Cult Beauty Global Beauty Goody Bag

Ensimmäistä kertaa sain tämän käsiini - Cult Beautyn Goody Bagin! Näitä julkaistaan Cult Beautyn verkkokaupassa (www.cultbeauty.co.uk) aina silloin tällöin. En osaa varmuudella sanoa, että kuinka monta kertaa vuodessa, mutta ainakaan ei yli 4 kertaa.. tällaiseen "empiiriseen" seurantaani perustuen. Bägin saamiseksi täytyy tilata tuotteita kaupasta tietyllä summalla, yleensä 150 punnalla. Goody bagin arvon ilmoitetaan aina olevan yli 240 puntaa. Itse tilasin tällä kertaa Foreo Iris silmänympärysten hierontalaitteen, Too Faced 3 in 1 setting sprayn sekä Morphen siveltimen. Näillä tuli 150 puntaa täyteen ja ostoskoriini lisättiin automaattisesti Goody Bag. Bägin sisältö on tosiaan etukäteen esiteltynä, joten et osta sikaa säkissä. Mikäli bägin omakseen haluaa, kannattaa toimia nopeaa, sillä julkaisun jälkeen bägit loppuvat todella nopeaa. Kertaalleen aiemmin tavoittelin goody bagia, mutta arvoin liian kauan sitä, mitä tilaisin, joten goodie bag ehti jo loppua ennen tilauksen tekemistä (, joka lopulta kuivui kokoon pelkästä pettymyksestä siihen etten enää saisi bägiä...).


Nyt viisastuin aiemmasta ja tein jo aiemmin mielessä olleen tilaukseni nopeaa heti goody bagin julkaisemisen jälkeen. Sain sen käsiini ja nyt esittelen, mitä se piti sisällään. Luonnollisesti tämä teksti ei enää hyödytä ostopäätöstä harkitsevia, sillä goodie bag on jo loppuunmyyty, mutta tämä kuitenkin antaa osviittaa/ajatusta ostopäätökseen kun seuraava goodie bag julkaistaan, toivottavasti. Postauksen lukemalla saa käsityksen, että minkä tyyppisestä jutusta on kyse, vaikka joka kerta itse tuotteet ovat erilaiset.

Tässä esittely pakkauksesta, screen shot Cult Beautyn sivuilta:


Ja kuvaa:


En ole kerennyt testata kuin vasta pienen osan näistä tuotteista! Seuraavaksi siis yleistä tuote-esittelyä sekä omat kokemukset siltä osin kuin olen ehtinyt tuotteita kokeilla.



Kasvojen hoitotuotteita: LXMI Pure Nilotica Melt, Omorovicza Queen of Hungary Mist, Kate Somerville Goat Milk, UMA Absolute Anti Aging Face Oil, Frances Prenna Jones - Fix Holiday.

Näistä en ikävä kyllä ole kokeillut yhtäkään vielä, arviot tulevat myöhemmin. Paitsi, itsesiassa, olenkin. Käytin aiemmin täysikokoisen pullon Omoroviczan kasvosuihketta ja se oli todella hyvää tavaraa, parhaita käyttämiäni kasvosuihkeita vielä tänäkin päivänä. Tarkempaa tietoa löytyy blogin sivupalkista Tunnisteista Omoroviczan kohdalta. 

LXMI on itselleni täysin uusi merkki. Kyseessä on ugandalainen Balm to Oil -tuote, joka ravitsee ihoa ja hoitaa epäpuhtauksia. Kate Somerville on merkki, josta olen kuullut aiemmin, mutta jonka tuotteet eivät ole itselleni tuttuja. Goat Milk päivävoide lupaa iholle upeaa hehkua. UMA:n anti-aging kasvöljy lupaa tasapainottaa ihon pH:ta ja edistää solujen uudistumista. Tämä on myös itselleni ennalta tuntematon merkki, samoin kuin Frances Prenna Jones, jonka voide on tarkoitettu kuivalle ja vaurioituneelle iholle sitä korjaten. 


Quai Leave in Conditioner pääsi samaan kuvaan Cult Beautyn lahjakortin kanssa. 

Goody Bagin mukana tulleeseen lahjakorttiin ei sisälly minimiostosvaatimuksia, mutta on voimassa vain tämän kuukauden loppuun saakka, joten pitää tehdä pienoinen tilaus melko pian..

Quain jätettävä hoitoaine on entuudestaan tuntematon luonnollisesti itselleni. Kyseessä on jätettävä hoitoaine, joka lupaa auttaa hiusten selvittämisessä sekä suojaa hiusta lämpökäsittelyiltä.


Goodie Bagin mukana tuli kaksi kasvojen puhdistustuotetta: Alpha-H Liquid Gold Resurfacing Cleansing Cream ja Odacite Black Mint Creanser

Alpha-H on kulttimerkki Australiasta ja itselleni tuttu Liquid Gold -tuotteestaan, joka on glykolihappoa sisältävä ihoa uudistava neste. Myös tämä puhdistustuote sisältää glykolihappoa ja lupaa käyttäjälleen hehkuvan ihon. Olen jo reilun viikon ajan käyttänyt tätä putsaria ja hyvin toimii. Raikastaa ihon aamuin illoin sekä pesee pois kevyen meikin. Raskaampaan meikkiin käytän suosiolla kaksoispuhdistusta aiemmasta tottumuksesta eli raskaampaan meikkiin tätä ei ole edes kokeiltu. En osaa perustella itselleni, miksi ikinä ostaisin ns. kallilta merkiltä puhdistustuotteen, kuten esim. tämän Alpha-H:n tuotteen, joten jatkossakin jää ostamatta, mutta kiva kokeilla.

Odacite on täysin uusi merkki itselleni (kuten suurin osa Goodie Bagin merkeistä). Mint Cleanser on tarkoitettu epäpuhtaan/sekaihon ihon puhdistukseen eli juuri minulle. 


Bastide Figue D'Ete ja Sol De Janeiro Brazilian Play -suihkusaippuat 

Ensimmäinen lupaa hellävaraista puhdistustehoa kypsän viikunan tuoksulla tehostettuna. Toinen puolestaan lupaa hoitaa ihoa kookos- ja cupuacu -öljyn voimalla.


Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels ja Verso Super Eye Serum

Skyn Iceland on merkkinä ja nimenä tuttu, vaikka näytepussukkaa enempää en ole heidän tuotteitaan kokeillut ja tämäkin silmänympärysnaamiokin on vielä testaamatta. Naamio lupaa pehmentää ja kirkastaa silmänympärysihoa sekä vähentää sen turvotusta. Verso on myös merkkinä ja nimenä tuttu, mutta käytännön kokemus tuotteista puuttuu. Otan erittäin suurella mielenkiinnolla kokeiluun silmänympärysseerumin, sillä mielikuva on, että tuotteet ovat korkealaatuisia. Verso sy-seerumi sisältää retinolia ja lupaa tasoittaa silmänympärysten juonteita ja häivyttää tummia silmänaluksia.


Seuraavaksi siirrytään meikkituotteiden puolelle. Goodie Bagissa tuli kaksi huultenrajaus/ huulipunakynää Buxomilta ja NudeStixilta. Lisäksi kuvassa on Cover FX:n nestemäinen luomiväri.

Olen kokeillut kaikkia yllä mainittuja tuotteita. Huulipunakynät ovat keskenään hyvin samansävyisiä, eli roosa nude sävy, "my lips but better". Ei haittaa yhtään, että bägissä tuli kaksi lähes saman sävyistä huulituotetta, sillä kyseessä on lempisävyni ja siten tuotteet tulevat takuulla aktiiviseen käyttöön (eikä varastokaan ole pahitteeksi). Molemman kynän kesto huulilla on yllättävän hyvä. 

Minulla on olemassa jo hieman vastaavia tuotteita kuin tämä Cover FX:n luomiväri, ainakin kaksi kappaletta ja sävykin hyvin lähellä tätä pronssista metallinhohtoa, joten tuote ei aiheuttanut kovin suuria riemunkiljahduksia. Käyttökelpoinen tuote on kuitenkin kyseessä ja pysyvyys luomilla lähes kiitettävä eli ei juurikaan varise poskille. 


Kulttiposkipuna NARS Orgasm on minulle uusi tuttavuus. Reilu matkakoko kestää käytössä pitkään ja olenkin jo ehtinyt kokeilemaan tätä. En ole aiemmin tullut edes ajatelleeksi, että puna on tosiaan shimmerinen. Merkki ja nimi on pyörinyt kosmetiikkablogeissa yms., mutta en ole sillä tavalla ollut tuotteesta kiinnostunut aiemmin, että olisin perehtynyt koostumukseen puhumattakaan että olisin harkinnut ostamista. Shimmer on maltillinen ja korostaa kauniisti poskipäitä. Pigmentti ja levittyvyys ovat kohdillaan. Övereitä tällä ei onneksi saa vedettyä helpolla (toki sekin kyllä minulta onnistuu ;)) lähes punalla kuin punalla. Olen tosi tyytyväinen laatuun ja sävyyn, myös shimmerisyyteen. Kiva lisä omaan kokoelmaan. Huippua, että pääsee tällaisten bagien kautta testailemaan kokeilemisen arvoisia tuotteita joita ei muutoin tulisi kokeiltua. 


Jokaisessa Goody Bagissa on aina ollut mukana jokin paletti. Aiemmin tavoittelemassani bägissä muistaakseni oli mukana Hudan highlighterpaletti. Tällä kertaa bägissä oli Zoevan luomiväripaletti nimeltää Offline Palette. Tein vastikään syntymäpäiväni ravintolareissua varten meikin tällä, joten jotain sanottavaa laadusta on ensikokeilun perusteella. 

Luomivärien pigmentti on hyvä sekä shimmer- että mattasävyjen osalta. Puolet sävyistä onkin mattaa ja puolet shimmeriä. Iso plussa neutraaleista vaaleista mattasävistä, joita tarvitsee aina. Muutoin paletin sävymaailma on jokseenkin epäyhtenäinen. En oikein näe kokonaisuutta erityisesti kun katsoo 2. riviä. Tein meikkini itse käyttäen vaaleita mattasävyjä sekä mattaa lilaa ja shimmerviolettia. Näistä sain aikaiseksi kauniin kokonaisuuden. Vaikea nähdä itseäni käyttämässä mattaa viininpunaista tai shimmeriä vihreää.

Kokonaisuudessaan hieno paketti, mielenkiintoisia tuotteita testattavaksi ja käyttöön. Tämä bägin sisällöllä "elää" pitkään! En lähtisi kuitenkaan tilaamaan isolla summalla mitään pelkän ilmaislahjan toivossa (150 puntaa on mulle iso raha), mutta jos sattuu olemaan tarvetta nyt tai tulevaisuudessa tietyille tuotteille, niin ehdottomasti kannattaa tehdä tilaus jopa tarpeen suhteen ennakoidenkin, mikäli tarjolla on kaupantekijäisiksi tällainen herkkupakkaus :)


Mitä ajatuksia Goodie Bag sinussa herätti? Onko Cult Beautyn Goodie Bag sinulle tuttu?

Kommentit

  1. Voi sentään, kyllä herättää todella hyviä tuntemuksia, kun katsoo tuota settiä<3 Mun mielestä rahalle tulee todella hyvin vastinetta, vaikka 150 puntaa olisi mullekin iso raha. Tuossa on kuitenkin laatumerkkejä monia ja sellaisia brändejä, joita en itse ole kokeillut vielä koskaan. Voisin hyvinkin ottaa tuollaisen goodie bagin vaikka joulupukilta;) Ihonhoitotuotteet kiinnostaa kovasti, Verso, Skyn, Bastide, Alpha-H, Kate Somerville jne. Jään odottelemaan sun arvioita aikanaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tässä goody bagissa on kyllä ideaa, ei ole mikään jämätuotteista koottu setti, vaan huolella harkittu kokonaisuus laatumerkkejä. Rahalle tulee todellakin vastetta. Arviot tulevat aikanaan tuotteista kunhan ehtii kokeilemaan :) On taas kovasti kertynyt testailtavaa..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit