Toukokuun 2018 loppuneet

Toukokuussa tavaraa loppui vähemmän kuin muistelin. Kasa tuntui suuremmalta tietenkin isojen hiustuotepullojen loppumisen myötä. Ihonhoidossa loppuneet olivat puolestaan matkakokoja.



Tigi Oatmeal & Honey -hoitoaine on suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille, mutta minun hiuksille tehot eivät valitettavasti aivan riittäneet. En saanut hoitoaineelta sitä selvitystehoa, mitä toivoisin poispestävältä hoitoaineelta. Tottakai lisäksi tarvitsen aina jätettävää, mutta jos ennen jätettävän laittamista pesun ja hoitoaineen jälkeen hiukset ovat pahoilla takuilla, täytyy todeta tuolloin että poispestävä hoitoaine ei ole ollut riittävän tehokas. Nyt siis puhutaan todella huonokuntoisista vaalennetusta hiuslatvoista. Uskon, että tämä on hyvä hoitoaine kohtuu/hyväkuntoiselle hiukselle.

Aussie 3 minute miracle constructor -hoitoaine oli aiemman muistikuvani mukaan hyvää tavaraa, joten päätin kokeilla uudelleen. Tällä kertaa ei toiminut valitettavasti. Hoitoaine oli liian lirua eikä sillä ollut selvitystehoja tähän pehkoon. Palataan asiaan kunhan olen saanut kasvatettua pois suurimman osan vaalennetuista latvoista.

Herbina Gloss&Shine shampoo oli ihanan karkkituoksuinen ja hiuksille hellävarainen. Tykkäsin kovasti ja menee jatkoon.

Cien Repair Conditioner -hoitoaine oli jälleen yksi yritys taltuttaa huonokuntoista hiuspehkoani. Selvitys ja kosteutusteho ei ollut valitettavasti riittävän hyvä. Ei jatkoon näillä hiuksilla. Plussaa halvasta hinnasta, parempikuntoisille hiuksille varmasti hyvä tuote.


Tykkäsin kovasti Mossan micellar water -misellivedestä. Parasta tässä on se, että puhdistavuuden lisäksi tuote on kosteuttava sisältäen hoitavia ainesosia (mm. vadelmaa, vitamiineja, hyaluronihappoa). Puhdistusteho oli riittävä omiin tarpeisiin eli käytin kasvoveden tapaan, kevyen meikin puhdistukseen tai kasvojen aamupuhdistukseen. Mieto hedelmäinen tuoksu. Voisin ostaa uudelleen.

Simple micellar cleansing wipes tuli Betten mukana. Todella pehmeitä ja tehokkaasti puhdistavia tuoksuttomia liinoja, jotka eivät ärsyttäneet ihoa mitenkään. Puhdistaa helposti kevyen meikin vähintään (muuhun en kokeillut). Silmämeikki on haaste liinoille tai ainakin ripsiväri, muilta osin sekin lähtee hyvin pois. Voisin ostaa uudelleen.


Ultrasun spf 30 Face kosteuttava anti-age aurinkovoide kasvoille on yksi suosikkiaurinkovoiteistani, ehkä jopa paras kokeilemani kasvojen iholle suunniteltu voide. Riittävän suuri kerroin yhdistettynä erinomaiseen imeytyvyyteen; ei jää kasvot kiilteleviksi. Ei myöskään ole käytössäni lisännyt finnien muodostumista. Nyt loppunut tuli Betten mukana vuosi sitten ja tällä hetkellä käytössäni on vastikään samaisessa boksissa tullut samanlainen näyte. Voisin vielä ostaa täysikokoisen, mutta menee ensikesään. Melkoinen määrä korkattuja voiteta on jo nyt käytössä ja auringonpaisteen kanssakin näyttää olevan vähän niin ja näin..

Clinique superdefence spf 20 päivävoide oli aika perustavaraa. Käytin yhdessä Cliniquen BIY pigmenttipisaroiden kanssa, jolloin seoksesta tuli sävytetyn päivävoiteen tapaista, mutta myös välillä päivävoiteena sellaisenaan. Voide ei vakuuttanut siinä määrin, että ostaisin täysikokoista.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream tuli LF boksin mukana. Todella voimakastuoksuinen, mutta ominaisuuksiltaan hyvin tavanomainen/keskinkertainen kasvovoide. Imeytyminen ok, samoin kostetutusteho, mutta voimakas tuoksu alkoi jo häiritä käyttöä. En ostaisi.


GlamGlow Supermud -kasvonaamio tuli LF boksin mukana huhtikuussa ja pääsi heti tehokäyttöön, sillä tuolloin iholle alkoi ilmestyä näppylöitä tiuhaan tahtiin. Käytin tätä leualle ja otsalle. Tehot riittivät hyvin kuivattamaan pienempiä märkänäppylöitä, mutta luonnollisestikaan syviin tulehduspesäkkeisiin ei tällä ole tehoa. Lievän aknen/satunnaisten epäpuhtauksien hoitoon todella hyvä tuote. Vaikeammista iho-ongelmista kärsiville voisi tukihoitona lääkehoitojen/lääkevoiteiden lisäksi.

Omaan finniongelmaan kuuluu tällä hetkellä sitä, että päädyin aloittamaan Avitcid 0,05% -hoidon jälleen. Annetaan paikallisvoiteelle vielä mahdollisuus ennen antibioottikuurin aloittamista. Iho on kiikun kaakun siinä, että mitä se oikein meinaa, onko tämä ohimenevä vaihe vai tosiaan menossa pahempaan päin, päättäisi jo ;D

Omorovicza Thermal cleansing balm tuli Lookfantasticin teemaboksin mukana. Upea tuote, yhdellä sanalla kuvattuna. Puhdistusteho on kaksoispuhdistuksen luokkaa, lisäksi kosteuttaa ja ravitsee ihoa aktiivisilla ainesosillaan. Iho näyttää todella hehkuvalta käytön jälkeen. Käytin pääasiassa aamuisin antamaan päivälle hyvän alun (ainakin ihon puolesta). Haluan tämän vielä täysikokoisena. Sarja on kallis, mutta ei mielestäni balmi ole kuitenkaan kohtuuttoman hintava siihen nähden, että on riittoisa. 

Kommentit

Suositut tekstit