Helmikuun 2017 loppuneet

Kahden päivän mittainen hengähdystauko opiskeluhommista. Täytyy siis käyttää aika hyväksi ja päivitellä blogia. Kevät on siinä määrin kiireinen, että tulee ikävä kyllä näkymään postaustahdissa. Harmillisesti jokaisena lukukautena tahti aina kiihtyy loppuaan kohden. Lopputenteistä jatketaan suoraan töihin ja painetaan menemään elokuun puoleen väliin ilman lomaa, jota on sitten onneksi 2 viikkoa, palkattomana, ei työsuhteessa.

Nyt siis käydään läpi, mitä on loppunut helmikuussa. Ei mikään kovin suuri määrä... ensikuussa sitten enemmän.



Hiustuotteita loppui tosi vähän. Erittäin hieno suomalainen shampoo on klassikko, jota tulee aina välillä ostettua. Sitä aivan perinteistä sinistä mökkishampoota en kyllä ole muistaakseni koskaan ostanut, mutta näitä uudempia, vehnänalkioöljy- ja mustikkashampoota/hoitoainetta aina välillä. Hyvä perusshampoo, jolle kalpenee moni kalliimpikin. En tiedä onko tällä mitään erityisempää hoitavaa vaikutusta vaurioituneille hiuksilleni, mutta en voi sanoa, että juuri millään muullakaan shampoolla olisi. Ehkä Tigin Oatmeal & Honey -shampoolla on jonkin verran hoitavuutta, mutta silloin puhutaankin jo aivan eri hintaluokan tuotteesta.

Sunsilkin hoitoaine lähti mukaan alkuvuodesta ostosreissulla, sillä oli Citymarketissa 1 euron hintainen tarjouksessa. Ei tosiaan kauan käytössä kestänyt, sillä näin kevyttä hoitoainetta joutuu käyttämään melko ison määrän aina kerrallaan, että saa hiukset selvitettyä. Ei mitään erikoista tässä, en usko ostavani edes euron tarjouksesta. Liian heikkotehoinen minun tarpeisiini.


Nivean Oil in Lotion -vartalovoide tuli Bette boksista viime vuonna, odotteli pitkään käyttövuoroaan ja on nyt sitten loppu. Täytyy sanoa, että tosi hyvä vartalovoide on kyseessä, sillä menin ostamaan heti perään toisen pullon. Öljykomponentti tekee tästä täyteläisen ja sitoo kosteuden ihoon. Ei kuitenkaan ole ollenkaan rasvaisen tuntuinen. Tuoksu on mieto, ei pomppaa mitenkään erityisesti esille.

Toinenkin loppunut Nivea on Bette boksin mukana tullut. Kyseessä on voidemainen vesiliukoisen silmämeikin poistoaine. Käytän tosi vähän vedenkestäviä silmämeikkejä, mutta sen verran mitä testasin tätä vedenkestävän ripsivärin poistamisessa, niin voin sanoa, että ei toiminut. Vedenkestävää on tosi vaikea muutenkin saada nätisti hankaamatta pois silmistä, se ei meinaa onnistua kaksoispuhdistuksellakaan. Käytin lopulta tämän pois koko kasvojen puhdistusaineena ja siinä toimi ok:sti kuten mikä tahansa marketin puhdistusemulsio. Ei jatkoon, ei toiminut tarkoituksessaan eikä tarvetta tällaiselle tuotteelle muutenkaan olisi.


Tässä kuvassa on Lookfantastic boksin mukana tulleita matkakokoisia tuubeja. Ensimmäinen eli Espan hius- ja päänahan naamio oli kivan pinkkiä, kuten tuubissa luvataan, mutta mitään muuta tästä ei jäänyt mieleen. En huomannut hoitavaa vaikutusta hiuksissa tai päänahassa sen suuremmin. Tuotetta riitti vain yhteen käyttökertaan.

Balanceme cognested skin serum oli todella positiivinen kokemus puolestaan. Kosteutti tehokkaasti hoitaen samalla epäpuhdasta ihoa. Tällaisen voisin ostaa ihan kokonaisenakin. Lupaa huomioida myös ihon ikääntymisen vaatimukset. Harvassa ovat epäpuhtaalle, mutta ikääntyvälle iholle tarkoitetut tuotteet. Perinteiset aknen hoitotuotteet kun eivät päde enää kun ikä on 30 ja 40 välissä. Tämä seerumi jätti tosi raikkaan ja syväkosteutetun tunteen iholle. Päälle laitoin tietenkin vielä päivävoidetta.

Decleor hydra floral geelivoide on tarkoitettu urbaanille käyttäjälle vastustamaan ilmansaasteiden haitallisia vaikutuksia iholla. Hyvän tuntuinen, hyvin imeytyvä, kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava voide. Pieni miinus melko selkeästä kukkaistuoksusta. Ei tehnyt mitään aivan erityistä vaikutusta kuten edellinen tuote, joten en usko ostavani täysikokoisena.

Filorgan Time-Filler -silmänympärysvoiteeseen kohdistetut odotukseni olivat korkeammalla, mitä tästä lopulta jäi käteen. Kyseessä on melko kevyt ja geelimäinen tuote lopulta. Toivon hieman enemmän täyteläisyyttä sy-voiteeltani. Pikkutuubin käyttö ei luonnollisestikaan tehnyt mitään vaikutusta iholle enkä sellaista odottanutkaan. Sitä olisin odottanut ensisijaisesti, että kosteutusteho olisi kestänyt työpäivän mittaisen ajan. Näin ei kuitenkaan käynyt, joten jatkoja ei ole luvassa. Juonteiden häivyttämisen lisäksi tuote lupasi edistää ripsien kasvamista, mutta sellaistakaan en huomannut tapahtuneen.


Esittelin viime vuoden marraskuussa Farmacyn päivävoiteen tässä postauksessa, jossa olen myös esitellyt tuotteen ainesosia ja ominaisuuksia tarkemmin. Kysesesä on lyhyesti sanottuna kevyt, mutta syvältä kosteuttava päivävoide, suurelta osin luonnollisista aineista tehty. Keskeiset tehoaineet ovat hunaja ja royal jelly (= mehiläiskuningattarelle tarkoitettu ravinto), mutta sisältää myös runsaasti kasvisuutteita ja siemenöljyjä sekä hyaluronihappoa. Voisin ostaa uudelleenkin. Koostumus oli jotenkin uniikki, sellainen mieleen jäävä. Tuntuma erittäin miellyttävä, iho herää uuteen päivään tätä levitettäessä. Samalla tavalla kuin kahvi herättää aivot unitilasta. Tällaista kokemusta ei jokaisen voiteen kanssa saa.

Omoroviczan Intensive hydralifting cream -päivävoide tuli Lookfantasticin Omorovicza -teemaboksin mukana. Tosi pieni voidemäärä ei käytössä kovin pitkään kestänyt. Täyteläinen ja kosteuttava, hyvä päivävoide, mutta mitään aivan erityistä ei tästä jäänyt mieleen. Pitäisi jäädä kyllä, mikäli ostaisin näin kalliin voiteen uudelleen (50 ml noin 150 euroa). En usko, että mikään voide voisi täyttää sellaisia odotuksia, mitä tuollainen hinta saa aikaan. Omorovicza boksin olen arvostellut aiemmin tässä postauksessa.


Lumenen seerumimeikkivoide oli jonkinmoinen ikuisuusprojekti, kuten nyt meikkivoiteet mulla aina on. Arkisissa touhuissa jaksan liian harvoin käyttää edes tällaisia ihoa kevyesti ehostavia tuotteita. Aamusta uni aina voittaa ja sen jälkeen rauhallinen kahvihetki hyvällä kakkossijalla.. sitten kello monesti onkin jo niin paljon, että meikki jää korkeintaan ripisiväriin ja näppyjen pikapeittämiseen. 

Seerumimeikkivoide oli kosteuttava ja antoi kevyen peiton. Kun pahimmat näppylät vielä peitti peitevoiteella ja kevyt puuterointi päälle, sai todella nopeasti huolitellun ilmeen. Tällä siis pohjameikin teko onnistuu hieman nopeammin kuin esim. meikkivoiteella, joka vaatii aina tarkempaa työstämistä meikkisienellä. Levitin tämänkin kyllä sienellä, sillä se on nopeampi ja tarkempi tapa, tosin sieni on tuotteen suhteen hieman syöppö. Miinusta pipetistä, se roiski tuotetta välillä miten sattuu eikä annostelu ollut lopulta kovin tarkkaa. Pumppupullo olisi paras ratkaisu annostelun suhteen, vaikka pipetti tavallaan on ulkonäöllisesti tyylikkäämpi. Voisin ostaa tämän uudelleenkin ja suosittelen kevyen, raikkaan ja kosteuttavan meikkipohjan ystäville. Pysyvyys ei ole huippuluokkaa yhtään rasvoittumaan taipuvaisella iholla, mutta tämä kuitenkin kuluu pois kauniisti, joten en pahasti moiti tuotetta kestävyyden suhteen.


Lopuksi vielä näytepussit ja kangasnaamio. Elionsin kuparipeptidi -kangasnaamio on vilahtanut kuukauden loppuneet -postauksissani aiemminkin. Kyseessä on mikroneulauksen jälkeen käytettäväksi tarkoitettu tehokosteuttava ja hoitava naamio, joka antaa neulatulle iholle hyvän annoksen kuparipeptidejä ja hyaluronihappoa. Mikroneulauksesta olisi tarkoitus vielä kevään aikana tehdä oma postauksensa, jolloin myös esittelen erilaiset siihen liittyvät käyttämäni hoitotuotteet.

Hiljattain tekemäni Dermosil -tilauksen mukana tuli näytepussukoita, joista esittelen nyt mielenkiintoisimmat. Glycerine hand cream -käsivoide on parhaimpia kokeilemiani käsivoiteita, tuntuu kosteuttavan koppurakädet todella syvältä. Voisin tilata täysikokoisen tuubin jatkossa.

Dermosilin Eye cream Q10 oli kevyt ja kosteuttava, perus hyvä sy-voide. Vertautuu mm. Lidlin paljon kehuttuun Cien sy-voiteesen. Ei tästä mitään aivan erityistä mieleen jäänyt, en uskoisi ostavani uudelleen, sillä ainesosaluettelo ei kuitenkaan vakuuttanut tarpeeksi.


Löytyikö tästä kasasta mitään sinua kiinnostavaa tai jopa suosikkituotteita?

Kommentit

  1. Olen samaa mieltä Nivean silmämeikinpoistoaineesta (tosin oma pulloni taitaa olla vanhaa mallistoa, kun on hieman erinäköinen); sen pitäisi poistaa vedenkestävä silmämeikki, mitä se ei todellakaan tee, höh.
    Täytyypä tsekata tuo Erittäin hyvä suomalainen shampoo - vehnänalkiojuttu kiinnostaa.
    Pipetit ei munkaa mielestä sovi meikkivoiteelle ollenkaan. Tekee tuotteen annostelusta aika hankalaa. Pumppupullo on paras:)
    Kivaa viikonloppua ja tsemppiä opiskeluihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vehnänalkioshampoo on yllättävän hyvä hintaansa nähden, ei paljon menetä, jos kokeilee :)
      Oli tosi mielenkiintoista välillä läträys tuon Lumenen pipettipullo meikkivoiteen kanssa, varsinkin silloin kun se pipetti roiskaisi pisaran meikkivoidetta paidalle.. Sai kiinnittää todellakin erityishuomiota, ettei sotke tuolla. Paitahan siinä vaihtoon menee ja meikkivoiteen liuottelut vaatteista on aina todella mukavaa puuhaa aamukiireessä :( , joten pakkaus tulee vaikuttamaan jatkossa vieläkin enempi ostopäätöksiin. Pitäisi varmaan Lumenelle laittaa palautetta.
      Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan aina ja kivaa viikonloppua sinullekin Sari :)

      Poista
  2. Onhan tuossa aika hyvin loppuneita! :) Tuo Farmacyn rasva kuulostaa ihanalta ja pakkauskin on upea, ehkä seuraavassa cultbeauty tilauksessa pitää tilata sellainen setti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit