Bette Box kesäkuu 2018

Käynpä tämänkin lyhyesti läpi, vaikka kohtahan se on heinäkuun boksi ovella ;) Se onkin sitten toistaiseksi viimeinen boksini. Ei sillä, että olisin tyytymätön boksiin. Itseasiassa juuri päinvastoin; boksi on parantanut paljon tässä viimeaikoina. Toki välillä hutiboksejakin omasta näkökulmasta on tullut, mutta näinhän se aina kuukausiboksien kanssa on. Yllätyksellisyys tässä on ehkä se hauskin puoli, toinen hyvä puoli on se, että aina (tai ainakin yleensä) boksin arvo on enemmän kuin mitä tuotteet maksaisivat erikseen ostettuna.

Nyt tuntuu, että varastot ovat liian täynnä kaikenlaista, jota saan käytettyä melko hitaasti pois. Siksi tulee nyt tauko. Mikäli tauko ei ole yli 2 kk, saisi pitkäaikaistilaajan statuksen vielä pitää.


Kesäkuun boksin teemana on Tropiikin tunnelmaa 


Korealaisen kosmetiikan inspiraatiota on nähtävissä boksissa; sisältää yhden kangasnaamion sekä silmänympärysnaamion.


Garnierin naamio on vielä käyttämättä kun tuota aurinkoa ei ole tullut otettua eikä kyllä jatkossakaan tule ;), mutta toimii toki ilman nahan kärventämistäkin. Lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa auringolle altistunutta ihoa. Sisältää taikapähkinää ja hyaluronihappoa. Hinta on näillä yksittäisillä naamiolla kyllä kova, ovh:ksi mainitaan 3,90 euroa. En muista kaupoissa nähneeni Garnierin naamioita myynnissä ihan näin korkealla hinnalla. 

Kocostar Tropical eye patch -sy-naamio tuli jo käyttöön. Lupaa kosteuttaa tehokkaasti kookosuutteen avulla ja lukita kosteuden iholle, jolloin pienimmät juonteet häivyttyvät. Auttaa myös laskemaan turvotusta. Naamio(t) oli aika kuiva mielestäni. Ei tästä mitään seerumia jäänyt iholle hierottavaksi. Ohje siis sanoo, että lopuksi ylimääräinen seerumi hierotaan sy-iholle. Ehkä iho jäi hieman kosteutetuksi tämän jälkeen, mutta ei esim. sy-voidetta voi korvata. En lämmennyt tuotteelle ja hintakin mahdottoman korkea, 4,90 euroa yhdestä käyttökerrasta. Ihan kiva toki oli kokeilla. Hassua, että yleisesti tällaiset yksittäispakatut naamiot nädään "kokonaisina tuotteina".


Lisää testereitä luvassa. Tässä on Betten ikävä puoli, liikaa pussinäytteitä. Väkisinkin isossa mittakaavassa ovat korvaamassa täysikokoisia tai edes matkakokoisia tuotteita, sillä eiväthän nämäkään valmistajalle ole ilmaisia. Mielummin ottaisin selkeän kokonaisuuden; vähemmän tuotteita ja järkevän kokoisia pakkauksia. 

L'Orealin kuorintatuote tuli jo käyttöön. Kyseessä on sokeripohjainen kuorinta, joka lähes suli iholle ennenkuin kuorivaa vaikutusta melkein huomasi. Tosi hellävarainen kyllä, mutta olisin kaivannut kuitenkin enemmän tehoa tältä. En huomannut erityistä ihon kirkastumista tai muutakaan. Huono puoli pussinäytteissä nimenomaan on tämä, ettei tuotteeseen oikein pääse kiinni yhdellä käyttökerralla.

Lumenelta tuli näytteenä UV-suojan sisältävä primer sekä Instant Glow kauneusseerumi(?). Ilmeisesti kyseessä on samantyyppinen tuote, kuin sarjan meikkivoideseerumi tai sitten tämä on sama tuote. Näytepussukasta asia ei selviä. En ole ehtinyt kokeilemaan.. tuskastuttavasti on jonoksi asti kertynyt näytteitä, lisäksi avoimena on ihan täysikokoisiakin tuotteita. Boksitaukoon on todellakin tarve; näitä varastoja täytyy tosissaan alkaa käyttelemään pois.


Ja lisää Lumenea. Lähde Intense Hydration 24h -kosteusvoide mainitaan olevan bestseller. Raikas ja kevyt kosteusvoide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää sen pehmeäksi, sileäksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää lähdevettä ja koivun mahlaa. Olen käyttänyt tätä muutamaan kertaan ja kyseessä on aivan kelvollinen kosteusvoide, joka ei kuitenkaan sisällä kosteuttavien ainesosien lisäksi mitään muita tehoaineita. Tämän vuoksi en ostaisi täyttä purkkia itselleni. Haluaisin voiteeni olevani ns. täyttä tavaraa kun ikäkin on kohta virallisesti 35+. 

Lumenen Natural Perfection CC-meikkivoide sisältää Betten esittelylappusen mukaan koostumuksen, jolla on ihonhoidollisia vaikutuksia. Väripigmentin luvataan mukautuvan täydellisesti erisävyisille ihoille. Mitenköhän tämäkin on mahdollista.. täytyy kokeilla. Uutuustuote on kyseessä siis. Lumenellakin alkaa olla niin monenlaisia meikki- ja CC- ym ym voiteita, ettei tässä perässä pysy. Johtunee osittain siitä, että vanha sarja kulkee lomittain uusien tuotteiden kanssa ja vanha vähitellen jää pois.


Rexonan uutuus suihkusaippua oli tervetullut tuote boksista mökkikaudelle. Ei tarvitse kuljettaa puolen kilon suihkusaippuapurkkia mukana, joka kylpyhuoneessa on. Plussaa raikkaasta kukkaisesta/hedelmäisestä tuoksusta sekä pullon uudesta designista.

Dove 0% alumiiniton deodorantti lupaa antaa tehokkaan suojan hikoilua vastaan koko päiväksi. Millähän mekanismilla, kun sitä alumiinia ei ole? Kertaalleen olen käyttänyt, mutten en sen päivän aikana huomannut eroa normaaliin antiperspiranttiin. Taisi olla rauhallinen päivä.. Katsotaanpa jatkossa, miten tämä pärjää perinteisen antiperspirantin rinnalla. Deodorantin toimintamekanismi näin periaatteessa perustuu hien hajun häivytykseen tuotteen tuoksun avulla. Siinä mielessä hieman epäilen tuota tehokkaan suojan antamista hikoilua vastaan, minkä tuote lupaa.


Seuraavaksi tulee boksin selkeästi itseä kiinnostavin tuote eli XZ Omena hiushuuhde. Kyseessä on uuden tyyppinen tuote, jota voi käyttää kolmella tavalla; shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoopesun jälkeen hoitoaineena tai shampoon tilalta hiusten hellävaraisena puhdistajana. Tuote on poishuuhdeltava. Kiireiden keskellä huuhde on unohtunut laatikonpohjalle, täytyy ottaa pian testiin. 

Lopuksi vielä matkakoko kuivashampoota Biozellilta, joka on kohdennettu omassa boksissani vaaleahiuksisille. Täytyykin käydä muuttamassa kauneusprofiilin tietoja mahdollista jatkotilausta varten, sillä hiukset ovat vaaleat enää latvoistaan. Originaali brunette on nyt tullut esille :D Hiusten yleisilmettä määrittelee eniten kasvoja kehystävä tai ympäröivä hiusten osuus erityisesti kun hiukset ovat paljon kiinni. Tuote lupaa antaa hiuksiin muotoiltavuutta, ilmavuutta ja kevyttä pitoa. Mulla ei ole erityisen hyviä kokemuksia muotoilevista tai pitoa sisältävistä kuivashampoista. Omistan Batisten vastaavan tuotteen ja se tekee hiukset takkuiseksi kasaksi. Mielestäni paras on, että kuivashampoo on rehellisesti oma itsensä ilman mitään ekstra ominaisuuksia ja muotoilutuote sitten erikseen. Jää nähtäväksi, onko kokemus tästä sama kuin em. Batistesta vai yllättääkö ehkä positiivisesti? 


Mitä ajatuksia herättää kesäkuun Bette Box? Ja Bette näin yleensäkin? Mikäli olet tai olet ollut tilaaja, mikä saa/on saanut sinut jatkamaan tilausta tai lopettamaan sen?


Kommentit

Suositut tekstit