Marraskuun markettikosmetiikka (ja apteekki) ostokset

Lokakuusta alkaen olen kirjoitellut päivittäistavarakaupoista ostamistani kosmetiikkatuotteista kaiken nettitilailun vastapainoksi. Tämä on siis sarjassa toinen postaus. Nyt mukaan tulevat myös apteekkiostokset, jotka tällä kertaa eivät varsinaisesti ole kosmetiikkaostoksia, mutta ihonhoitoon liittyvät kyllä kiinteästi.


Schwarzkopf Gliss Total Repair hoitoainesuihke

Ostan lähes kaikki suihkutettavat hoitoaineet marketeista, joten näitä tulee näkymään postauksissa. Tästäkin pullosta on jo puolet käytetty eli kulutus on kovaa. Käytän suihketta kuivien pituuksien kosteutukseen ja selvittämiseen 1-2x päivässä. Tämä Gliss on perus hyvää tavaraa, tarkoituksessaan toimii, eikä ole ensimmäinen ostamani pullo. Varmasti jatkossakin tulen ostamaan tätä uudelleen aina vaihdelleen Gliss suihkeiden välillä.


Samalla ostosreissulla lähti mukaan kaikki nämä: Orion Neo-Amisept Desinfioimisaine, Mesoft vanulaput, Lumene Sisu Urban Intense -seerumi

Neo-Amisept on luottotuote, apteekin ehkäpä edullisin puhdistusaine, desinfioivana aineena isopropyylialkoholi. Käytän tätä ihon puhdistukseen esim. finnien/mustapäiden/valkopäiden puristamista edeltävästi ja jälkeen sekä myös mikroneulaustelan desinfiointiin. Iso puolen litran pullo kestää todella pitkään ja maksaa vain reilu 5 euroa. 

Mesoftit olen löytänyt ihonhoitoon tämän vuoden aikana. Paketti maksaa reilu 2 euroa ja näiden etu vanulappuihin nähden on täysi nukkaamattomuus. Lisäksi Mesoftit eivät ime tuotteita yhtä paljon kuin tuollainen perinteinen vanulappu eli mikäli leivitän kasvoilleni jotain kalliimpaa hoitonestettä (kuten esimerkiksi Alpha-H Liquid Gold), käytän mielelläni näitä lappusia, jolloin suurimman osan tuotteesta saa kasvoille eikä lapulle. Mesoft -laput ovat sairaalaslangin mukaan "tuffereita", sanan on voinut kuulla asiakkaana/potilaanakin ollut, nimitystä käytetään aika yleisesti.

Tavanomaiset vanulaput ovat myös ahkerassa käytössä. Käytän näitä erityisesti kasvoveden ja miselliveden kanssa, mutta myös ihon puhdistukseen/desinfiointiin. Xtran pakkaus on iso ja pumpulilaput pehmeitä. Laadultaan ei eroa kalliimmista merkeistä.


 4-kertaisesti taiteltu ohut puuvillalappu sopii haavanhoitoon, ihonhoitoon ja ihonpuhdistukseen.

Sain vihdoin viimein ostettua myös Lumenen Sisu -seerumin! Olen jo kauan haaveillut tästä, mutta hinta on ollut sen verran suolainen Lumeneksi, etten ole raaskinut ostaa. Menee aikansa, että orientoituu ajattelemaan Lumenea selektiivisenä merkkinä. Silti, tämä Sisu sarja on todella kallis verrattuna suurimpaan osaan muihin Lumenen sarjoihin. Uutuussarja Harmony on samoissa hintaluokissa tällä hetkellä. Lisäksi Sisu -sarjasta on todella harvoin tarjouksia. Nyt kerrankin paikallisessa Cittarissa oli kaikki Lumenen seerumit -20% alennuksella 😱 Piti ihan varmistaa, että onko tämä totta, koskeeko Sisuakin? Kyllä se koski ja minä laitoin ostoskoriin.


En ole vielä ottanut käyttöön, sillä seerumeita on useampi avattuna. Odotan innolla käyttöön ottoa, joka tapahtuu kunhan jokin keskeneräinen loppuu. Sisu -sarja on kehitelty erityisesti kaupunkiympäristön iholle aiheuttamaa rasitusta vastaan, tehoaineina mm. lähdevesi, mäntyuute ja lakkauute. Olen testaillut tätä kaupoissa. Kyseessä on vahvasti metsäisen tuoksuinen ja täyteläinen seerumi. Itse pidän tuoksusta paljon, mutta monelle se voi olla syy jättää tämä kauppaan.. Tuoksu pitää itse kokea ja ostopäätös tehdä fiiliksen mukaan :) Raaka-aineiden puolesta seerumi vaikuttaa laadukkaalta.


Onko näissä ostoksissa sinun suosikkituotteitasi? Heräsikö kiinnostus jotain tuotetta kohtaan?



Kommentit

  1. Kiitos "tuffer"-vinkistä:) Taidankin hommata tuollaisia,kun niitä kalliimpia aineita ei viitsisi tosiaankaan liruttaa vanulappuun turhaan imeytymään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä :) Parasta bloggaamisessa on ehdottomasti se, kun onnistuu jakamaan jonkin hyvän vinkin eteenpäin ^___^ Sattumalta itsekin löysin nämä ihonhoitokäyttöön. Luovuttavat ihan selkeästi suuremman prosenttiosuuden imeytetystä aineesta iholle vrt. perinteiset vanulaput :D

      Poista
  2. Tuosta Sisu- sarjasta olen kyllä kuullut pelkkää hyvää! En vielä ole sarjaa päässyt testaamaan, mutta varmasti jossain vaiheessa kokeilen. Itse myös yritän käyttää tuotteita järjestyksessä pois, että nurkkiin ei jää useita avattuja purkkeja pyörimään :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, melko herkästi avattujen kokoelma alkaa laajeta, ellei siihen kiinnitä aktiivisesti huomiota :D

      Poista
  3. Nyt kiinnostuin katsomaan näitä marketti tuotteiden arvioita ja tulee itselle testiin menemään ainakin tuo Glisin hoitoainesuihke.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että arvioista on hyötyä :) Glissin hoitosuihkeisiin tulee palattua kyllä aina uudestaan. Ovat halpoja ja hyviä, ihan helmiä markettipuolella.

      Poista
  4. Nuo puuvillalaput ovat minullakin usein käytössä, jos on päässyt kolhimaan itseään. Saako teillä apteekista asiakasetuja? Mietin vain, että täytyisi käydä taas kerryttämässä varastoa, mutta en ole aivan varma mistä tuotteista niitä etuja saa. Olitko tyytyväinen tuohon hoitosuihkeeseen?

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä! Itselläni ei ole autoa, ja lähin apteekki on suhteellisen kaukana. Olen sitten verkosta tilannut aina, kun on tullut tarve jollekkin, jos on ollut tuotteita mitä ei aivan heti ole pitänyt saada. Täytyykin kokeilla tuota suihketta hiuksiin myös, jota olit marketista ostanut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit