Yhteydenotot

perjantai 4. toukokuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box april 2018

Huhtikuun LF boksin pika-arvio tähän väliin ennen kuin seuraava boksi ilmestyy :) Kiireet ovat hieman helpottamaan päin kun on sentään tentit nyt tehty. Vielä täytyisi edistää syventävää tutkielmaa (=lopputyö) ennen kesätaukoa, tehdä 2 viikon harjoittelu, muutamat työvuorot ja ennenkaikkea yrittää olla stressaamatta kesän haasteista etukäteen... sekä levätä hieman varastoon, jos semmoinen vain on mahdollista ;)


Keväisen vihreä boksi piti tällä kertaa sisällään paljon puhdistavaa ja kuorivaa tavaraa...


Dr. Botanicals kasvoja ja vartaloa kuoriva saippuapala, NIP+FAB glykolihappoa sisältävät kasvojen puhdistuslaput, GlamGlow Supermud puhdistava naamio sekä Emma Hardie puhdistusbalmi. Yhteensä 4 puhdistustuotetta siis. Lisäksi Nuxen päivävoide ja PUR ripsiväri


Dr. Botanicalsin kuoriva makadamiapähkinää ja sheavoita sisältävä saippua oli mukavaa vaihtelua boksissa. Kiva saada vartalotuote välillä ja tällä onnistuu kasvojenkin pesu suihkussa. Saippua jättää ihon pehmeäksi, ei kuivata. Tuoksu on mieto ja raikas yrttinen.


NIP+FAB kuorivat glykolihappopitoiset puhdistuslaput ovat kiireiselle näppärät käyttää, joten sain nopeasti 10 kappaleen matkapakkauksen kulutettua loppuun ihan kotioloissa aamun ja/tai illan ihonpuhdistuksen yhteydessä. Teholtaan nämä eivät ole yhtä hyviä kuin esim Alpha-H:n glykolihappopitoinen Liquid Gold hoitoneste. Käteviä reissussa, vaikka jäävät kyllä minulta ostamatta jatkossa.


GlamGlow Supermud puhdistava naamio on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle avaamaan tukkeutuneet huokoset ja puhdistamaan ihon. Olen käyttänyt tätä nyt useita kertoja kasvojen T-alueelle, jolle on taas ilmestynyt näppylöitä eli naamio meni heti kunnon testiin. Kyllä tämä kuivattaa jonkin verran näppylöitä kuitenkaan kuivattamatta ympäröivää ihoa. En ole täysin tehosta vakuuttunut, mutta lisäapuna toiminee tässä ikuisessa taistelussa epäpuhtauksia vastaan. Mieleen on taas tullut, olisiko tetrasykliinikuurin paikka lähiaikoina..


Olen katsellut monta kertaa Emma Hardien tuotteita Cult Beauty -verkkokaupassa, mutta toistaiseksi jääneet ostamatta... Kiinnostava brändi kuitenkin kaikin puolin ja olen iloinen päästessäni nyt LF boksin kautta testaamaan tätä puhdistusbalmia. Edellinen balmi on vielä kesken, joten vielä en ole korkannut tätä. Puhdistamisen lisäksi balmi toimii yöhoitona epäpuhtauksille.


Nuxen 48h kosteuttava päivävoide on pikaisesti testattu ihan uteliaisuudesta, sillä merkki on nimeltä tuttu, mutta en ole koskaan aiemmin päätynyt kokeilemaan sen tuotteita. Nimi lupaa paljon kosteutustehosta ja ihan kyllä mielestäni tekee mitä lupaa ainakin vuorokauden verran. Mahdoton kyllä mitenkään todistaa tuota 48h tehoa kun 2 vuorokauteen mahtuu tilanteesta riippuen vähintään 4 kasvopesua rasvauksineen.. Tuoksu on melko mieto kukkaistyyppinen. Perus hyvää kasvovoidetta ja varmasti meikin alla kosteuttajana toimisi oikein hyvin.

Kuukauden meikkituotteena oli tällä kertaa PURin ripsiväri, joka vielä odottelee avaamattomana vuoroaan. Meikkipusseissa tällaiset ovat käteviä, mutta toisaalta myös kuluvat hitaasti. Edellinen LF boksin miniripsari noin puolen vuoden takaa on vielä käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti