Black Weekend & Jeffree Star Beauty Killer

Black Weekend oli ajat sitten viime vuoden puolella, mutta ostoksia on edelleen esittelemättä. Eikä tässäkään vielä kaikki, ainakin yksi postaus on vielä tulossa.

Ostin alkuvuoden -17 puolella Jeffree Starin Androgyny -paletin, joka koostuu melko neutraaleista sävyistä. Laatu vakuutti täysin. Matat ovat intensiivisiä, eivät pahemmin varise, shimmerit taas kermaisia. Jeffree kertoi tuolloin, että Androgynyn koostumusta oli paranneltu vrt. Beauty Killeriin. Tuli vaikutelma, että en ehkä halua tätä "huonompaa" vanhempaa palettia. Ajan kanssa, blogipostauksia ja YouTube -videoita katsottuani mielipiteeni laadun suhteen alkoi muuttua lopulta. Paletti on laadukas, vaikka uudempi olisikin koostumukseltaan paranneltu.

Sitten vielä värimaailma, se vaikutti Beauty Killerissä alkuun tosi rikkonaiselta. Minun mielikuvitukseni ei oikein taipunut siihen, että miten palettia saisi käytettyä monipuolisesti. Toki se sisälsi tuolloinkin mielestäni useita yksittäisiä kauniita ja käytännöllisiä sävyjä. Kiinnostus kaikesta huolimatta pikkuhiljaa kasvoi katsoessani tutoriaaleja ja paletin hankkiminen alkoi olla mielessä.

Hintaa paletilla on noin 45 euroa (eli aika paljon..) ja koska mitään akuuttia ostostarvetta ei ollut, ajattelin rauhassa odotella hyvää tarjousta. Ensimmäinen hyvä tarjous, johon törmäsin, oli Beauty Baylla Black Weekendiä edeltävällä viikolla (-30%), mutta tuolloin en ollut tarpeeksi nopea. Sivut menivät tukkoon hyvin nopeaa alennusten alettua ja kun niille sitten viimein pääsi, oli kirjaimellisesti lähes kaikki vähääkään kiinnostava putsattu pois, Beauty Killer muun muassa. Lopulta kävin Black Weekendin aikana Jeffree Starin jenkkisivuilla katsomassa tarjouksia, sillä Maikku ShopaholicMomLife -blogista (iso kiitos Maikulle <3), vinkkasi postauksessaan, että siellä olisi hyviä tarjouksia. Ja siellä todellakin oli: monet tuotteet -30%, mm. em. paletti. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä tilaamista. Mukaan lähti myös Jeffreen suunnittelema t-paita (myös alennuksessa) ja kaupanpäälliseksi tuli vielä nestemäinen huulipuna. Postikulut suoraan Suomeen vain 10 euron luokkaa.


 Beauty Killer -paletti on tällaisen pinkin pahvipakkauksen sisällä.


Paletti itse on vaaleanpunainen, materiaalina kiiltävällä paperilla päällystetty pahvi, kuten useimmissa paleteissa. Vertailuna tähän Androgynyn kuori, joka on tekonahan tyyppistä materiaalia eli hieman enempi luksusta. Tämäkin pakkaus on kuitenkin laadukkaasti tehty.

Kurkataanpa sisälle:


Sisältää 10 sävyä, joista 4 mattaa, 5 shimmeriä ja yksi matta hopeisilla glitterhileillä.

Pinkki matta on selkeä katseenvangitsija tässä paletissa. Tähän mennessä joka kerta, kun olen tehnyt silmämeikin Beauty Killerillä, olen tarttunut tähän pinkkiin. Turkoosinvihreä Expensive olisi myös upea intensiivinen sävy, jonka ympärille voisi meikin rakentaa, mutta tätä en ole vielä ehtinyt kokeilla. Minun pääni ei taivu siihen, että kahta edellä mainittua voisi mitenkään yhdistää. Paletin sävymaailma laittaa aivosolut todella työskentelemään värikomboja miettiessä.

Laatu on hyvää tässäkin paletissa. En huomaa mitään eroa esim. Beauty Killerin ja Andogynyn mattasävyjen välillä. Enkä myöskään shimmereiden välillä poikkeuksena Rich bitch, joka on koostumukseltaan erilainen kuin mitä olen Androgynyssä tottunut. Rich bitch on muita shimmereitä kuivemman oloinen sekä enempi glitterinen. Ei siis yhtä kermainen kuin muut shimmersävyt. Kultaisen sävyn käyttö on ollut tosi vähäistä sillä laajuudella, että osaisin sanoa, aiheuttaako erilainen koostumus esim. varisemista. Jatkossakin ks. sävy tulee viihtymään mun silmissäni lähinnä sisänurkissa. En usko, että se helpolla pääsee tositoimiin näyttämään kestävyyttään.. Kulta on hankalakäyttöinen sävy yhtään laajemmassa käytössä mielestäni, eikä mikään lempisävyni paletissa.


Swatchit ylärivin sävyistä eli vasemmalta oikealle Star power, Princess, Violence, Rich bitch ja Courtney

Pinkin Star power -sävyn jälkeen seuraava katseenvangitsija tässä paletissa oli minulle yllättäen nude Courtney. Se on mielestäni todella kaunis ja sopii häivytyssävyksi hyvin moneen meikkiin. Täytyy sanoa, että sävy ei näyttäydy näissä kuvissani täysin edukseen; se on luonnossa hieman pehmeämpi ja persikkaisempi, mutta kuitenkin viileä. Princess on loistava pehmeästi shimmerinen vaalea pinkki valaisemaan mm. liikkuvan luomen nenänpuolista osaa, silmän sisänurkkaa tai kulmaluuta. Intensiivinen Star power taas mielestäni sopii ulkonurkkaan ja luomivakoonkin hyvin. Rich bitch sopii silmän sisänurkkaan ja miksipä ei myös kulmaluuta korostamaan.


Swatchit alarivin sävyistä eli vasemmalta oikealle Expensive, Confession, Vanity, China white ja Black Rainbow

Alarivi on minulle käytössä vähemmän tuttu kuin ylärivi. Confession on hieman tylsä, vaikka kaunis onkin, sillä hyvin samantyyppinen sävy löytyy myös Androgyny -paletista. Luonnonvalkoista China whiteä olen toistaiseksi käyttänyt pääasiassa pohjustamaan luomea ennen värillisiä luomivärejä, mutta voisi tällä tehdä upean smoky eye -meikin myös yhdessä Black rainbow -sävyn kanssa. Käytännössä em. sävy on kuin mikä tahansa musta; lopulta glitterpartikkeleita on niin vähän (kuten swatchistakin näkee), että niillä tuskin saa mitään erityisempäää efektiä aikaiseksi luomelle. Pannussa glitterisyys vaikuttaa paljon todellista voimakkaammalta. Kaunein alarivin sävyistä on ehdottomasti Expensive, joka täytyy itsellä saada nyt käyttöön.

Vanity on viileä mattaruskea, joka on käytännöllinen varjostusten tummennuksiin, vaikka ei sävynä itsessään riemunkiljahduksia aiheutakaan. Paletti sisältää siis 3 neutraalia mattasävyä, eli China white, Vanity ja Courtney, jotka ovat tarpeellisia kokonaisuuden kannalta; näitä tarvitaan sitomaan räväkät väripilkut yhteen jokseenkin harmoniseksi kokonaisuudeksi.


Huulipunan sävy on nimeltään Mannequin, näyttää tuubissa rusehtavalta ja paljon tummemmalta kuin iholla.


Swatchissa oikealla Mannequin, vasemmalla vertailuna joulukuun -17 LF boksin mukana tulleen MDMFlow -nudepuna. 


Mannequin vielä tositoimissa. Puna pitää tämän sävynsä melko hyvin käytössä eli ei hapetu juurikaan.

Minusta tuli heti ensikosketuksesta Jeffree Starin nestemäisten huulipunien fani. Puna oikeasti tuoksuu hyvältä vrt. monissa vastaavissa on melko tympeä tai pistävä tuoksu. Puna levittyy sieniapplikaattorilla moitteettomasti, ei kuivu heti levitettäessä vaan antaa hieman työstämisen varaa. Kuivattuaan puna tuntuu edelleen miellyttävältä huulilla, ei varise, ei kuivata. Semmoinen second skin -fiilis. Punaa ei tarvitse ajatella ollenkaan, se vain on paikallaan. 

Miellyttävän kosteuttavan tunteen jne. kääntöpuoli on sitten se, että huulipuna ei kestä syömistä. Se menee sapuskan mukana ruoansulatuskanavaan. Juomisen kuitenkin kestää. Ravintolaillalliselle en siis valitsisi tätä huulipunaksi, kaikkeen muuhun menoon on todella toimiva. Tulen jatkossakin hankkimaan Jeffreen liquid lipstickeja. Ovat aina välillä tarjouksessa mm. Beauty Bayssa. Normaali hinta on melko suolainen, noin 17 euron kieppeillä. Lip ammunition -huulipunia täytyy myös kokeilla, ne ovat enempi perinteisen huulipunan tyylisiä.

Jeffree on julkaissut tai ihan lähiaikoina tulee julkaisemaan uuden Blood Sugar -luomiväripaletin, jossa on mm. lääketieteellisillä termeillä ja kuvioituksilla varustettuja luomiväripannuja. Sävymaailma on punertava ja lämmin. Itse pakkauskin muistuttaa hieman perinteistä lääkärin salkkua. Näin vasta Jeffreen esittelyvideon tästä YouTubessa.. juuri kun päätin pitää luomiväripalettien ostelusta oikeasti taukoa. Paletti on upea, uppoaa värimaailmaltaan ja teemaltaan minuun kuin kuuma veitsi voihin.. saa nähdä miten kauan tätä kiusausta pystyy vastustelemaan 🙊


Mitä ajatuksia Beauty Killer ja Jeffreen meikit herättävät? Omistatko Beauty Killerin tai muita merkin meikkejä, mitä olet tykännyt? 

Kommentit

Suositut tekstit