Black Weekend -haalintaa: Dose Of Colors Hidden Treasure Palette

Pikku erissä lähden purkamaan Black Weekendin ostossaldoa. Kaksi luomiväripalettia tuli ostettua ja tässä toinen niistä, toisen paljastan myöhemmin. Tein ostoksia Asokselta (kosmetiikkaa ja ei-kosmetiikkaa), Jefferee Starrilta (myös ei-kosmetiikkaa) ja Dose Of Colorsilta sekä iDeal of Swedeniltä iPhone -tarvikkeita.

Mennään ensimmäisenä tähän Dose Of Colors -palettiin, jota olin katsellut sillä silmällä jo pitkään. Nyt kun oli sitten -30% alennus, niin pakkohan se oli ostaa. Ovh siis 50 dollaria. Postikuluineen alen kanssa hinta jäi alle ton 50 dollarin.

Hidden Treasure sisältää tasapainoisen maanläheisen lämpimän värimaailman, mukana mattaa ja metallia. Metallisävyt on nimetty erilaisten jalokivien ja muiden arvoesineiden mukaan.


Paletti pahvikuoressaan, lukko "aarrearkun" päällä


Paletissa itsessään on aarrearkkua muistuttava kuviointi


Luomivärit ovat sijoitettu hauskasti epäjärjestykseen harkkoina. Löytyy kolikko, helmi, rubiini, jalokivi, lukko, timantti, kartta.. kaikkea oleellista aarrejahtiin 😍

Tällä saa mieltymysten ja tilanteen mukaan tehtyä luonnollisen maanläheisen lookin ja toisaalta myös näyttävän juhlalookin. Molempia olen kokeillut. Mattasävyt Map, Key ja Locket toimivat häivytyksissä ja luomivaolla, Onyxilla saa lookiin syvyyttä. Mattasävyt blendautuvat hyvin, pigmenttiä on mielestäni sopivasti. Eivät mitään superpigmenttisiä ole, sellaisten mattasävyjen kanssa ainakaan minä en pärjää, koen tosi vaikeiksi käyttää. Jätän suosiolla pro-meikkaajille. 

Metalliset sävyt ovat aivan todella upeita, intensiivisiä ja kermaisia. Huomasin, että levittyvät liikkuvalle luomelle parhaiten sormin tai ainakin väriä saa tarttumaan sormeen paremmin kuin käyttämääni siveltimeen (taisi olla essencen litteä luomivärisivellin, jokin muu voisi toki toimia paremmin). Pearl on täydellinen sisänurkkaan ja kulmaluulle. 

Tässä vielä swatch kuvat:


Onyx, Key, Map ja Locket


Coin, Pearl, Crown, Ruby, Gemstone ja Diamond


Kiinnostaisiko saada tämä aarre omiin kokoelmiin? Vai omistatko sen jo?

Kommentit

  1. Vau miten kaunis ja monipuolinen paletti! :) Varsinkin nuo metalliset sävyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi kaunis, talveen sopii. Metalliset ovat upeita ^____^

      Poista
  2. ihanat nuo metalliset sävyt :) voisitko tehdä postausta luomiväripaleteistasi, jossa esittelisit kokoelmaasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatuksissa on tehdä sellainen postaus :) Sen verran paljon paletteja on jo kertynyt ja siksi nyt voisin lopettaa haalinnan toistaiseksi, joten kokoava postaus olis paikallaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit