Bette Box toukokuu 2017

Bette saapui noin viikko sitten ja nyt pidän tällaisen blogiperjantain, jotta saisin kirjoitettua tämän postauksen sekä myös pari muuta postausta. Huomenna taas täytyy palata tiukasti sorvin ääreen ja jatkaa lopputyön tekemistä.


Boksi jakoi mielipiteitä ja aiheutti hämmennystä tälläkin kertaa. Nyt tosin ei ollut kyse pitkäaikaistilaajien vs. muiden välisestä erosta vaan yleisesti tuotevalinnoista ja myös siitä, että osalla tilaajista oli määrällisesti enemmän tuotteita boksissa kuin toisilla.


Tuote-esittelylehtinen tuttuun tapaan. Vichy Slow Age -voiteen kohdalla lukee nyt, että kohdennettu yli 30-vuotiaille. Tämä oli tuote, jonka tilalle osa alle 30-vuotiaista ei sitten saanut mitään...


Tuotevalintoihin siis. Tässä ensimmäinen ihmetyttänyt asia; lasten Muumi -pompulat, jotka tuoksuvat eteerisiltä öljyiltä hyttysten karkoittamiseksi. Toisaalta nämä sopivat kaikille, ei siinä mitään. Toisaalta aikuisempi väri olisi voinut miellyttää useampaa ja myös tuoksuttomuus. Ymmärrän, että lapsilla hyttysten karkoitus on tärkeä juttu, mutta tuntuu jotenkin hassulta aikuisella. Tulee työkavereiltakin kommentteja tai asiakkailta ;D Täytyy varmaan säästää nämä mökkikäyttöön ja odottaa, että tuoksu haihtuu. Tai pestä nämä kunnolla ennen käyttöön ottoa. Itse en ole vielä avannut pakkausta, ajattelin testata tehoa sitten mökillä myöhemmin kesällä.


Moni ihmetteli, että miksi suihkutettava hiusväri, eikö vappu jo mennyt? Tätä samaa mietin itsekin. En innostunut yhtään tästä tuotteesta.. sotkee kylppärin, kädet, tekee hiukset koviksi ja tahmeiksi. Testasin tätä perheenjäsenen luonnonvaaleisiin hiuksiin. Ei juuri mitään näkyvää sävyä saatu hiuksiin. Hiuksista tuli kovat ja tahmaiset kylläkin. Wc:n lattian jouduin myös kuuraamaan. Tämä oli mielestäni boksin epäonnistunein tuote.


Hiusteema jatkuu edelleen minun boksissani. Tämän Four Reasonsin helmiäissuihkeen tilalta oli tullut osalle tilaajista jätettävä hiustenhoitoaine. Ihan mielenkiintoinen tuote ja onneksi pito on kevyt, joten sen puolesta sopii pitkille hiuksille arkikäyttöön. Lupaa antaa hiuksille siis kevyttä pitoa ja hohtoa. Toivottavasti ei sotke ja tahmaa ympäristöä suihkutettaessa.. En oikein osaa sanoa, tuleeko tälle kovin paljon käyttöä sitten, saapa nyt nähdä. Jätettävä hoitoaine olisi tullut kyllä varmemmin käyttöön, sillä olen jätettävien suurkuluttaja.


Tässä kuvassa on boksin paras kaksikko, harmillisesti molemmat matkakokoisia. Ultrasun kasvojen aurinkovoide tuli jo viimekesän Bettessä ensimmäistä kertaa, mutta sain sen ihan vasta käytettyä loppuun, sillä avattuja purkkeja oli monta käytössä viime kesänä. Käytössä todella miellyttävä voide, ei ollenkaan aurinkovoidemainen. Imeytyy hyvin, kosteuttaa hyvin ja jättää ihon pinnan neutraaliksi eli ei nyt mataksi, mutta ei kiiltäväksikään. Sopii siis käytettäväksi myös ilman meikkipohjaa/ puuteria. Ehdottomasti jatkoon, tulen ostamaan täysikokoisena tämän, mikäli jostain onnistun saamaan käsiin! Paras kokeilemani aurinkovoide tähän mennessä.

Lumene Valo kuorivan naamion tehoaineina on C-vitamiini ja AHA-hapot. Lupaa kirkastaa sameaa ja väsynyttä ihoa. Tämä tuntuu kivan kosteuttavalta iholla ja vanulapulla pois pyyhkimisen jälkeen iho jää pitkäaikaisesti kosteutetun tuntuiseksi. Tykkään käyttää tällaisia naamioita kotona illa tv:ta katsoessa tai koneella ollessa. 


Vichy yövoide toimii myös naamiona. Mielenkiintoinen väriltään ruskea voide, jota kokeilen 1. kertaa nyt kirjoittaessani tätä postausta. Tuoksultaan voide on hieman metsämäinen kuten Lumenen Sisu -tuotteet. Koostumus on geelimäinen. Levitin tätä nyt reilun kerroksen koko kasvoille ja odotan vaikutusta. Tuntuu nyt heti todella kosteuttavalta. Sisältää mm. probioottia, resveratrolia ja B3-vitamiinia, jotka tunnetaan iholle hyvää tekevistä vaikutuksistaan. Lupaa vähentää ulkoisten tekijöiden aiheuttamia varhaisia ikääntymisen merkkejä. Vaikuttaa oikein lupaavalta tuotteelta. Ei ehkä sovi kaikkein herkkäihoisimmille, sillä aiheuttaa hieman nipistämisen tunnetta iholla, tosin hyvin lievästi ja vain alussa. 


Kenzo tuoksunäyte on tullut Bette boksissa aiemmin ja sen näytteen perusteella innostuin tuoksusta niin paljon, että ostin sen omakseni. Ihan kiva saada tuoksua käsilaukkukokoisena vielä uudelleen, vaikka olisin toki mielummin ottanut vastaan jonkin uuden tuoksun. Monet ovat miettineet tämän ja Ultrasun -aurinkovoiteen kohdalla, että onko Bettellä nyt kertynyt varastoon näytteitä, joita täytyy jakaa pois..

Kokonaisuudessaan boksi oli mielestäni hieman huti. Hiustuotteet eivät olleet oikein minun juttuni ja parhaat tuotteet eli Lumene, Ultrasun ja Vichy olivat matkakoisia, ensin mainittu todella pieni 7 ml koko.

Kommentit

Suositut tekstit