Lookfantastic Beauty Box july 2018

Kurkistus kuukauden LF-boksiin ennen kuin heinäkuu vilahtaa ohi. Eipä tullut aurinkovoidetta, vaikka sellainen olisi ollut enemmän kuin tarpeen (muistaakseni viime kesänä tuli kaksikin matkakokoista aurinkorasvaa..). Boksi ei erityisen kesäinen mielestäni sisällöltään ole, tosin yksi itseruskettava oli mukana, se valitettavasti jäi pois tuotteiden "yhteiskuvasta".



Kaksi kasvoputsaria tuli boksista.. harvemmin on niin, että kuukausiboksissa tulee samasta tuoteryhmästä kaksi edustajaa


Ja vielä yhteiskuvasta pois jäänyt Filorgan itseruskettava, ainoa boksin varsinainen aurinkotuote

Lyhyt esittely tästä ihan ensimmäisenä. Käytettäväksi auringonoton/auringossa olon jälkeen, kosteuttaa (argan-, aprikoosi-, avokado- ja manteliöljyä, hyalyronihappoa). Voide lupaa boostata rusketusta. Sinetillä suljettu, en ole vielä avannut ja ehkä en avaakaan, voisi antaa eteenpäin tämän. Säärten rusketus nyt jostain syystä ei vain kiinnosta ;D Harvemmin sitä jaksaa värkätä itselle turhanpäiväiseksi koettujen asioiden parissa. Samaa voi moni sanoa kasvojen/ihon hoidostakin, se tosin itseä kiinnostaa ja sen parissa jaksaa värkätä ^____^


Kerastasen shampoo lupaa jättää hiukset kauniisti kiiltäviksi. Sisältää UV-suojan, joka estää hiusten ennenaikaista värin haalistumista (eipä sanota, koskeeko värjättyä vai luonnonväristä hiusta tämä lupaus, vai sitten molempaa). Ihan mielenkiinnolla testiin menee, aiemmin hyvä kokemuksia ks. sarjan shampoista ja hoitoaineista.


Kaksi putsaria pääsivät samaan kuvaan. First Aid Beautyn kasvojen phdistusaine lupaa taistella epäpuhtauksia vastaan. Kyseessä on pH-tasapainotettu tuote, jossa myös antioksidantteja tehoaineina. Sopii herkemmällekin iholle. Lupaa puhdistaa myös meikit.

SVR Laboratories on itselleni uusi merkki. Tämä putsari on saippuaton ja lupaa myös puhdistaa epäpuhtaudet iholta sekä talin kuivattamatta ihoa.

Ehkä LF-tiimin ajatus taustalla on, että kesä nostaa ihmisillä epäpuhtaudet pinnalle ihoon ja tarvitaan reippaasti aseita niitä vastaan. Käykö teillä näin? Itselläni nyt kuumalla kelillä on iho ollut hämmästyttävän hyvässä kunnossa eikä finnejä (sellaisia oikeita) tule nyt ollenkaan. Pikku näppy silloin tällöin, aivan pinnallinen, saattaa tulla. Ei niitä syviä paiseita ja syvältä työntyviä tulehtuneita möykkyjä. Putsarit tulevat toki kaikesta huolimatta käyttöön.


Lancer Omega Hydrating Oil on kevyt ja tasapainottava ihoöljy, joka tuo kosteutusta, polyfenoleita ja antioksidantteja iholle, tuloksena pehmeämpi ja kauniimpi iho. Sisältää fermentoituja öljyjä, kuten argan, oliivi, shiunko(?) sekä lakritsia. Pehmentää pieniä juonteita. Öljyt ovat aina tervetulleita, kiva kokeilla tätä. Pullossa on vain 5 ml, mutta se saattaa kestää yllättävän pitkään, sillä öljyjä tarvitsee usein vain muutaman tipan kerrallaan. Tämä lähtee lentomatkalle mukaan pienen kokonsa ansiosta.


Douccelta on tullut aiemmin LF boksin mukana kaksi magneettikiinnitteistä irtoluomivärinappia, jotka näkyvät kuvassa. Valitettavasti en vielä ole ehtinyt testailemaan. Ruskeat shimmersävyt vaikuttavat lupaavilta, kuten myös tämä magneeteilla varustettu highlighter -nappi, joka tuli nyt heinäkuun boksin mukana. Sävy on sopivan vaalea. Tyhjilleen jäänyt Betty Boop Z-palettini sai täytettä ˆ___^

Kommentit

Suositut tekstit