Lookfantastic Box september 2018

Syyskuun boksi on syntymäpäiväteemainen kuten aina syyskuisin, jolloin ilmeisesti on Lookfantasticin syntymäpäivät. Täytyy heti alkuun sanoa, että pidin viime vuoden synttäriboksista enemmän kuin tämänvuotisesta. Viime boksissa oli mukana todella loistava unicorn -henkinen luomivärisivellin muun muassa. Nyt ei mitään sellaista.. Boksi tuli tosi myöhässä mulle, vasta 20. pvä. Ehdin olla yhteydessä jo asiakaspalveluunkin tilanteesta, kehoittivat odottelemaan 23. päivään ja olemaan tarpeen mukaan sitten uudelleen yhteydessä. Boksissahan ei ole seurantakoodia, joten mietin, onko laatikko kadonnut markalle. Toistaiseksi kaikki boksit ovat tähän saakka tulleet perille.



Synttärin kunniaksi normisetin lisäksi tuli karkkeja.


Aromatherapy Associates -merkiltä tuli boksiin kylpy- ja suihkyöljy. Tuoksuna tuli joko laventeli tai piparminttu. Voidaan laittaa kylpyveteen tai vaihtoehtoisesti hieroa vartalon iholle suihkussa. Onneksi tässä on suihkumahdollisuus, sillä muutoin olisi koko öljy jäänyt käyttämättä. Tuskin olisin hoksannut suihkutuotteena käyttää ilman ohjeistusta ;D Ihan mielenkiintoinen kokeiltava, hyvällä tuurilla kosteuttaa ihoa niin, ettei tarvitse erillistä vartalovoidetta suihkun jälkeen. 


Tylsä Mane'n Tail jälleen. Tällä kertaa käsivoide, onneksi. Olenkin jo saanut pari tällaista shampoota ja hoitoainetta, jotka eivät ole vakuuttaneet. Käsivoide sitävastoin ensikokeilun perusteella on oikein kelvollista tavaraa. Paksuhko koostumus, joka imeytyy hyvin ja kosteuttaa erinomaisesti. Mieto tuoksu. Ei huono ollenkaan lopulta.


Philip Kingsley Elasticizer vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Tätä levitetään hiuksiin ennen shampoopesua. Lupaa vahvistaa hiusta ja tehdä niistä vahvemmat. Vähentää katkeilua ja tekee hiuksista pehmeät. Huuhdellaan vedellä 2-3 min vaikutusajan jälkeen, minkä jälkeen hiukset pestään. Mielenkiinnolla lähden kokeilemaan tätä tuotetta. Kaikki, mikä parantaa hiusten kammattavuutta pesun jälkeen, on plussaa. 


Eve Lom puhdistusbalmi ja musliiniliina tulivat jo aiemmassa LF boksissa ja itseasiassa en ole vieläkään ehtinyt testata kyseistä tuotetta kun jo uusi samanlainen tuli. En siis ole erityisen innoissani tästä, vaikka varmasti hyvä tuote onkin. Liinan otin testiin nyt Emma Hardingin puhdistusbalmin kanssa ja toimii oikein loistavasti. Eve Lomin balmi odottelee edelleen vuoroaan. 

Kyseessä on palkintoja voittanut tuote, joka lupaa puhdistaa iholta meikin, kosteuttaa ihoa, kuoria hellävaraisesti ja avata tukkeutuneet ihohuokoset. Vaikuttaa sinänsä oikein hyvältä. 


Omorovicza on kohtuullisen tuttu tuote itselleni, sillä olen aiemmin tilannut Lookfantasticilta kyseisen merkin teemaboksin, jossa sain tutustua tuotteisiin monipuolisesti. Tätä Mud Maskia en ole kuitenkaan vielä kokeillut, joten tulee mielenkiinnolla testiin. Harmi vain, että purkki on todella pieni. Tästä riittää korkeintaan kahdeksi käyttökerraksi tuotetta. Naamio lupaa kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Vaikutusaika on 15 min, täydellinen saunaan.



Tämä karkkijuttu oli aika erikoinen. Karkit eivät varsinaisesti maistu muulta kuin sokeriselta, mutta tuoksuvat sitäkin enemmän. Kyseessä ovat parfymoidut makeiset. Ei ihan täysin uppoa minuun. Taitavat pyöriä nurkissa pidempäänkin...

Lord&Berry on tuttu merkki LF boksista sekä aiemmin myös Lip Monthlysta. Laadukkaita kynämeikkituotteita olen merkiltä aiemmin saanut. Tällä kertaa boksissa tuli highlighterkynä, jolla voi korostaa haluamiansa kohtia kasvoissa ja tarvittaessa pehmentää jälkeä sormenpäällä. En erityisesti innostu kynämäisestä korostustuotteesta. En ole nestemäisistäkään innostunut. Minulle ainoa oikea strobing on kiinteässä puuterimaisessa muodossa ;) Ajattelin ottaa kuitenkin testaukseen tämän ihan mielenkiinnosta. Millaisen rajauksen tällä saisi yläluomelle... hmm.. Täytyy myöhemmin raportoida sitten käyttökokemuksia.

Täytyy sanoa, että kokonaisuudessaan boksi oli lievästi pettymys. Käsivoide oli melko tylsä, puhdistusbalmi jo aiemmin saatu, savinaamio liian pieni kooltaan, suihkuöljy ihan kiva idea, mutta ei mitään pelasta eikä edes välttämättä toimi... karkit oli todella oudot ja kynä myös turhan erikoinen makuuni. Hiustuotteessa taas se probleema, että pesurutiiniin tulee lisää suoritettavaa enkä tiedä onko sellainen lopulta mielekästä ja toimiiko tuote edes odotetusti. 

Kyllä se minun kohdallani on niin, että LF boksi alkaa olla jo "nähty". Toki joka kuukausi tulee jotain uutta, mutta kyllästyminen tähän konseptiin on kuitenkin päässyt kehittymään. Lopulta aika moni tuote on sellainen, jota en itse ostaisi tai tarvitse millään tavalla. Siihenkin voi kyllästyä, että joka kuukausi on kokeiltavana useita erikoisuuksia, joista kuitenkin heti tietää, ettei tule pitkässä käytössä olemaan mun juttu.. Tilaus kestää vuoden vaihteeseen enkä aio tällä erää enää jatkaa tilausta.


Mitä mieltä te olitte tästä synttäriboksista?

Kommentit

  1. Aika kiva boxi, tuo mud mask näytti ihan samalta kuin Glamglown dream duon toinen maski.
    Maiccu/
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo maski oli boksin parhaimmistoa, mutta harmi, että niin pieni kooltaan. Aiemmin tuli hieman samantyyppinen GlamGlow:n maski myös LF boksissa ja siitä riittikin käytettäväksi pitkään.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit