Joulu- ja tammikuun markettikosmetiikka

Päätin nyt yhdistää nämä kuukaudet, sillä yhtäkkiä tammikuukin on jo aivan lopullaan. Joulukuun markettiostokset muutenkin ovat niin vaatimattomat, ettei omaa postausta olis ollut järkeä tehdäkään niistä. Nyt tammikuussa puolestaan näitä ostoksia on tullut huomattavasti enempi.

Katsellaan ensin joulukuu:


Gliss Sensational strength -hoitosuihke, Pirkka kynsilakanpoistoaine, L'Oreal triple active -lahjapakkaus.

Gliss hoitosuihkeet ovat edullisia ja hyviä. Näitä minulla kuluu. Marraskuun -17 markettikosmetiikan yhteydessä oli myös olla tällainen suihke esittelyssä tosin eri sarjaa edustava. Rehellisesti sanottuna en huomaa näissä hoitosuihkeissa keskenään juurikaan eroa. Toimivuus sensijaan on kaikissa ollut hyvällä tasolla. Toimii kosteiden ja kuivien hiusten selvittelyssä sekä kuivien hiusten kosteutuksessa. Käyttö on päivittäistä ja tulee jatkumaan edelleen. En ole tähän mennessä löytänyt suihketta, joka ohittaisi Glissin hinta-laatusuhteen.

Pirkka kynsilakanpoistoaine on halpaa ja hyvää. Miinusta avonaisesta pullon suusta, saattaa lorahtaa liiankin suuri määrä kerrallaan.

L'Oreal lahjapakkaus on joululahja, ei itse ostamani. En usko, että ikinä tulisin ostaneeksi itse ks. merkin kasvovoiteita. Incl:ssa ei ole mitään "puhuttelevaa" tai houkuttelevaa. Pakkausessa oli päivä- sekä yövoide. Päivävoiteessa ei sentään ollut mineraaliöljyjä ja sen otinkin käyttöön. Tuoksu on miellyttävä ja imeytyy iholle hyvin. En silti tuotteesta innostu nimenomaan puuttuvien tehoaineiden vuoksi. Liian peruskamaa, jopa perusvoidemaista.

Yövoide on paksumpaa, sisältää mm. parafinium liquidumia, joka on ihoa potentiaalisesti tukkiva mineraaliöljy l. öljynjalostusteollisuuden sivutuote. Vaseliini mm. on tätä ainetta kokonaan. Mikäli ainesosasta haluaa puhua myönteiseen sävyyn, voisi sanoa, että se muodostaa suojaavan kalvon iholle, joka estää kosteuden haihtumista. Kääntöpuolena on sitten ihon tukkeutuminen ja en siten akneen taipuvaisena halua ottaa testiin tällaista tuotetta. Lähtee eteenpäin. 


XZ mustaherukka hoitoaine

Hoitoaine on sellainen tuote, jossa silikoneja suorastaan kaipaa. Tai niistä ei ainakaan haittaa ole karheille, takkuuntuville ja kärsineille hiuksille. XZ ei sisällä silikoneja, joten ei ole optimaalinen mun latvoilleni. Halusin silti testata tätä uutuustuotetta. Ei aivan huono ollut, mutta täytyy sanoa, että kulutus oli suuri juuri liian heikon hoitavuuden vuoksi. Puteli loppui parissa viikossa eli ei siinä monta pesua mennyt. Sopisi hyvin normaaleille käsittelemättömille tai kevyesti käsitellyille hiuksille. Uskoisin, että palaan yhä enempi XZ:n pariin kunhan olen kasvattanut pois käsitellyt latvani.

Tässäpä sitten tammikuun ostokset:


Tässä yhden shoppailukerran saldo. Mukaan lähti useita alennustuotteita. Alennuksessa siis kaikki muut paitsi kynsilakan poistoaine (jota en nyt erikseen esittele, sillä yllä esitelty)


XZ Muumi-ämpäri sisälsi nämä tuotteet eli Muumi shampoo, Muumi suihkusaippua ja Muumi lasten hammastahna. Koko setti vain 5 eurolla ämpäreineen, normaalihinta noin 12 euroa. 

Vielä testiin ei ole päässyt kuin hammastahna. Tarkoitettu tosin 3-5 -vuotiaille, muuta menee se käytössä nyt isommallakin ;) Xylitolisuositus ei ihan täyty, mutta ehkä se kestetään väliaikaisesti. Maku mieto ja karkkimainen. Takuulla hyvä perheen pienimmille, ei turhan imelä kuten monet lasten tahnat.

Muumi shampoota on hypetetty jopa blogeissa. Tässä pitäisi olla banaanin tuoksu, mistä pidän todella paljon. Odotan innolla testaamista. 

Suihkusaippualle on aina käyttöä, kulutus on kova. Toivottavasti tässäkin olisi kiva tuoksu..


Lumene Kirkas puhdistusvaahto

Puhdistusvaahto on täydellinen aamujen kevyeeseen kasvopesuun, saa yövoiteet putsailtua hellävaraisesti ihoa kuivattamatta pois. Toimii myös loistavasti kaksoispuhdistuksen toisena osana. Avrilin puhdistusvaahto oli mahtavaa, se pääsi tässä kuussa loppuamaan, joten jatkaja tarvittiin. Tämä Lumene maksoi 5 euroa ja oli käsittääkseni jonkin sortin alennuksessa Cittarissa, jossa on aivan törkeän paljon Lumene -tarjouksia jatkuvasti. Se sitten eri asia kuinka hyviä tarjouksia.. Varaa onkin alennusta antaa, sillä normaalihinnat ovat tuotteissa uudistuksen jälkeen olleet hyvässä nousussa.

Mielenkiinnolla odottelen, onko tästä Avrilille haastajaksi.. Lähtökohtaisesti en usko että se olisi mahdollista, sillä Avril oli suorastaan taivaallista.. Esittelen tuotteet tulevassa tammikuun loppuneet -postauksessa.


Sunsilkin hoitsikat maksoivat 1 e kappale, joten pitihän se pari kappaletta hamstrata mukaan. Pakkauskoko on sopivan pieni ja mahtuu hyvin saunakassiin. Tämän lisäksi tarkoitus olisi laimentaa hoitoaineilla alla olevaa suoraväriä. Kovin suurta uskoa ei ole tuotteiden toimivuuteen hoitoaineena, sillä hiukseni ovat tunnetusti hyvin vaativat..


Biozell INK suoraväri, sävy Mystic Violet

Tämäkin oli alennuksessa, hintaa jäi 9 e, alkup. hinta 12 e. Ei siis mikään loistava alennus, mutta sattui nappiinsa siinä mielessä, että olin jo pidempään etsinyt itselleni sopivaa lilaa suoraväriä. Tarkotus on sekoitella tätä hoitoaineeseen ja sävyttää vaalennetut latvat lilaksi. Laimentamattomana väri on tumman violettia. Käytössäni uskoisin INK purnukan kestävän pitkään. Tällä hetkellä minulla on pastellisen pinkit latvat ja aiempi suoraväri-hoitoaine -sekoitus on hyvin tarttunut hiuksiin, kestää useita pesuja ilman uusinnan tarvetta. Luotan, että tämänkin kanssa päästään yhtä hyvään lopputulokseen. 


Lumene Puhdas turvenaamio

Puhdas -tuotelinjan turvenaamio tuli ostettua todettuani ensin, että Lumenen Harmony -turvenaamio on liian hintava budjettiini. Sillä hinta olisi ollut lähemmäs 30 euroa, tämä maksoi noin 10 euroa. Pakkauskoot ovat suunnilleen samat. Todennäköisesti kalliimpi Harmony sisältää enempi sitä itse turvetta, Puhdas on hieman "vetisemmän" oloinen kuin Harmony (testerin perusteella todettu). Käytän savi/turvenaamioita aina saunassa, jolloin vaikutus tehostuu lämmössä. En sanoisi, että tämä olisi kuoriva. Joitain rakeita on, mutta ei samalla tavalla kuin esim. vanhan Lumenen Glow Reveal 60 sekunnin naamiossa. Itseasiassa ensialkuun pelkäsin, että tämä naamio on edellä mainitun toistoa uudessa pakkauksessa, mutta onneksi ei näin. Ei sillä että Glow Reveal -naamiossa olisi ollut isompaa vikaa.. olen vain käyttänyt sitä 2 tuubia putkeen nyt ennen tätä, joten vaihtelulle oli tarvetta. Vaikutuksista en vielä osaa sanoa muuta kuin, että hyvältä tuntuu iholla ja tuoksu on miellyttävän pehmeä yrttinen. Käyttökokemusta on vasta parin kerran verran. 


Oliko näissä kiinnostavia tuotteita? Onko käyttökokemusta, mitä pidit?

Kommentit

  1. Minä kierrän kaukaa kaikki L'Orealin kasvovoiteet juuri siitä syystä, että niistä puuttuu kaikki tehoaineet. Ja muutenkin L'Oreal merkkinä tökkii pahemman kerran.
    Kivoja nuo Muumi-tuotteet. Olisi kiva kokeilla banaanishampoota, josta olen itsekin lukenut blogeista hyviä arvioita. Kunhan vaan muistaisi sitten, kun tulee tilanne eteen...on niin paljon mitä pitäisi muistaa testata;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samoilla linjoilla L'Orealin ihonhoitotuotteiden sinun kanssa. Hiustuotteita joskus harvoin tulee ostettua. Paljon on tosiaan testattavaa mullakin, eipä lopu postausaiheet kesken ;) Kun vain ehtis kirjoitella.. Vielä Muumi-shampookin odottaa testaustaan, mutta eiköhän melko pian sekin päädy kuukauden loppuneisiin arvosteluun :)

      Poista
  2. muumisuihkusaippuan pullossa lukee hajusteeton. ihan kuvassa jo näkyy. siitä ei hajuelämyksiä varmastikaan saa ):

    VastaaPoista
  3. Mä oon tykännyt tuosta Lumenen puhdistusvaahdosta ja sitä tuleekin aina hamstrattua tarjouksista pari pulloa säästöön :) Oon kyllä huomannut myös, että Lumene on vähän väliä jossain tarjouksessa joten en tiedä sitten, tarvitsisiko sitä ostaa edes kaappeihin säästöön kun halvalla sitä on tarjolla tosi usein :D Mielenkiinnolla jään odottamaan myöhempiä käyttökokemuksia tuosta Lumenen turvenaamiosta, sillä itsekin oon käyttänyt pari tuubia tuota vanhaa 60 sekunnin naamiota ja oiskin kiva kuulla, mitä tykkäät tuosta Puhdas-linjan naamiosta siihen verrattuna pidemmällä käytöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan kirjoitella myöhemmin naamiosta tarkempaa arviota :) Selkeä ero nyt parin käyttökerran perusteella on se, että tämä naamio tekee kihelmöivän ja kipristelevän tunteen iholle hetkeksi.. Pitää selvittää, että mikähän ainesosa aiheuttaa tämän, ohjeessa varoitellaan kyllä tästä. Ainakin tulee tunne, että on "tehokas" ;) Ei itselleni mitenkään epämiellyttävä kokemus, mutta ei välttämättä sovi ihan herkkäihoisimmille. Toinen ero on se, että 60 sek naamiossa oli kuorivia rakeita, joilla vaikutusajan jälkeen saattoi pestä ihon, tässä turvenaamiossa ei ole.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit