Lookfantastic Beauty Box december 2017

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Tämä postaus tulee aivan liian myöhässä, boksihan tuli mulle jo lähes kuukausi sitten. Joulukuu oli kiireinen, todella vaikea oli löytää aikaa kirjoitella blogiin ja toisaalta tämä boksi ei erityisemmin inspiroinut edes kirjoittamaan. LF boksit ovat olleet loistavia tai vähintäänkin todella hyviä tähän mennessä.. nyt tuli ensimmäisen kerran semmoinen hieman pettynyt fiilis. Yksi boksi ei silti maata kaada ja tilaus jatkuu ensi vuonna. Ei tämä nyt aivan huonokaan ole, mutta boksin suhteen kuitenkin odotukset ovat olleet aina korkealla, siitäpä se pettymys sitten tulee.




Tällaista löytyy kannen alta


Tuotteiden kuvailut tarkemmin tässä

Nyt kun boksin avaamisesta on jo aikaa vierähtänyt, olen ehtinyt osaa tuotteista jo kokeillakin. Mennäänpä ensin niihin.


Gatineau Collagene Expert -seerumi ja Figs and Rouge Hydra-Activ nutrient day cream.

Gatineun seerumi on ensimmäinen positiivinen kokemus ks. brändiltä. Voimakkaasti hajustettu ranskalainen luksusmerkki ei ole koskaan aiemmin tehnyt vaikutusta. Tässä tuoksu ei ole kovin voimakas. Voidemainen seerumi imeytyy todella hyvin ihoon ja tuntuu kosteuttavan koko päivän ajan kuivaa talvi-ihoa. Miinusta liian pienestä pakkauskoosta, tässä on vain 5 ml tuotetta. En pitäisi mahdottomana ostaa tätä joskus itsekin, toki hinnat tällaisilla brändeillä on aivan liian korkeat omaan makuuni.

Figs and Rouge on minulle aiemmin tuntematon merkki. Voide vaikuttaa kuvailun perusteella lupaavalta, mutta mielestäni jättää ihon jotenkin kuivan tuntuiseksi lopulta. Rasvoittuvalle iholle voisi toimia ja luvataankin epäpuhtaalle iholle sopivan. Jättää mattaisen pinnan. Sopii minulle kasvojen T-alueelle, mutta en jaksa lopulta pidemmän päälle ylläpitää sellaisia hoitorutiineja, jotka edellyttäisivät 2 eri päivävoiteenkin käyttöä. 


Suki exfoliate foaming cleanser -kuorintavoide, Polaar käsivoide


Käsivoide loppuikin juuri, joten ihan tervetullut tämä tuubi nyt. Polaarin sy-voide oli joskus aiemmin käytössä ja siitä pidin kovasti. Aitona lappilaisena käsivoiteena tätä esitellään, sisältää arktisten marjojen uutteita. Vaikuttaa hyvältä, vaikka kyllä se hieman oudolta tuntuu, että ranskalainen merkki tällaista tekee. Lumenen arktisten marjojen käyttö ei taas tunnu ollenkaan oudolta.

Suki kuorintavoide vaikuttaa lupaavalta, lupaa poistaa musta- ja valkopäät sopien myös herkälle iholle. Harmillisen pieni näytekoko boksin kiinnostavinta tuotetta.


MDMFlow huulipuna sävyssä Bossy

Vaalean ruskea nudepuna levittyy hyvin huulille ja antaa puolimatan lopputuloksen. Vaikuttaa tosi hyvältä, mikäli sävy miellyttää. Tällaiset sävyt tekevät mun kasvot herkästi värittömiksi ja siten vaativat huoliteltua pohjameikkiä poskipunineen ja näyttävää silmämeikkiä kaveriksi. En usko siis, että tätä tulee kovin paljon käytettyä, sillä arkipunalta vaadin kasvojen piristystä.. Eikä sävy nyt itsessään myöskään ole mun mieleen.


lookfantastic kylpyvaahto

Tämä olisi kiva tuote, jos omistaisi kylpyammeen. Ehkä briteillä sitten yleensäkin on enemmän kylpyammeita kun tällaisia boksiin laitellaan. Itse en tunne ketään kylpyammetta omistavaa kenelle tämän antaa.. joten ei okein nyt innostanut missään mielessä tämä tuote.

Mielestäni boksin parhaat tuotteet olivat Gatineaun seerumi ja Suki kuorintavoide, jotka myös olivat kooltaan boksin pienimmät. Muut eivät erityisemmin innostaneet. Kokonaisuudessaan boksi jätti hieman kylmäksi, vuoden -17 bokseista heikoin siis. Odottelen kuitenkin nyt innolla tammikuun -18 boksia, sillä kokonaisuudessaan LF boksi on täyttänyt odotukseni viimeisen vuoden ajalta.


Mitä mieltä te olette joulukuun boksista?

Kommentit

  1. Ihan tuntemattomia brändejä ainakin kaikki! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ne on juu. Gatineau voi ehkä olla nimenä monelle tuttu, mutta en itsekään ole ollut muista tässä boksissa esiintyvistä brändeistä tietoinen ennen LF boksin tilausta. Polaar on nyt tuttu boksin kautta. Muut brändit siis tuntemattomia vielä 1 v tilauksen jälkeen. Tän kautta pääsee hyvin tutustumaan uusiin juttuihin, jatkuvasti uutta :)

      Poista
  2. Mun mielestä kiva boxi, jos vaan esim. voiteet sopivat omalle ihotyypille, niinhän ei välttämttä ole. Ranskalaisen Polaarin Lappi-aiheisuus on vähän hassunkurinen. Katselin tuotteita Sokoksella eilen, mutta jätin vielä ostamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Polaar rantautunut Suomeenkin, hinnoissaan varmaan on Sokoksella. PItäisipä jaksaa käydä paikallisessa Sokoksessa vähän katselemassa, mitä uutta on tullut.. viime kerrasta on todella kauan.

      Voiteet olivat ihan ok.. Harmillisesti seerumia vain oli tosi vähän. Se oli hyvän tuntuista iholla. Pettymys tuli siitä, että huulipunan sävy ei oikein ollut omaan makuuni ja kylpykuula myös ärsytti, sillä ammetta ei ole ja kyllä kosmetiikkaboksilta odottaisi ensisijaisesti kosmetiikkaa.

      Jos tämä olisi ollut ensimmäisiä boksejani, olis voinut fiilikset olla paljon positiivisemmatkin. Nyt sitä on oppinut jo liian hyvälle ;)

      Poista
  3. Välillä tulee ikävä boxia, tulihan sitä vuosi tilattua niin kivoja tuotteita sieltä aina ilmestyy :) Toisaalta taas olen jo tuollaisen kylpypommin saanut joten varmaan alkaa toistamaan itseään jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä tässä tuleekin nyt seurattua, että alkaako boksi toistaa itseään vai pysyykö yhtä monipuolisena kuin tähän asti. Toista kylpypommia en kyllä enää haluais ;D Jotkut LF:n omat tuotteet ovat olleet tosi kivoja, mm sivellin, joka tuli syyskuun -17 boksissa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit