Whamisa Tonerit ja Bybi Babe Balm

House Of Organicilla oli jokin aika sitten jokin alennusviikkohomma, jolloin eri päivinä oli iso määrä tuotteita tarjouksessa vaihtelevilla alennusprosenteilla. En nyt löydä enää ostoskuittia näistä tuotteista, mutta alennus oli muistaakseni 20-25 % luokkaa normaalihinnasta ostamieni Whamisan tuotteiden osalta ja tätäkin enemmän Bybi Babe Balmista. Samoihin aikoihin Sokoksella oli jotkut alepäivät ja sieltä olisi saanut Whamisaa -20% alennuksella, mutta katsoin että House Of Organicilla alennus olisi suurempi, mikäli postikuluja ei tarvitsisi maksaa eli täytyi tilata yli 59 eurolla, mikä ei ollut ollenkaan vaikeaa. Tonerit maksavat House Of Organicilla normaalihintaisena 40,90 euroa pullo ja Sokoksella 41,90 e/pullo. Babe Balmin normaalihinta House Of Organicilla on 36,90 euroa.


Bybi Babe Balm, Whamisa Deep Rich Toner ja Refresh Toner. Kaupanpäällisenä Evolve Hyalyronic seerumin näyte


Halusin kokeilla heti kerralla kahta eri toneria eli rasvoittuvan ja sekaihon Refresh Toneria ja kuivan ja pintakuivan ihon Deep Rich Toneria. Ennen ostopäätöstä olin lukenut näistä valtavasti hyvää ja erityisesti Katja Kokon blogikirjoitukset Whamisasta ovat vahvistaneet ostopäätöstäni. Tonerit ovat seerumimaisia ja määrä on 120 ml per pullo. Tuotteiden "taika" on fermentoiduissa ainesosissa eli maitohappokäymisen kautta tehoaineet imeytyvät paremmin ja syvemmälle ihoon sekä tasapainottavat ihoa tehokkaasti. Lisäksi näissä tonereissa ei ole ollenkaan lisättyä puhdasta vettä vaan sen sijaan Aloe Maculata -kasvin lehtiuutetta. 

Refresh Toner on tällä hetkellä näistä kahdesta suosikkini, sillä se antaa todella raikkaan ja kosteutetun tunteen kasvoille ja lisäksi tasapainottaa tehokkaasti epäpuhtauksiin taipuvaista ihoani. Iho on ollut poikkeuksellisen hehkuva, tasapainoinen ja näppylätön nyt kun olen käyttänyt Refersh Toneria säännöllisesti joka aamu. En missään nimessä raaskisi tuhlata tätä timanttista tavaraa kaatamalla sitä minkäänlaiselle vanulapulle vaan kaadan suoraan kämmenelle ja toisen käden sormilla levitän tuotteen kasvoille. Pullo on toimiva ja kaunis, arvokkaan näköinen lasipullo.

Kasvovettä voi helposti kerrostaa useamman kerroksen, mutta itse en ole koskaan kokenut tarvetta laittaa enempää kuin kolme kerrosta. Deep Richiä on maksimimäärä ollut itselleni 2 kerrosta. En voi oikein ymmärtää korealaista 7 kerroksen menetelmää ;D Toki jos iho on todella kuiva, niin mikä ettei. Mielelläni laitan kuitenkin Tonerin jälkeen vielä seerumin ja/tai kasvovoiteen. Seerumi toisaalta ei ole välttämätöntä näiden tuotteiden jäljiltä, sillä ovat seerumimaisia. Refesh Toner ei ole aivan yhtä kosteuttava ja on ohuempi kuin Deep Rich, kuten olettaa saattaakin, joten useammin sen kanssa käytän myös seerumia kasvovoiteen lisäksi. Toisinaan käytän Refreshin päällä Deep Richiä. Whamisan sarjaan ei kuulu seerumia ollenkaan vaan Tonerin päälle laitetaan Lotion ja sitten päälle vielä kasvoöljy. Uskoakseni toimiva konsepti vaikka en ole kokonaisuudessaan vielä tällaista kokeillut. Whamisan Lotion on kyllä ostoslistallani.. 

Deep Rich on todella kosteuttava tapaus. Kaksi kerrosta, niin tuntuu, ettei iholle voi enää enempää mitään laittaakkaan :D Yritän kuitenkin suojaksi laittaa vielä kevyen päivävoiteen. Toisinaan korvaan sen Bybin Babe Balmilla osalle kasvoista. Kuivalle ja ikääntyvälle iholle Deep Rich Toner on aivan upea tuote. Minullakin posket meinaavat kuivua, joten kerrostan tätä kuiville alueille, toimii loistavasti. Tällä kuivuusrypyt saa tiehensä ja on helppo uskoa, että tuote ehkäisee uusien juonteiden muodostumista. Tämä ei tuki ihoa, joten toimii aivan hyvin myös kuivalle epäpuhtaalle iholle. Deep Rich on koostumukseltaan selvästi paksumpi kuin Refresh Toner, joka on enemmän kasvovesimäinen. Deep Rich on selvästi jo seerumimainen. Deep Rich ei ole ollut yhtä paljon vielä käytössäni kuin Refresh Toner, mutta sillä on samansuuntaiset vaikutukset ihon hehkuun ja yleiseen hyvinvointiin. 

Whamisan Refresh ja Deep Rich Tonerit ovat tällä hetkellä suosikkihoitoveteni (toki Original täytyy vielä testata, joten jää nähtäväksi, pidänkö siitä enemmän kuin jommasta kummasta). En tiedä, että miten mikään voisi näitä enää korvata. Kokeilen silti aina uutta, mutta nämä ovat rakkautta. Harvoin ihonhoitotuotteista pääsee sanomaan näin :) Pieni varoituksen sana kuitenkin ostamista harkitsevalle: nämä todellakin aktivoivat ihoa. Parin ensimmäisen käyttökerran molemman tonerin kanssa alussa tuntui, että tämähän on jotenkin liikaa iholleni, liian "vahvaa". Oli jonkin verran punoitusta ja pientä kihelmöintiä, joka meni nopeaa ohi. Katja Kokkokin blogissaan kertoi tällaisesta ilmiöstä, joka ei ole allergiaa tai yliherkkyyttä vaan liittyy tuotteen ominaisuuteen. Voihan olla, että herkkäihoisimmille Whamisan Tonerit eivät sovi tai tarvitsee pidemmän totutteluajan. Minun ihoni sopeutui tonereihin täysin noin pari käyttökerran jälkeen. Erikoinen aktivaation tunne kesti muutoinkin vain hetken tuotteen iholle levittämisen jälkeen eikä mitään ihoreaktiota todellakaan tullut.



Olin lukenut legendaarisesta Bybi Babe Balmista paljon hyvää blogeista ja se ehti olla ostoslistallani jonkin aikaa kunnes pääsin hyvästä syystä (=alennuspäivät) tilaamaan tuotteen. Kyseessä on monitoimibalmi, joka sopii muun muassa kosteusvoiteeksi, korostuksiin, kysinauhoihin ja karheisiin kyynärpäihin, huuliin ja puhdistusvoiteeksi.  Tämä syötävän tuoksuinen balmi on kuitenkin niin täynnä tehoaineita, että en viitsisi "haaskata" sitä kynsinauhoihin tai kantapäihin vaikka kyllähän nekin epäilemättä hoitoa tarvitsevat. Suosin vain hieman edullisempia aineita näihin tarkoituksiin.. Kasvojen iholle ja huuliin on tullut tämä tuote käyttöön. En ole aiemmin vastaavanlaista balmia omistanut, tosin Egyptian Magic jossain määrin ehkä on lähin vertailukelpoinen tuote, minkä omistan. En ole jotenkin osannut käyttää Egyptian Magicia kasvoille, ehkä syynä on sitten tuoksu. Joka tapauksessa tämä Babe Balm tuntuu EM:aa ravitsevammalta.

Balmilla voi korvata öljyn päällimmäisenä kerroksena ihonhoidossa. Siinä missä öljy usein jättää kasvot kiiltelemään rasvaisina ja imeytyy hitaasti, Babe Balm ei aiheuta kiiltelyä ja tuntuu imetyvänkin tehokkaasti. Koostumuksessa ei ole mitään ylimääräistä eli tuotteen formulointi on todella mahdollista ilman turhia täyteaineita, joita saa bongailla myös monista luonnonkosmetiikan tuotteista L'Orealialista, Niveasta ja Garnierista yms. puhumattakaan. Babe Balm sisältää monipuolisesti kasvien siemenöljyjä, kasviöljyjä ja -rasvoja sekä kasviuutteita. Tähän tuotteeseen ihastuin välittömästi. Pidän silmät ja korvat avoimena muillekin balmeille jatkossa, mutta vaikea uskoa, että suosikiksi Babe Balmin tilalle löytyisi jokin toinen hinta-laatusuhteeltaan yhtä hyvä tuote. Pidän balmimaisesta koostumuksesta enemmän kuin öljystä, joita viime aikoina olen käyttänyt vain iltaisin. Balmi sopii paremmin päivään. Laitan tätä päivävoiteen päälle vielä iholle kuiviin tai kuivumiselle herkkiin kohtiin eli käytännössä poskille ja huuliin. Sopii meikin alle tai ilman meikkiä. Mikäli balmi koostumuksena miellyttää ihonhoidossa, tästä ei voi olla tykkäämättä.



Lopuksi vielä pari sanaa Evolven Hyaluronic seerumista, joka tuli näytteenä. Taitaa olla ensimmäinen kokeilemani hyaluronihapposeerumi, joka oikeasti imeytyy kasvoille eikä rullaudu pois. The Ordinaryn Hyaluronic Acid + B5 -seerumin ongelmana oli ja on nimenomaan tuo rullautuvuus. Korkeintaan osa tuotteesta oikeasti imeytyi iholle ja loppu muodosti kovan kalvon pinnalle, joka alkoi vähin erin rullautumaan pois. Evolven seerumin koostumus oli ohut ja miellyttävä eikä tuoksunut mielestäni juuri miltään. Tuote teki hyvän vaikutuksen ja ajatuksen, että täytyypä tilata kokeiluun Evolveakin kunhan kosmetiikkavarastot antavat myöten. Merkki on ollut luonnonkosmetiikkamaailmassa melko hypetetty viimeaikoina ja tämän kokemuksen myötä en yhtään ihmettele, miksi näin on.


Onko Whamisan tuotteet sinulle tuttuja, mitä olet tykännyt? Oletko kokeillut balmeja ihonhoidossa, mitä olet tykännyt?

Kommentit

Suositut tekstit