Lookfantastic Beauty Box may 2018

Hain LF boksin eilen postista, joten en ole vielä kerennyt testailla mitään tuotteista. Tämä on siis puhdas esittelypostaus.



Tällä kertaa boksissa tuli mukana poikkeukselliseti kaksi meikkituotetta normaalin yhden sijasta.


Eyeko rajaustussi on vedenkestävä sopien hyvin kesään. Lupaa intensiivistä pigmenttiä ja helppoa käytettävyyttä.

Avant RNA seerumi on pikkuinen 5 ml näyte, tosin hyvin hintava tuote täysikokoisena. Sisältää RNA:ta ja arginiinia ja lupaa radikaalisti taistella ikääntymisen merkkejä vastaan; sekä ryppyjä että ihon roikkumista. Lupaa myös häivyttää pigmenttimuutoksia. Kuulostaa erittäin lupaavalta. Ohjeen mukaan pari tippaa riittäisi per käyttökerta, mutta saapa nähdä toteutuuko tämä käytössäni, sillä usein käytän voiteita melko ronskilla kädellä siten että tuntuu ;) Merkkinä avant on myös täysin uusi, joten mukava tutustua. 


Skinrepublic hiilikangasnaamio on myös todella mielenkiintonen kokeiltava. Käytettäessä naamio alkaa vaahtoamaan kun pääsee kosketuksiin ilman kanssa ja vaahto syväpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa lian. Naamion sisältävät hedelmähapot lisäksi kuorivat ihoa hellävaraisesti. 


Thisworks on brändinä tuttu aiemmista bokseista, jolloin olen saanut merkin aromaterapeuttisia tuoksuja, mm. tyynytuoksua. Nyt boksiin oli laitettu primer, joka toimii myös naamiona ja kosteusvoiteena samalla eli kyseessä on 3 in 1 tuote. Sisältää mm. korjaavia kasviöljyjä ja kofeiinia väsymyksen merkkien häivyttäjänä. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja täytyy ottaa pikapuoliin käyttöön. Kosteutusteho on todella tärkeä ominaisuus primerissä, joten uskoisin tämän sopivan käyttööni todella hyvin.


Spotlight hampaiden valkaisunauhat ovat minulle boksin turhin tuote, vaikka täytyy tätäkin kokeilla. Hampaani mielestäni ovat ihan perusvalkoiset, joten en odota mullistavia tuloksia :D Tuote lupaa olla hellävarainen hammaskiilteelle. Valkaisun teho perustuu vetyperoksidiin. LF boksin esittelyvihkosen mukaan tuote on hammaslääkäreiden kehittelemä. En ole koskaan aiemmin kokeillut mitään valkaisutuotteita.. joten täytyy kait se kerran testata tällaistakin :)


Sleek MakeUP contourduo oli kiva yllätys boksissa. Merkki on mulle aiemmin tuttu highlightereistään, jotka ovat loistavia. Medium sävy ei ehkä ole se optimaalisin minulle, mutta ei tämä liian tummalta nyt äkkiseltään vaikuta. Otan kokeiluun kyllä ja lähtee eteenpäin, mikäli osoittautuu liian tummaksi. Higlighter on kaunis sävyltään. Tämä paletti on tosi kompakti kooltaan ja sopisi täydellisesti meikkipussiin.

Yleisvaikutelma boksista oli yllättävä ja raikas tällä kertaa. Nyt on selkeästi erilaisia tuotteita tarjolla kuin usean kerran aiemmin. Kiinnostavimmaksi tuotteeksi nousee tällä kertaa thisworksin primer.

Kommentit

Suositut tekstit