Toistaiseksi viimeinen - Bette Box heinäkuu 2018

Otsikon mukaisesti, esittelyssä toistaiseksi viimeinen Bette boksi. En kovin monta kuukautta ehtinyt nauttia pitkäaikaistilaajan eduista kun päädyin tähän lopputulokseen. Tämän kuukauden boksi vahvisti pikkuhiljaa kypsynyttä päätöstäni. Boksi on ollut ihan hyvä, mutta lopulta kuitenkin saan sen kautta turhan paljon tuotteita, joita en tarvitse. Käyttökelpoisimmat tuotteet puolestaan ovat melko tavanomaisia suihkugeelejä, deodorantteja, vartalovoidetta yms. Eihän boksi kovin kallis ole, mutta kokonaiskustannukset kun vuositasolla laskee, voisi rahan käyttää johonkin tarpeelliseen itse valittuun ostokseen.


Boksin teemana on On The Road, tien päällä
Boksin tuotteet sopivat kyllä teemaan, alla esittelylehtinen



Boksin mukana tuli kattaus melko tavanomaista tavaraa. Ehdottomasti mielenkiintoisin on Dermosilin luonnonkosmetiikkasarjan vartalovoi. Toisen sijan ansaitsee hiilikuituhammasharja. Muut tuotteet eivät erityisemmin sytyttäneet tällä kertaa.


Korresin puhdistusemulsio on uusi tuttavuus. Aiemmin boksin mukana on tullut merkin puhdistusgeeli. Ihan ok tuote oli, mutta ei mitään erityistä. Samanlaiset odotukset tätäkin kohtaan. Iloa tuotteesta himmentää se, että on matkakoko. Tästä riittää käytettävää muutamaksi kerraksi. Matka on tulossa elokuussa, joten säästän tämän sinne.


Pitkäaikaistilaajia muistettiin Four Reasonsin matkakokoisilla shampoolla ja hoitoaineella. Kyseessä on edullinen kampaamosarja, joka ei oman kokemukseni mukaan eroa laadultaan tai ominaisuuksiltaan useimmista markettisarjoista. Pullot ovat kyllä aina kivan näköiset tällä sarjalla. Hoitoaine tuli käytettyä parin-kolmen hiuspesun yhteydessä ja kuten arvata saattaa, minun vaalennetuille latvoille selvitysteho ei riittänyt. Shampoo on toistaiseksi käyttämätön lähtee yllämainitulle matkalle mukaan.


Dödö taas.. vastahan viime boksissa tuli Dovelta. Ja se tosiaan oli deodorantti, ei antiperspirantti kuten tämä. Ihan kiva ja käyttöön tulee, mutta tämä on just sitä mitä tekstin alussa tarkoitin. Tavanomaisia tuotteita tulee hieman liikaa ja harmillisesti vielä samat tuotteet peräkkäisissä bokseissa. Olisipa tullut edes kiinteä dödö, lentoa ajatellen. Ei viitsisi oikein ostaa sellaista, onhan näitä jo kertynyt. Jospa saisi ämpättyä nesterajoitus huomioiden mukaan vaikka tämä.


Seuraavaksi säläosioon. Urheilujuomat eivät ole mun juttu kyllä ja tämäkin sisältää paljon glukoosia. En harrasta sokerisia juomia, turhia kaloreita vain. Eri asia jos jotain maratoonia juoksisin, mutta enpä sellaista harrasta. Perus 5-10 km juoksulenkeille tai saliharjoitteluun ei mielestäni tällaisia tarvitse, hyvä kuluttaa niitä omiakin varastoja. Mielenkiinnosta tein juoman valmiiksi, tosi semmoinen makea maku, hyvin saman tyyppinen kuin ripulijuomissa :D mm. Osmosal tai Floridral.

Biorelta tuli yksittäinen mustapäälaastari kokeiluun. Itselläni ei ollut sopivia, joten meni testaukseen perheen teinille. Ei toiminut, yhtään mitään ei laastariin jäänyt, pari ihokarvaa oli saalis :(


Lopuksi boksin parhaimmat tuotteet. Antibakteerinen hiilikuituhammasharja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tulee käyttöön myös yllämainitulla lomareissulla. Kotona mulla on sähköhammasharja käytössä, mutta toisinaan aamuisin pesen hampaat myös normiharjalla.


Vartalovoide oli sattumoisin ostoslistalla, joten mahtavaa, että yksi tuote edes tässä boksissa tuli oikeaan tarpeeseen. Ja erityisesti mahtavaa, että tuote on täysikokoinen. Nyt helteillä tosin vartalovoidetta ei pysty käyttämään kun hikoilu on suunnilleen ympärivuorokautista ja iho nihkeä ja nahkea kokoajan enemmän tai vähemmän. Kasvot hoidan kasvotuotteilla, mutta vartalolle tulee näillä keleillä ainoastaan aurinkovoiteet. Pian helteet hellittää ja sitten innolla tätä testaamaan.


Mitä mieltä olitte boksista?

Kommentit

  1. Olin tän boksin kohdalla kyllä niin tyytyväinen, että lopetin tilauksen jo aikaisemmin. Dermosilin voide olisi muuten voinut kiinnostaa, mutta en hirveästi välitä vartalovoiteista purkissa. Urheilujuomaa tosin on töissä mennyt, kun on niin kuuma ja tauoille ei ehdi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä tympeää kun ei tauoille ehdi. Meillä vähän sama homma töissä, mutta ei ole kuumaa, ilmastointi jopa liian tehokas o__O Elovena -välipalakeksit, Valio Profeel -proteiinijuomat ja "pusseissa" olevat lasten hedelmäsoseet olleet mun nopeaa evästä. Työhuoneessa sitten kertakäyttömukeja ja vesihana ;D

      Poista
  2. Mä en ole koskaan mitään bokseja tilaillut juuri siitä syystä, että vaikka per kuukausi summa ei ole hirveän iso, tulee siitä vuositasolla kuitenkin melkoinen ja saman rahan voi täsmäsijoittaa juuri niihin tuotteisiin, mitä oikeasti haluaa. Bette Boxin tuotteet (osittain ihan kivojakin) on kuitenkin niin perustavaraa, että niitä saa ihan helposti mistä vaan marketista tai tilaamalla jostain kotimaisesta nettikaupasta.
    Mä olen samaa mieltä urheilujuomista ja kaikenlaisista makuvesistä. En itse juo kuin vettä ja kahvia, sekä joskus kivennäisvettä. En halua juoda kaloreita, enkä näe tarvetta millekään "vitamiinijuomille" tms. Enkä saisi janoani sammutettua millään makealla juomalla, ajatuskin tuntuu luotaantyöntävältä. Ugh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon hyvin pitkälti samoilla linjoilla sun kanssa näistä asioista :) Muakaan ei huvita juoda kaloreita kun ei se täytä, tulee vain ylimääräistä energiaa joka jää sitten vyötärölle. Kivennäisvesiä kyllä menee varsinkin näin helteellä.

      VIelä tulee tuo LF boksi mulle vuoden loppuun saakka, koska olen vuositilauksen valinnut, mutta siinä on onneksi enemmän vaihtelua ja itselle uusia tuotteita, jotka eivät ole ihan peruskamaa. Nyt kesällä tosin hieman on harmittanut, että joka boksissa on jotain rusketustuotteita. Mielummin ottaisin testiin uusia aurinkovoiteita, sillä niille on ollut tosi tarve nyt :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit