Yhteydenotot

tiistai 20. helmikuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box february 2018

Ystävänpäivänpunainen boksi saapui viime viikolla ja nyt päästään kurkkaamaan, mitä boksi pitää sisällään.4 ihonhoitotuotetta ja yksi meikkituote kuten yleensä aina LF bokseissa. Kaksi huulituotetta sekä kaksi kasvotuotetta + higlighter tuli paketissa tällä kertaa. 


Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching Serum oli todella mukava ylläri boksissa. Seerumeita kuluu mulla paljon, joten tarvetta on, ja aiempi LF boksin mukana tullut Caudalien voide oli aivan huippu. Tämä seerumi lupaa kosteuttaa kylmän ilman kuivattamaa ihoa mm. greippiveden ja hyaluronihapon voimin. Toimii myös meikin alla primerinä. En vielä valitettavasti ole ehtinyt tätä kokeilemaan, sillä käytössä on tällä hetkellä jo muutama, saa odottaa siis vuoroaan.

Elemis on merkkinä mulle uusi. Pro-Collagen Marine creamin sanotaan boksi esittelylehtisessä olevan bestseller ja yhtä suosittu kuin Chanell Nro 5(?!). Voide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja lupaa kosteuttaa, parantaa samean ihon ulkonäköä, kiinteyttää sekä madaltaa juonteita. Superkosteuttava, ei tahmainen voide sopii myös primeriksi meikin alle. Odottelee mulla vuoroaan päästä käyttöön, sillä korkkasin uuden päivävoidepurkin ihan vasta. 


Dr. Pawpaw Original Multipurpouse Clear Balm on nimensä mukaisesti monitoimivoide. Tämä on pakattu huulivoidetuubin muotoon, mutta sopii myös kasvoille kuiviin läiskiin, kyynärpäihin, jalkateriin, kynsinauhoihin, vaippavoiteeksi, auringonpolttamiin, ihon ärsytystiloihin jne. Voide sisältää mm. papaijahedelmää, aloe veraa ja oliiviöljyä tehoaineina. VOidaan käyttää myös highlighterinä boksin esittelylehtisen mukaan. Mukavan monipuolinen voide, vaikka täytyy sanoa, että mulle tällä ei ihan hirveästi ole käyttöä. Monitoimivoiteen virkaa toimittaa Egyptian Magic, joka kestää ikuisuuden. Huulirasvojakin on korkattu luvattoman monta yhtä aikaa käyttöön. Otin tämän jokatapauksessa nyt käyttöön yöpöydälle. Tuoksua tässä ei ole ollenkaan, mistä isot plussat. Hieman vaseliinimainen koostumus. Kosteuttaa huulet ja nenän limakalvotkin hyvin (kuiva talvi-ilma vaatii niidenkin rasvausta.. ). 

Trifle cosmetics Sublime Lip Scrub in Sugar Pear -huulikuorinta sopii kylmän ilman teemaan hyvin, sillä monella huulet ovat korppukuivat talvisin. Kosteuttavalla ja kuorivalla tuotteella saa ne elvytettyä mukavasti uuteen uskoon. Itselläni ei huulet ole nyt tänä talvena kuivuneet ollenkaan, rasvaustakin tarvitsee hyvin vähän. Silti tällaisia on mukava kokeilla, antaa extrapehmeyttä iholle kuitenkin. Suositellaan punaista huulipunaa käyttäville punan levittymiseksi tasaisesti esittelylehtisen mukaan. Vielä en ole päässyt testailemaan, on edellinen huulikuorinta kesken. Täytyy saada se loppuun ennen tämän korkkaamista. Maku on päärynä-toffee, kuulostaa tosi hyvältä ^___^


Filorga Meso-Mask -kasvonaamio lupaa antaa iholle hehkua ja häivyttää ryppyjä sekä estää niiden muodostumista. Lisäksi häivyttää väsymyksen merkit iholta ja tasoittaa ihon sävyä. Melkoiset lupaukset siis. Voi jättää myös yöksi kasvoille. Kiinnostava tuote tämäkin, vielä en ole ehtinyt kokeilla. Yksi naamiotuubi on käytön alla, mutta eiköhän sitä toisenkin voisi korkata.


Bellapierre Shimmer roll in Champagne on higlighter roll-on, mutta tuote ei ole nestemäinen kuten yleensä tällainen pakkaus antaa ymmärtää. Roll-on antaa jauhemaista melko pöllyävää tuotetta kädelle reilut määrät jo yhdellä pyöräytyksellä. LF boksin mukana on tullut aiemminkin Bellapierren highlighter, joka oli myös jauhemaista, mutta pakattu myös jauhemaisen tuotteen rasiaan eli irtopuuterirasiaa muistuttavaan purkkiin. Tämä hieman pääsi yllättämään, kieltämättä. Ehdin odottaa nestemäistä tuotetta. Esittelylehtisen mukaan toimii myös luomivärinä sekä solisluiden päällä vartalolla antamassa hehkua.


Yksi pyöräytys roll-onilla kämmenselkään..


Levittyy tasaisesti (tässä nyt on melkoinen kerros...) ja pysyy paikallaan hyvin. Kokeilin myös liikkuville luomille, joihin levittyi sormenpäällä kauniisti ja pysyi varisematta paikallaan.

Boksi oli laadukas, monipuolinen ja tasapainoinen kokonaisuus, joka täytti odotukset. Mulle kiinnostavimmat tuotteet olivat Caudalien seerumi sekä Elemiksen päivävoide. Epäkiinnostavin on lopulta tuo highlighter.. hieman jää mietityttämään, tuleeko tälle käyttöä vai joudunko laittamaan eteenpäin. Ei mikään kätevin annostelumuoto, vaikka sävy on kyllä tosi kaunis.


Mitä pidit helmikuun boksista, oliko sinua kiinnostavia tuotteita mukana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti