Bette Box helmikuu 2018

Sain Betten käsiini perjantaina ja avatessani boksia olin jo melko hyvin spoilaantunut sisällöstä. Isot plussat boksille heti alkuun siitä, että sisällöissä oli vaihtelua. Vaikka luin muiden postauksia, jäi kuitenkin se jännitys itselle vielä, että mitähän minä saan.. ja mitä toivoisin.. ja miten sitten kävi?



Tuotteiden esittelylehtinen tuttuun tapaan. Kolme tuotteista oli siis vaihtoehtoisia tuotteita. Itselleni tuli kuivashampoo (vaihtoehtoisena olisi ollut Marc Anthony Argan oil -hiustenhoitoaine), Lumenen Sisu syväpuhdistava naamio (vaihtehtoisena Lumenen Harmonia turvenaamio) ja RFSU intiimigeeli (vaihtoehtoisena Formula 10.0.6 Best Face Forward -puhdistusgeeli)



Herbina Gloss&Shine shampoo

Herbinan shampoo vaikuttaa hyvältä, lupaa kosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksiin. Hyvä perustuote boksiin, joka tulee käyttöön. Jostain syystä Herbinaa ei tule ostettua, jäänyt pimentoon itsellä jotenkin. Mukava päästä kokeilemaan.


Amika Perk Up Dry Shampoo

Jes, kuivashampoota! En olisi uskonut itseni sanovan näin vielä puoli vuotta sitten boksia aukaistessani. Nyt varastot on lopppuun käytetty ja käytössä oleva pullo lopuillaan. Tuli siis kuin tilauksesta. Kiva lisäksi kokeilla uutta, itselle täysin tuntematonta merkkiä. Plussaa tuotteen sisältämästä tyrnin siemenöljystä, joka hoitaa hiuksia ja jättää ne helpommin käsiteltäväksi.


Lumene Sisu Deep Clean syväpuhdistava naamio

Sisu -tuotesarja on tullut viimeaikoina tutuksi. Mulla on käytössä sarjan essence ja seerumi. Ihan jees päästä kokeilemaan myös syväpuhdistavaa naamiota, vaikka mielummin olisin ottanut vaihtoehtoisen Harmonia -sarjan turvenaamion, sillä turpeesta on todella hyviä kokemuksia ihon kosteuttajana. Syväpuhdistava naamio puolestaan taitaa enemmän kuivattava tuote, ainakin ennakko-oletukseni perusteella. En muista käyttäneeni mitään ks. kategorian tuotetta, joka ei olisi ollut kuivattava lopulta. Mielenkiinnolla kokeilen, miten tämän kanssa käy. Voinhan olla väärässäkin..


BioO2You -päivävoide

Tässä tulee sitten boksin paras tuote! Mahtavaa saada luonnonkosmetiikkaa Betten valikoimiin ja lisäksi iso plussa siitä, että tuote on täysikokoinen eli 50 ml. Myyntipakkaus on pumppupullossa, joka toki olisi purkkia kätevämpi ollut käytössä, mutta en valita. Sisältää mm. tyrniä ja panthenolia, lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ja ravita ihoa. Parin kokeilukerran perusteella tämä tekee, kuten lupaa. Kosteutusteho on pitkäaikainen, ei ala meikki kiristelemään kasvoilla. Tuoksu on mieto ja hennosti makea. 

Merkki on mulle entuudestaan tuntematon, joten senkin vuoksi oon tästä tosi innoissani. Kiinnostus vain kasvoi kokeilun perusteella, joten täytyy tutustua merkin muihinkin tuotteisiin.


Carmex huulivoide

Kyseinen klassikkohuulivoide ei esittelyjä taida pahemmin kaivata. Jostain syystä en ole itse aiemmin kokeillut ks. tuotetta, lienee tuoteryhmässään sen verran hintavampi vaihtoehto, että olen automaattisesti jättänyt hyllyyn. Ihan ok päästä nyt kokeilemaan tätäkin, vaikka ei tuote erityisempää innostusta herätä. Osittain senkin vuoksi, että mulle on kertynyt melko monta huulirasvaa jonoon käyttöä odottelemaan.. En ole varsinaisesti mikään huulirasvan kuluttaja. Huulten iho saa saman rasvauksen kuin muukin iho aamuin illoin ja harvoin koen edes talvella tarvitsevani extrakosteutusta.


Mentos, rfsu intiimigeeli

Ensiajatus intiimigeelistä oli se, että on ns. bonustuote, ylimääräinen juttu. Näin ei sitten ollutkaan; huomasin sen olevan vaihtoehtoinen tuote puhdistusgeelille, jonka olisin mielummin ottanut tämän sijaan. Sheivausgeeli vielä menee rfsu:lta, muuta tämä tuote ei enää ole kosmetiikkaboksin juttu mielestäni muuta kuin ehkä extratuotteena kuten Mentos -karkit, jotka olivat hyviä. Kiva saada pikku herkku aina mukana :) 

Kokonaisuudessaan boksi oli todella hyvä, selkeästi parempi kuin tammikuun boksi yltäen hyvinkin joulukuun tasolle,ollen mielestäni jopa hieman parempi. Ihan kärkikastia Betten historiassa nyt kun selailin pikaisesti aiemmat boksit läpi. Ehdottomasti paras tuote oli BiO2You -voide, heikoin taas intiimigeeli, joka onneksi oli vain kokeilukoko, ei vienyt täysikokoisen tuotteen paikkaa boksissa.

Kommentit

Suositut tekstit