Lookfantastic Beauty Box october 2017

No nyt tuli kiire kirjoitella lokakuun LF boksista, sillä marraskuun boksi tuli tänään. Yllättäen nopeasti jopa. Opiskelujen ja erityisesti lopputyön kanssa on nyt ollut sen verran kiirettä, että postauksia ei ole tullut entiseen tapaan. Kunhan etenee edellä mainituissa, eiköhän taas täällä puolellakin tahti parane :) Tänään sain marraskuun Bette Boksinkin käsiini ja lupasin itselleni, etten avaa sitä ennen kuin tämä postaus on tehty.

Eli asiaan. Olen omistanut boksin tuotteet nyt 1 kk ajan ja täytyy sanoa, etten ole ehtinyt juurikaan perehtyä tuotteisiin eikä kaikkiin edes toisaalta ole tarkoitus perehtyä, sillä osa menee joululahjapaketteihin suorilta. Kaikki ovat käyttökelpoisia, mutta vähemmän kiinnostavat saavat nyt mennä eteenpäin.


Laatikko kaunis hento pinkki, teemana Indulge me. Taustalla näemmä taas Juvia's Place palettini, siihen on muutamat kuvattavat objektit viime aikoina nojailleet ;)


Esittelylehtinen tuotteista. Jälleen kerran monipuolinen kattaus.

Silti en jotekin tällä kertaa syttynyt boksista kuten aiemmin. Ehkä jo kosmetiikan ylitarjontaa ilmassa, sillä kieltämättä melko paljon on tullut viime aikoina tilailtua kaikenlaista. 


Sisältö kokonaisuudessaan.


Kahvipapukuorinta kookosöljyllä

Kahvikuorinnat ovat olleet kovasti trendinä viime aikoina. Aiemminkin LF boksista on tullut eri merkkisinä näitä, myös Bette Boksista, joten useampia on jo testailtu. En ole oikein innostunut näistä, sillä nämä aiheuttavat jotenkin sellaista ylistimulaatiota iholle, tuntuvat siis epämukavilta. Erityisesti käsissä tuntuu huonolta, ei niinkään vartalolla. Tosi vaikea selittää. Ei siis mikään ihoreaktio vaan tuntoaistimus, joka on liiallinen ja epämiellyttävä. Liian tiheästi, liian voimakkaasti pienten terävähköjen rakeiden kontaktia. Ei kuitenkaan kivuksi voi sanoa. Harmi kun ehdin jo avata tämän. Perheenjäsen halusi kokeilla tätä, mutta sai jonkin kutinareaktion. Joudun käyttämään itse loppuun. Olisi voinut olla hyvä lisä johonkin joulupakettiin.. tosin ehkä hieman kyseenalainen, jos aiheuttaa herkästi jonkin reaktion. Itse en ole vielä kokeillut, mutta lähiaikoina teen sen.


Skimono Hand mask

Aasialaisten kangasnaamioiden inspiroima käsinaamio. En erityisemmin innostu, sillä käteni eivät ole mitenkään kuivat. Hukkaan menisi tällainen kosteuspommi käytössäni, kangaskasvonaamion olisin mielummin ottanut. Tämä lähtee nyt pukinkontin kautta jolle kulle tästä enemmän hyötyvälle.


Monuskin kiinteyttävä kasvoöljy

Tämä on mielestäni boksin kiinnostavin tuote. Kasvoöljyt ovat myös yksi parin viime vuoden aikana pinnalle nousseista keskeisistä ihonhoitotrendeistä. Pidän öljyistä todella paljon. Mossan Vitamin Coctail öljy on ollut ahkerassa käytössä. Paras öljy on sellainen, joka imeytyy ihoon jättämättä mitään tahmaista tai öljyistä pintaa. Hankalin puoli öljyissä on se, että ne kuluvat käytössä todella hitaasti, mikä siis rajoittaa kokeilujen määrää. Kiva, että tämä öljy tupsahti boksista käsiini, sillä nyt pääsen testailemaan uutta öljyä. Tuskin olisi tullut ostettua tätä tai mitään muutakaan juurikin edellä mainitsemani vuoksi.


Lancer kasvokuorinta

Esittelylehtisessä mainittiin tämän olevan Victoria Bechamin suosiossa. Varmasti oikein hyvä kuorita, ajattelin kuitenkin luovuttaa pukinkontin kautta eteenpäin tämänkin, sillä kaapin perukoilla odottelee edelleen käyttöään puolikäytetty Exuviancen entsyymikuorinta. Toivottavasti ei ole mennyt vanhaksi vielä. Maitohapon mukana olo ihonhoitorutiineissa (nyt Alpha-H Liquid Gold hoitoneste käytössä) poistaa kuorinnan tarpeen melko tehokkaasti. Ja toisaalta myös retinoidit tekevät tätä samaa ja vieläpä tehokkaammin.


Meikkituotteita tuli mukana 2 kpl. Matkakokoinen ripsiväri Ciatelta ja peiteaine Modelco:lta

Testasin kertaalleen ripsiväriä. Liian suuri harja, tai siis oikeastaan semmoinen perus kokoinen, mutta mun mielestä sellainen on aina liian suuri. Ei mikään ihmetuote ensikokeilulla, mutta koko on näppärä meikkipussiin sopiva ja sinnehän tämä päätyikin. Tarvekin oli, joten olen tähän ihan tyytyväinen.

Modelco concealer meni myös meikkipussiin asumaan, sillä edellinen Lumenen valokynä, jota peiteaineena käytin, on loppunut joitakin aikoja sitten. Tällä peittää näpyt, kirkastaa kasvoja, peittää yleistä punoitusta. Sopii kaikenlaiseen korjailuun. Tuli kuin tilauksesta siis myös tämä.

Kokonaisuudessaan boksi oli ihan ok. Meikit eivät säväyttäneet, mutta tulivat tarpeeseen. Kasvoöljy oli boksin kiinnostavin tuote. Kasvokuorinta, käsinaamio ja vartalokuorinta olivat vähiten kiinnostavat tässä eli ennätyksellisen paljon ei-kiinnostavia tuotteita LF boksissa minulle. 


Mitä ajatuksia boksi herätti, oliko mukana sinua kiinnostavia tuotteita?

Kommentit

  1. Mukava boksi, koska siinä on usein tuotteita ei-niin-tutuilta merkeiltä. Kahvikuorinnasta en ole itsekään yhtään innostunut. En voisi kuvitellakaan sellaista käyttäväni, eikä onneksi tarvitsekaan;)
    Lancerin kasvokuorintaa olisi kiinnostavaa kokeilla, kun kerran Bechamin Victoriakin siitä tykkää, ja kyllä muutenkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, uudet ei tutut merkit on ehdottomasti tämän boksin paras puoli. Plus se, että tuotteet ovat laadukkaita ihan poikkeuksetta. Ihan joka tuote ei voi tietenkään miellyttää, minkä riskin jokainen kuukausiboksitilaaja joutuu hyväksymään ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit