Syksyn Yves Rocher -tilaus

Harvemmin enää tulee tältä firmalta tilattua, mutta aina välillä kuitenkin. Mulle tulee vielä edelleen kotiin ne perinteiset tarjouskirjeet, jossa sitten tilauskuponkiin liimataan liimamerkit tilatuista tuotteista :D Oon aika hämmentynyt, että tällainen systeemi on olemassa vielä 2010 -luvulla. Ilmeisesti ihmiset tykkää tästä näpertelystä, mua se hieman huvittaa, mutta toisaalta tulee positiivisella tavalla nostalginen fiilis myös.

Tällaisia liimamerkkejä käyttelin viimeisimmässä tilauksessa.... No ei aivan, osa näistä tuli kaupanpäällisinä.


Lily of the walley -suihkugeeli (kaupanpäällinen), Pure Calmille -misellipuhdistysöljy, Serum Vegetal Wrinkles & Firmness, Riche Creme Intense Regenerating Care -päivä- ja yövoide, PurBleuet pikasilmämeikinpoistoaine (kaupanpäällinen), Kello + rannekoru (kaupanpäällinen)

Suihkugeeli on perushyvää tavaraa, ihan kiva kukkaistuoksu. Tällaisia pienehköjä pulloja (200 ml) on helppo pitää saunakassissa mukana.

Pure Calmille misellipuhdistusöljy pisti silmään kiinnostavana tuotteena ja olihan se pakko tilata. En ole vielä ottanut käyttöön, sillä Avrilin puhdistusöljyputeli on vielä puolitäynnä. Tämän suhteen odotukset ovat korkealla. Tarkoitus on käyttää tätä kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa.

Serum Vegetal -seerumi on vielä myös odottamassa käyttövuoroaan, sillä melko monta keskeneräistä seerumia on tällä hetkellä käytössä. Vaikutti ihan kivalta tuotteelta. Huono puoli YR:n tuotteissa on se, että incl -listoja ei ole nähtävillä sen enempää tarjouskirjeissä kuin nettisivuillakaan. Käytännössä ostin tämän kokeeksi kuin sian säkissä näkemättä mitä se on syönyt.

Incl sisältää tällaista:


Mukavasti silikonia heti kärjessä.. mutta on sentään myös aloe veraa ja kookosöljyä. Vasta 10 ensimmäisen aineen jälkeen alkaa tulla minua enempi kiinnostavia siemenöljyjä ja kasviuutteita. Ei mikään loistava jos ei kehnokaan sisällys. Toivon mukaan tuo silikoni ei tee pahaa iholleni. Meikin alle tällainen koostumus voisi vaikuttaa aivan hyvältä.

Riche Creme -voide on pakattu kultaiseen Collectors edition -purnukkaan, mutta on sitä samaa Riche Cremeä, jota aika moni on testaillut jo oman äitinsä voidepurkista pikkutyttönä. Tämä klassikkovoide on ollut vuosikymmeniä käytössä ja itsekin tein ensituttavuuden tähän mummon tai äidin purkin kautta. Tuoksu on säilynyt myös klassisena ja siihen suhteeni on ristiriitainen. Toisaalta se on nostalginen..toisaalta...aika voimakas ja tunkkainen.

Olen käyttänyt tätä poskien kuivempaan ihoon ja kaulalle nyt ainakin kuukauden verran. Voide on paksua, mutta imeytyy yllättävän hyvin ihoon. Jättää kuitenkin hieman rasvaisen tuntuisen pinnan sisältämiensä öljyjen vuoksi. Kuivalle iholle toimii varmasti todella hyvin näin talviaikaan suojaavana ja pehmentävänä tuotteena. Ei ole aknen pahentumista aiheuttanut mulla, mutta toisaalta en ole laittanut sitä leukaan tai otsaan. 

Incl näyttää tältä:


Yllättävän hyvä. Sisältää runsaasti erilaisia siemenöljyjä ja kasviuutteita jonkin verran myös. Ihan alussa silmään pistää methylpropanediol, joka on liuottimena toimiva ainesosa tehtävänään auttaa aktiivisia ainesosia imeytymään ihoon, se ei itse ole siis muu kuin apuaine. Ethylhexyl stearate on tarpeellinen emulgaattori yhdistämään vesi ja öljyfaasit toisiinsa. Apuaineita siis tässä aivan ensimmäisenä, mutta heti 5. ainesosasta alkaen alkaa öljyjen ilotulitus. Keskivaiheessa luetteloa näyttää olevan A-vitamiinikin mainittu (retinyl palmitate) ja E-vitamiini (tocopheryl acetate). Vaikuttavan suuri määrä erilaisia öljyjä tähän koostumukseen on kieltämättä saatu mahdutettua.

En ihmettele yhtään, että voide on suosikki yli sukupolvien. Todennäköisesti koostumusta on trimmattu vuosikymmenien saatossa, mutta samalla on pystytty säilyttämään sen keskeiset piirteet ennallaan, erityisesti tuoksu ja koostumus, mikä on kyllä itseasiassa mainio. Tuote on myös yllättävän edullinen laatuunsa nähden, sillä YR:lla on aina alekamppanjat pystyssä. Purkin koko on runsaat 75 ml ja hintaa taisi olla alle 20 euroa alennusten kanssa.

Pikasilmämeikinpoistoaine oli myös tilauksen kylkiäinen. Kokeilin tätä kertaalleen ja onnistuin kaatamaan 1/3 putelista lavuaariin, sillä pullo olikin suuaukoltaan avoin eikä sellainen pienireikäinen. Siitä sen saa kun ei katso mitä kaataa ja minne :D Eipä ollut suuri menetys, sillä tuote ei mielestäni kovin erinomainen ollut. Ei vedä vertoja kaksoispuhdistukseen silmämeikin poistossa, vaikka kaksifaasisena tuotteena tällä pitäisi irrota sekä vesiliukoinen että vedenkestävä meikki.

Kelloa en ole ehtinyt vielä ottaa käyttöön, tai, no.. olen unohtanut koko kellon. Sitä jotenkin kännyköiden aikakautena ei enää osaa edes rannekelloa käyttää eikä asiaa helpota työ tk-vuodeosastolla, jossa korut ja kellot periaatteessa ovat kiellettyjä.. Pitääpä koittaa nyt kuitenkin ottaa tämä käyttöön vapaa-aikana ja opiskelupäivinä, sillä ihan on kivan näköinen. 



Oletko sinä viimeaikoina ostanut Yves Rocherin tuotteita? Mitä tykkäät merkistä, löytyykö siltä suosikkituotteitasi?

Kommentit

  1. YR:n tuotteista mun suosikkeja on ehdottomasti Jardins du Monde suihkugeelit, joita saa monesti hirmu hyvissä tarjoussatseissa...yllättäen;) Myös Monoi de Tahiti -tuotteet on mun lemppareita monoin ihanan tuoksun takia. Kasvotuotteita en ole ostanut pitkään aikaan juurikiin incien puutteellisuuksien vuoksi, kun ei oikein tiedä mitä on ostamassa. Hyvä tietää, että on myös hyviä tuotteita sillä saralla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään kovasti tuosta Monoi de Tahiti -sarjasta tuoksun vuoksi :D Klassikko on se vartaloöljy! En pidä kyllä itsekään tällaisesta ainesosien salassa pidosta.. ei ole ihan nykyaikaa. Mut joo, hyvääkin löytyy, tuo Riche Creme on klassikkona paikkansa ansainnut.

      Poista
  2. Voi vitsit, mä taas haluaisin, että tulis just postissa semmonen Yvesin kirje! :D Yritin netistä etsiä kohtaa, mistä sellaisen saisi tilattua, mutta ehkä niitä laitellaan enää vain vanhoille tilaajille. :) Toki netin kautta on niin helppoa tilata nykyään, ettei sen vuoksi kannata alkaa askartelemaan. Mutta kirjeen mukana saattoi tosiaan tulla jotain näytteitä ja oon ihan harakka noiden näytteiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tullut ajatelleeksikaan, mutta voi olla just nuin, että kirjeposti on vain vanhoille asiakkaille.. Netin kautta on helppo tilata, mutta täytyy sanoo, että itsellä kyllä jäisi tilaamatta koko merkkiä, ellei olisi näitä kotiin tulevia kirjeitä ;) Plussaa on kaikki lahjat ja näytteet, mitä saa tilausten mukana ja pussinäytteitä myös kirjeissä. Voisikohan kirjeen saada kotiin, jos laittaisi asiakaspalveluun sähköpostia ja pyytäisi sellaista..? Luulisi, ettei mahdotonta olisi kun niitä kuitenkin edelleen lähetellään.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit