Bette Box maaliskuu 2018

Uuden Betten aika jälleen, sain sen käsiini eilen. Painava ja hölskyvä pakkaus ei herättänyt ihmetystä, sillä olin luonnollisesti spoilaantunut jo sisällöstä. Mikäpä siellä hölskyikään.. vauvanöljy ja suuvesi. Helmikuun loistavan boksin jälkeen nyt taas hieman ihmetyttää..



Täysikokoisia tuotteita riittää.. mutta erikoinen kokoelma, voisi sanoa.


Boksin teemana on hehku ja hyvinvointi tällä kertaa. Hieman erikoiset tuotevalinnat tälle teemalle mielestäni.. Kokonaisuus ei ainakaan ole kovin yhtenäinen..


Lumenen uutuus, kaksifaasinen misellivesi, tuli myyntikokoisena pikkupullona eli 50 ml koossa. Tämän pitäisi siis poistaa myös ei-vesiliukoinen meikki kasvoilta. Kätevä varmasti vedenkestävän ripisivärin käyttäjille. Ihan kiva päästä kokeilemaan, vaikka tällaiselle ei mulla välttämättä ole tarvetta kuitenkaan kovin paljon. Siinä mielessä hyvä, että tuli tämä pikkukoko. Aiemmin Bettessä on tullut perus misellivesi, josta tykkäsin sen verran, että ostin isomman pullon jatkoon.


Tällaista Nivena helmipalleroita sisältävää seerumia on ollut kaupoissa jo pidempään, muistaakseni valkoisessa pahvipakkauksessa. Kauniin näköinen tuote, mutta harmi vaan, että palleroiden muodostamiseksi on jouduttu käyttämään monenlaisia täyteaineita, silikoneja ym., joilla ei ihonhoidollisesti ole mitään käyttöä. Vähemmässä roolissa ovat sitten oikeat vaikuttavat aineet. 7. sijalta incl:sta löytyy hyaluronihappo ja sen jälkeen fermentoitu soijauute, jotka selvästi ovat hoitavia aineita. Kosteuttava glyseriini on 3. sijalla, mutta heti ensimmäisenä aineena veden jälkeen on silikoni. Silikoneja on enemmänkin koostumuksessa tämän lisäksi. Voide lupaa aktivoida ihon kollageenisynteesiä. 

Tekee mieli kokeilla, voisihan tämä meikinalusvoiteena/primerinä toimiakin. Mietin kyllä eteenpäin antamistakin. Nivea ja L'Oreal ym. eivät enää oikein pysty voiteillaan vakuuttamaan tällaista semi-perehtynyttä kosmetiikkaharrastelijaa.. Ellei sitten merkeiltä tulisi jotain aivan uudentyyppistä tuotelinjaa, jotain aiempaan nähden poikkeavaa. 


Ziaijan voide tuli loppuvuodesta Betten mukana, juuri tällainen samanlainen pikkupurkki, mutta vuohenmaitoversiona. 10 ml on kyllä turhan pikkuinen pakkauskoko. Meikkipussiin toisaalta sopiva ja siinä käytössä kestäänkin hieman kauemmin kuin kotikäytössä. Oliiviöljy on incl:ssa vasta 12. sijalla ja 3. sijalla puolestaan silikoniakin enemmän karttamani paraffinium liquidum eli mineraaliöljy, öljynjalostuksen sivutuote, ihon yksi pahimmista tukkijoista. T-alueelle en uskalla tätä levittää, mutta eiköhän muuten tule käyttöön. Ostoslistalle ei kuitenkaan ainesosaluettelon perusteella tule päätymään.


Monitoimituotteena mainostettu vauvanöljy oli melko yllätys kosmetiikkaboksin tuotteena. Kissan mielipide tuottesta tulee aika hyvin esille yllä olevassa kuvassa ja mulla on itelläni samansuuntaiset fiilikset. Harmi, ettei lähipiirissä ole vauvaperhettä, jolle antaa tämä öljy. Voisin kokeilla hiuksiin selvittäjänä/kosteuttajana ja mahtava juttu jos toimisi siinä, mutta hieman epäilen kuitenkin.

Natusan baby oil on mineraaliöljyä suurimmaksi osaksi tai vähintään puolet öljystä sillä 1. ainesosa on Paraffinium Liquidum. 2. ainesosa on isopropyylipalmitaatti, myös synteettinen rasva-aine. Tuote ei siis mitenkään todellisesti ravitse ihoa vaan toimii suojaavana kalvoa muodostavana kerroksena. Atoopikko voisi hyötyä tämän tyyppisistä tuotteista, sillä atooppisen ihon hauras rakenne läpäisee vettä ja luovuttaa sen pois, jolloin iho kuivuu ja tulehtuu. Suihkun jälkeen siis ensin kosteuttavampi ja ravitsevampi voide ja päälle tämä lukitsemaan kosteus ihoon.


Manna Kadarin ripsiväri tuli miniversiona. Ihan kätevä meikkipussiin tämäkin. Toisaalta hyvä että tuli minipakkaus, sillä mulla on ripsivärejä jo nyt jonossa käyttöä odottamassa. Lupaa HD-efektin ripsille: äärimmäistä tuuheutusta ja pituutta. Jää nähtäväksi miten onnistuu lupauksessaan.

Lopuksi vielä bonus tuotteet:


Yllättäen bonustuotteena tuli täysikokoinen SB12 suuvesi, joka on boksin parhaimpia tuotteita mielestäni, ellei jopa paras... Meikkejä, musaa ja meininkiä -bloggaaja omassa Bette -postauksessaan miettikin, että jos suuvesi on boksin paras tuote niin mitä se kertoo boksin laadusta? Samaa mietin minäkin. Hyvä suuvesi ja mild maku on omaan mieleen, tulee käyttöön ehdottomasti.


Tämä isommassa koossa olisi voinut olla vauvanöljyn tilalla ;D Tarvitsisin nyt rautalisää, mutta rautatablettien (mm. Obsidan) käyttö on ollut vaikeaa niiden aiheuttamien vatsaoireiden vuoksi. Tätä voisi ostaa kokonaisen pullonkin. Vuosia sitten olen käyttänyt ja vatsa sieti hyvin mehumaisen valmisteen.

Kokonaisuudessaan boksi oli pettymys verrattuna helmikuun boksiin, joka oli huippu. Viimeaikoina Bette on lähes säännönmukaisesti onnistunut joka 2. boksin osalta.. saa nähdä jatkuuko tahti samanlaisena tämän vuoden. Tämän kaavan mukaisesti seuraavan boksin pitäisi taas olla hyvä. 


Mitä mieltä olitte boksista?

Kommentit

  1. Olisi kiinnostava lukea joku ihonhoito painotteinen postaus, selkeästi tiedät paljonkin esim. tuotteiden sisällöstä :) Jotenkin mua ei yhtään jaksa kiinnostaa Bette Box, tuntuu että tuotteet on hyvin usein vaan "ihan ok" tai muuten meh.. Kun ulkomaisia kosmeboxeja katsoo niin kyllä eron huomaa tuotteiden kiinnostavuudessa.. tai sitten oon vaan turhan kranttu :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit