Lookfantastic Box October 2018

Pikavilkaisu lokakuun LF boksiin. Pientä osaa tuotteita olen kokeillut, vaikka aikaa olisi ollut sitä varten jopa kuukausi. Kiireiden vuoksi postaus on venynyt. Marraskuun boksi on jo saapunut eli enää 1 boksi tulossa ennen kuin tilaus vihdoin loppuu. Yritän olla tuomatta boksiväsymystä joka postauksessa esille, sillä tämä on oikeastikin hyvä boksi ja suosittelen edelleen lämpimästi, mikäli ajatuksissa on tilata ihonhoitopainotteinen laatumerkkejä sisältävä kuukausiboksi, jossa kuitenkin piristyksenä on joka kerta ainakin yksi meikkituote :)



Boksista tuli tällä kertaa MonuSkin yövoide, Prai kaulavoide, Ahava vartalovoide, Talikan vaahtoava sheetmask, Dr. Lippin sävytetty huulivoide ja Pixin poskipuna


MonuSkin yövoide, joka sopii myös sekaiholle, lupaa uudistaa ihoa yön aikana ja häivyttää ensimmäisiä juonteita. En ole vielä kokeillut ja voi olla, että tämä meneekin eteenpäin suoraan. Oma ihon iltarutiini on ollut melko vakio jo pidemmän aikaa ja yöllä en käytä ikinä mitään ns. tavanomaisia yövoiteita, joten tätä ei oikein mitenkään saa sovitettua itselle käyttöön.


Kaulavoidetta ei tulisi ikinä ostettua erikseen. Käytän yleensä joko vartalo- tai kasvovoidetta kaulalle, yleisemmin kasvovoidetta. Käyttöön tulee toki, mukavan kosteuttava, kevyt ja hyvin imeytyvä voide kokeiluni perusteella.


Ahava vartalovoidetta kokeilen mielelläni kunhan edellinen voide loppuu. Ahavan ideana on kuolleen meren vesi, jonka mineraalit kosteuttavat ihoa. Voide lupaa olla jättämättä rasvaista tai tahmeaa tunnetta iholle, mikä on vartalovoiteelta ihan toivottu ominaisuus.


Talikan vaahtoavan ja puhdistavan kasvonaamion teho perustuu hiilen kykyyn sitoa epäpuhtauksia iholta. Naamio lupaa karkoittaa epäpuhtaudet ja avata tukkeutuneet ihohuokoset sekä myös kosteuttaa. Aiemminkin LF boksissa on ollut tämän tyyppinen naamio mukana, mutta eri merkiltä. Ihan kivoja tällaiset on kokeilussa, toki tulosten näkemiseksi käyttökertoja tulisi olla useampia. Ostettuna tällainen naamio maksaa jotain 5-10 euron välillä. Minusta hinta on liian kallis yksittäiselle tuotteen käyttökerralle. Siksipä en sheetmaskeja ostelekaan, sillä kiinnostavat sellaiset ovat nimenomaan tätä hintaluokkaa, mm. Whamisan naamiot on 10 euron luokkaa. En jaksa mitenkään uskoa että hyöty on suhteessa tuohon hintaan. Sama koskee tätä Talikan naamiota. Kiva kuitenkin kokeilla. Boksin hyvä puoli on, että pääsee tutustumaan tuotteisiin, joita ei missään nimessä tulisi ostettua pelkästään mielenkiinnosta.


Dr. Lippin huulivoiteet ovat saaneet inspiraationsa nännivoiteesta joka oli saavuttanut kulttimaineen mm. julkkisten ihonhoidossa. Alkuperäinen voide pelasti kädenkäänteessä kuivat huulet ja kynsinauhat. Nyt alkuperäinen idea on jalostettu sävytetyksi huulivoiteeksi eli tuote, joka kosteuttaa intensiivisesti ja antaa lisäksi marjaista hehkua huulille. Tykkäsin tästä kovasti, tekee mitä lupaa.


Pixin poskipuna oli mukava yllätys boksissa. Käsittääkseni tämä on täysikokoinen tuote. Persikkainen sävy tulee kuvassa hyvin esille. Tykkään sävystä kovasti. Käytön kanssa saa olla varovainen, sillä överit ovat pigmenttisyyden vuoksi mahdolliset. Levitän tätä kuohkealla poskipunasiveltimellä, jota painelen kevyesti punan pintaan ja levitän poskille hyvin kevyellä otteella.

Kommentit

Suositut tekstit