Lookfantastic Beauty Box november 2017

Nyt esittelyssä marraskuun LF boksi. Teemana on Ready, Set, Glam eli juhlakauteen valmistautumisen tuotteita on luvassa.



Pakkauksen paperinauhatäyte oli floppi tällä kertaa. Todella sotkevaa silppua ja purua, jota oli takertunut tuotepakkauksiinkin. Sai siivoamishommiin alkaa heti. 


Tässä sisällön esittely. Harmikseni minun pakkauksestani puuttui tuo Bellapierren huulivoide :( Pitäisi muistaa laittaa tästä Lookfantasticille palautetta.


thisworks deep sleep pillow spray

Bileaikoina hyvä yöuni on tärkeää. Tämä brändi on mulle hieman mysteeri, en ole aivan hirveästi innostunut. Aiemmassa tämän vuoden LF boksissa tuli mukana thisworks roll-on jokin rentoutumistuoksu(?). Se on jäänyt tosi vähälle käytölle, en saa mitään oikein irti siitä että pyörittelen iholle sitä. Pitäisi kai nenään sen tuoksun tulla, muttei nenän alle sentään viitsi mitään sutia ;D Tämä spray-muotoinen tyynytuoksu on hieman kätevämpi. Tuotetta voi illasta suihkasta pari kertaa tyynyyn ja sitten haistella rauhoittavaa eteeristä tuoksua ennen nukahtamista. Olen käyttänyt tätä pari-kolme kertaa. Ihan kiva juttu, mutta en tällä kokemuksella pysty sanomaan, onko ollut mulle jotain vaikutusta. 


Filorga Time Filler Absolute wrinkles correction cream -silmänympärysvoide, Murad Essential-C Day Moisture -päivävoide

Nyt päästään asiaan. Tällaiset tuotteet ovat bokseissa mieluisia. Kiva päästä kokeilemaan itselle uusien laadukkaiden merkkien ihonhoitotuotteita. Filorgan sy voide lupaa jopa kasvattaa ripsiä. Saapa nähdä, toimiiko. Päivävoide vaikuttaa myös lupaavalta esittelytekstin perusteella. Se jää kevään puolelle käyttöön, sillä on aika monta voidetta avattuna jälleen. Keväämmällä aurinkosuojastakin on enemmän hyötyä. Puhutaan, että aurinkosuojaa tulisi käyttää ympäri vuoden, mutta olen vähän sitä mieltä, että täällä lähellä napapiiriä tuskin tarpeen. Aurinko paistaa todella vähän jos ollenkaan. Silloin kun se paistaa, olen todennäköisesti töissä/koulussa. En rehellisesti sanottuna muista, milloin olen auringon viimeksi nähnyt. Varmasti jonkin verran UV-säteilyä on ilmoilla, mutta tuskin haitaksi asti ikääntymisasiaa ajatellen. Kesällä taas UV pukkaa läpi herkästi huolellisesta suojauksestakin riippumatta, mikäli ulkoilee keskipäivän tienoilla. 

Synkkä on tämä vuodenaika, tilannetta ei paranna jatkuva pilvisyys. Välillä joutuu miettimään, miten mielialan saa pysymään kunnossa. Onneksi sentään joulu valoineen on tulossa.


Teez Cosmetics Spectrum of Stars -luomiväri on hauska joulupallon muotoinen rasia pahvilaatikkonsa sisällä. 


Sävy on kaunis metsänvihreä shimmer

En valitettavasti sitten swatchannut tätä, sillä mietin vielä, annanko pois tämän esim. joulupaketin mukana (vaikka onkin avattu pakkaus, mutta se ei tästä ensimmäisenä tule mieleen, sillä ei ole Suomessa tunnettu merkki kyseessä). Sävy on siis kaunis ja itsellänikin voisi olla käyttöä, ongelmana ennemminkin on se, että viime aikoina luomivärejä on palettimuodossa tullut hamstrattua aivan liikaa. Paletteja on niin helppo käyttääkin; tarvitsee vähemmän mielikuvistusta sävyjen yhdistämiseksi vs. jos tekisi meikin sinkkunapeilla. En oikein keksi enää näille yksittäisille käyttöä.


Pixi Glow Booster -voidemainen highlighter

Tätä kohtaan oli odotuksia, sillä Pixin tuotteet ovat yleensä olleet hyviä. Tämä antaa melko maltillisen hehkun, joten kuuhun asti loistavien korostustuotteiden ystäville tämä ei välttämättä sovi. Minä pidän molemman tyyppisistä aina tilanteesta riippuen, joten tämä on tervetullut lisä kokoelmiini. Kovin usein tosin voidemaisia ei tule käytettyä, sillä puuteroidun meikkipohjan päälle tällaista on vaikea levittää. Meikkivoiteen päälle onnistuisi ennen puuteria, toki näkyvyys sieltä käsin voi olla melko heikko.. 

Tulen käyttämään tämän todennäköisesti ihan vain paljaalle kosteusvoiteella käsitellylle iholle, sillä usein liikun melko minimaalisella pohjameikillä ihmisten ilmoilla. Syynä tähän lähinnä kiire ja krooninen myöhästymistaipumus sekä myös näppyjen välttely. Helppoja meikkituotteita, kuten tällaista korostajaa, huulikiiltoa/punaa ja Colourpopin Super Shock shadow -luomivärejä tulee käytettyä tällaisina "peruspäivinäkin".

Ihan kiva boksi taas, voiteet olivat mieluisimmat sisällöstä. Hieman harmittamaan jäi se huulituotteen puuttuminen. Vaikka thisworks tulee käyttööni ja ihan tykkäänkin tuotteesta, silti toivoisin kosmetiikkabokseissa olevan kosmetiikkaa mielummin kuin pillereitä tai muita luontaistuotteita (tai mihin kategoriaan tämä nyt meneekin).

Mitä ajatuksia boksi sinussa herätti? 

Kommentit

Suositut tekstit