Kesäkuun 2018 loppuneet

Aika käydä läpi viime kuun loppuneet, joita lopulta kertyi melko vaatimaton kasa.


Huh, miten vähän, ihan epätyypillistä mulle..


Avrilin appelsiininkukka kasvovesi oli todella hyvä löytö. 200 ml pullo kesti käytössäni pitkään. Hinta noin 12,90 euroa, ostin House Of Organicilta. Nyt näyttää siltä, että pullon ulkonäkö on muuttunut, etiketti on vihreä ja pullo kirkas. Oletettavasti sisältö on pysynyt samana. Tällä iho jää puhdistuksen jälkeen raikkaaksi ja kosteutetuksi. 


Tässä sitten hieman tylsempi juttu, Abobasen öljytön geelivoide. Sopii vartalon ja kasvojen kosteutukseen. Hyvin harvakseltaan käytin tätä, meni pari-kolme vuotta tuubin tyhjentämiseen. 


Madaran SOS -kosteuttava naamio matkakoossa tuli tämän LF-boksin mukana. Naamio kosteuttaa tehokkasti, tykkäsin käyttää tämän saunassa ja mökkireissulla parin päivän aikana kului tämä pieni 12,5 ml puteli loppuun.


Toukokuisen Ekopharma -tilaukseni mukana tuli nämä pienet näytepurkit Herukka hoitovoiteesta, Herukka sy-voiteesta ja Karpalo öljytön kasvovoiteesta. Linkin takana tarkemmin esittelyä. 


Omoroviczan kaulavoide tuli Lookfantastic x Omorovicza teemaboksin mukana. Esittelin yhteistyöboksin tässä postauksessa helmikuussa. Linkin takana tarkempaa esittelyä ks. voiteesta. Käytin tämän pääasiassa kasvoille (toki levittelin kaulallekin), sillä ei kaula- ja kasvovoiteen välillä tässä sarjassa ole merkittävästi eroa tuntumassa eikä oikein ainesosissakaan (ainakaan minun silmään) ja en näe syytä, miksi tämän käyttäisi pelkästään kaulalle. Sarja on todella hintava ja kasvovoide ihan reippaasti kalliimpaa kuin tämä kaulavoide, joten ehkä sitten on asiakasystävällistä myydä erikseen kaulalle halvempaa tavaraa... 


Avant seerumi tuli LF-boksin mukana. Pieni koko ei kovin pitkään kestänyt, vain 5 ml tuotetta. Tämä imeytyi hyvin ja kosteutti tehokkaasti. Lupauksia tuotteella on vaikka kuinka paljon (sisältää mm. ihoa uudistavaa, kollageenin tuotantoa buustaavaa ja juonteita silottavaa RNA:ta, ubikinonia ja aminohappoja), mutta eihän niistä selvyyteen päässyt näin lyhyellä käytöllä. Melko voimakas tuoksu. Kiva oli kokeilla, mutta ei sillä tavalla erityisenä jäänyt mieleen, että ostaisin kokonaisen tuubin itselleni.


Kesäkuussa käytin varastoistani pois kaikki pussinaamiot, joita oli kertynyt bokseista. Vasemmalla ylhäällä on LF-boksista tullut Skimono jalkanaamio. Tämä oli tosi kiva tuote lopulta. Pakkaus sisältää molemmalle jalkaterälle omat sukkansa, joiden sisäosaan on imeytetty kosteuttavaa seerumia. Alkuun ajattelin, että en varmasti pidä tällaisista limaisista ja hautovista jalkanaamioista, mutta ei tämä ollut limainen eikä tukala kokemus. Itseasiassa tosi rentouttavaa oli pitää pussukoita jaloissa. Näiden kanssa pystyi vaikka kävelemään, ulkopinnalle ei päässyt märkyyttä. Seerumia ei ollut yhtään liikaa ja jalat eivät olleet varsinaisesti märät naamiosukkien riisumisen jälkeen. Loppu kosteus oli helppo hieroa ihoon. Jalat jäivät pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Tällaisten käyttö pari kertaa kuukaudessa olisi kyllä mahtavaa jos vain raaskisi tilata..

Skinrepublic hiilikangasnaamio tuli toukokuun LF-boksin mukana, linkin takana tarkempi esittely. Mielenkiintoinen kokeiltava, mutta ei elämyksenä yltänyt sen hehkutuksen tasolle, mitä tästä tuotteesta olin lukenut. Vaahtosi kyllä kovasti, niin että sai pelätä tavaran menevän silmiin. Ei minun ihoani mitenkään puhtaammaksi tehnyt. 

BiO2You -silmänympärysnaamio tuli Toukokuun Bette boksin mukana. Aiemmin boksissa tuli merkin kasvovoide, josta olen tykännyt tosi paljon. Suurin odotuksin otin testiin sy-naamionkin. Molempien silmien alle laitetaan geelimäiset levyt, joiden tarkoitus on kosteuttaa, vähentää turvotusta ja juonteita. Ihan mukava tuote, kosteutti jonkin verran, olisi saanut kosteuttaa enemmänkin. Käytin naamiota kaksi kertaa, välillä säilytin geelilevyjä jääkaapissa. Ehkä kolmaskin käyttökerta olisi ollut mahdollinen ellei säilytyksen tiiviys olisi pettänyt; näin siis kävi ja naamiogeelit kuivahtivat. Tämä tuote ei ihan lupauksiaan lunastanut. En oikein saanut tästä mitään irti.

Kocostar sy-naamio tuli kesäkuun Bette boksin mukana. Jälleen mielenkiinnolla testaamaan tätä. Oli selkeästi huonompi kuin tuo BiO2You. Geelit olivat jotenkin tosi kuivakat heti alusta. Ei puhettakaan, että naamiota olisi voinut kertaa enempää käyttää. Tämä ei tehnyt iholleni mitään, ei jättänyt sy-ihoa edes kunnolla kosteutetuksi. En kyllä ostaisi missään nimessä uudelleen.

L'Orealin Smooth Sugars -kuorintanäyte tuli myös Betten mukana. Ihan kiva kuorinta, mutta tuntui, että sokerit sulivat kasvoille ennen kuin kunnon kuorintatehoa edes saatiin aikaiseksi. Ei herättänyt suurempaa kiinnostusta tai ostohaluja.

Tässäpä olivat kesäkuu loppuneet - paljon tarinaa lähes tyhjästä :D Heinäkuussa loppumassa hieman enemmän.

Kommentit

Suositut tekstit