelty eri prinsessojen allekirjoituksilla. 


Hieno on palettikin pahvin sisällä. Itse tykkään kovasti taiteilijan näkemyksestä prinsessoista.


Paletin luomivärit ovat suunniteltu käyttökelpoisiksi. Näillä tekee helposti sekä arkisen että todella juhlavankin meikin. Sävymaailma on sopivan, voisiko sanoa, konservatiivinen, jotta se voi miellyttää isoa osaa ostajista. Sävyjen käyttökelpoisuus oli myös itselleni syy ostaa paletti. Sävyt on nimetty Disneyn prinsessasatujen henkilöhahmojen mukaisesti sekä onhan mukana myös klassisia objekteja kuten myrkytetty omena, Poison Apple.



Tässä swatch-kuvassa on esimerkkinä pari sävyä. Shimmerinen Fairy Goodmother on ensimmäisenä. Mattasävy Jujussa riittää pigmenttiä aivan reilusti eikä varise. Hopeinen Thingamabob levittyi kädelle todella kermaisesti ja tulee olemaan upea juhlameikissä esim. uutena vuotena. Luomivärien laatu on siis taattua Colourpoppia.


Lux Lipstickejen edullinen 7 euron kappalehinta houkutteli kokeilemaan useampaa huulipunaa.


Tilasin sävyt Electric feel (matta) sekä Uno mas, Lay over ja Little league, jotka ovat ns. normaaleja huulipunia eli Creme Lux Lipstickeja


Jämäkässä kullanvärisessä hylsyssä on tähtikuvioita ja tähtikuviot on painettu myös itse huulipunapuikkoon. Ulkonäkö on sopusoinnussa nimen kanssa; näissä on luksuksen tuntua.


Sävyt ylhäältä alas: Little leaque, Lay over, Uno mas ja Electric feel. 

Huulipunien laatu on kohdallaan. Erityisesti matta kestää hyvin käyttöä ja muiden pysyvyys on samaa luokkaa kuten kalliimpienkin vastaavien ei-mattahuulipunien pysyvyys, esim UD:n punat. Sävyt ovat kauniita, mutta eivät aivan sitä, mitä nettisivun kuvien perusteella odotin. Little league oli todella paljon tummempi mitä odotin. Odotin siis enempi oman huulteni sävyistä roosaa nudepunaa, mutta tämä on melkeinpä tummanpunainen käytössä. Veikkaan, että en tartu tähän kovin usein, vaikka sävy sinänsä on kaunis.

Lay over osoittautui olevan rusehtavampi, mitä nettikaupan kuvien perusteella olisin päätellyt. Sävyvalinnan tueksi katsoin myös YouTube-videoita, mutta ei niidenkään perusteella pystynyt ennustamaan sitä, miten sävy käyttäytyy ja näyttää juuri minun kasvoillani. Ihan ok tämä sävy kuitenkin on, vaikkei juuri sitä, mitä odotin. 

Uno mas on sävyistä vaalein ja jopa liian vaalea persikka minun käyttööni. Voi olla, että tämä tulee huulipunista vähiten käyttöön. Odotin samaa sävyä, mutta hieman tummempana.

Mattainen Electric feel valikoitui heti alkuun suosikikseni näistä neljästä. Sävy kestää pitkään huulilla, antaa mattapinnan, mutta ei kuivata ollenkaan. Tämä sävy on lähinnä sitä, mitä huulipunalta odotinkin alunperin. 


Colourpopin siveltimet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Ostin 2 kpl littanoita pieniä luomivärisiveltimiä nimeltään Small Shader Brush. Näillä on hyvä pakata luomiväriä liikkuvalle luomelle ja toimivat loistavasti myös Super Shock -luomivärien kanssa ja toki myös pressattujen luomivärien kanssa. Näillä myös tarkka työskentely on mahdollista. Vastaavaa sivellintä löytyy myös isompikokoisena Medium Shader Brushina, mutta koen sen liian isoksi ja kömpelöksi käyttööni. Omistin entuudestaan yhden Small Shader Brushin, joka on päätynyt yhdeksi lempisiveltimistäni levittämään luomiväriä liikkuvalle luomelle, joten oli jo aikakin ostaa näitä lisää. 

Small Tapered Brush on kuvassa keskellä. Sivellin on pyöreä muodoltaan verrattuna em. siveltimiin, jotka ovat litteitä. Harjasosa oli yllättävän pieni "luonnossa". Kuvissa ehkä vaikutelma tuli suuremmasta siveltimestä. En ole vielä testannut tätä sivellintä, mutta voisi sopia tarkkaan varjostuksen ja ulkonurkan työstämiseen, ei niinkään ehkä varjostuksen tekemiseen. Olisin toivonut siveltimen olevan hieman suurempi, joten Medium Tapered Brush olisi ollut oikea valinta minulle. Tällekin tulee varmasti käyttöä.


Viimeaikoina Colourpopille on tullut runsaasti uusia kulmatuotteita. Ostin Brow boss gel -kulmageelin sävyssä Light brown ja Brow boss pencil -kulmakynän sävyssä Taupe. Molemmat sävyt ovat itselleni täydellisen sopivat. Olen perusbrunette, en erityisen lämmin tai kylmäsävyinen karvoiltani. Kynän valitsin mielummin hieman vaaleampana kuin tummempana. 


Molempien toimivuus tehtävässään on erinomainen. Kulmageeli pitää kulmat ojennuksessa moitteetta. On mielestäni parempi kuin esim. Lumenen vastaava. Tällä saa oikein kunnon feathery brow -lookin, mikäli niin haluaa. Kulmakynä on riittävän terävä, ei liian pehmeä eikä liian kova. Tällä saa piirrettyä täydentävät karvat tarkasti mutta luonnollisesti. Paras kokeilemani kynä tähän saakka. Plussaa siitä, ettei tarvitse teroittaa. 


Swatch-kuvasta voi nähdä hieman suuntaa sävyistä. Taupe kulmakynä (vasemmalla) on hieman lämpimämmän sävyinen kuin kulmageeli (oikealla). Kynällä saa todellakin yl. jälkeä paljon tarkemman jäljen. Tässä kuvassa käteen on piirretty useampi veto päällekkäin, jotta sävy tulisi paremmin näkyviin.


Lopuksi vielä toistaiseksi testaamaton banaanipuuteri. Täytyy käytellä jo avattuja pois ennekuin avaan tämän. Olen aiemminkin käyttänyt banaanipuuteria irtopuuterin tavoin, sillä keltainen sävy kirkastaa punoittavaan taipuvaista ihoa erinomaisesti. Nytkin tarkoitus on käyttää tämä irtopuuterina meikin kiinnitykseen eikä bakingiin, jota en harrasta.



Onko jokin näistä tuotteista sinulle tuttu tai kiinnostuitko?

Kommentit

Suositut tekstit